Bioterapija po metodi Zdenka Domančića
Collapse
X
-
"Jadan onaj tko se boji riskirati. On se doduše možda nikad neće prevariti, niti razočarati, niti patiti kao oni što imaju san koji slijede. Ali kada pogleda unatrag- jer uvijek gledamo unatrag- čut će svoje srce kako mu govori : 'Što si učinio od čuda koja je Bog posijao tvojim danima? Što si učinio s talentima koje ti je tvoj Gospodar povjerio? Zakopao ih duboko u jamu, u strahu da ih ne izgubiš. Onda neka ovo bude tvoje nasljedstvo: spoznaja da si potratio svoj život.' Jadan onaj tko čuje takve riječi. Jer će po tom povjerovati u čuda, no magične trenutke svog života već je propustio.
👍 3Comment
-
Istina je i to, sve ovisi o situaciji. Jedan od mojih omiljenih citata je ovaj:
"Jadan onaj tko se boji riskirati. On se doduše možda nikad neće prevariti, niti razočarati, niti patiti kao oni što imaju san koji slijede. Ali kada pogleda unatrag- jer uvijek gledamo unatrag- čut će svoje srce kako mu govori : 'Što si učinio od čuda koja je Bog posijao tvojim danima? Što si učinio s talentima koje ti je tvoj Gospodar povjerio? Zakopao ih duboko u jamu, u strahu da ih ne izgubiš. Onda neka ovo bude tvoje nasljedstvo: spoznaja da si potratio svoj život.' Jadan onaj tko čuje takve riječi. Jer će po tom povjerovati u čuda, no magične trenutke svog života već je propustio.
Znaš li čiji je to citat možda?slobodni.net za slobodni svijet👍 1Comment
-
👍 3Comment
-
Čovjek se potrudio i milijuni ga vole, a dobar dio njih je sigurno profitirao u životu dobivši krila čitajući njegove knjige. Zar je ikome potrebno više👍 3Comment
-
-
Blagoslovljen Božić i božićni blagdani,radost,mir i ljubav neka vlada u Vašim srcima i dušamaNajbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 7Comment
-
Također se pridružujem čestitkama Želim Vam svima SRETNU PUNU LJUBAVI TOPLINE i svega što si sami poželite 2014 god.
Također bih stavila za sve one koji nemaju nikoga,NISTE SAMIimate NASI dragi moji kolege ajmo slati dobre vibracije one počinju iz srcaVOLIM VAS SVE👍 3Comment
-
Pozdrav svima,
imam iskustva kao pacijentica bioenergije, a također sam imala priliku ići na tretmane kod osobe koja spada u Domančićevu školu. Išla sam na preporuku koju je zadovoljni roditelj jednog djeteta dao mojoj mami, bila sam nekoliko puta i nisam osjetila ništa. To je bilo moje iskustvo ovdje u Zagrebu, no greška utoliko moja što mi se terapeutkinja na prvu loptu nije svidjela, no ipak sam otišla na taj ciklus tretmana.
Na stranu s tim, ta je terapeutkinja bila na dobrom glasu, tako da mi je to bila samo potvrda da nije svaki terapeut za svakoga ipak.
Nažalost, sa Zdenkom Domančićem se nisam imala priliku susresti, no sada je nekako već i prošla "baba s kolačima" što se mojih eventualnih potreba liječenja tiče, tako da dalje nisam ni tražila.
Kako je vania negdje navela, problem je u tim "čudima" koja se propagiraju i obećavaju. Mogu sasvim otvoreno reći da znam vjeru u čudo jer kada je čovjek bolestan ili kada ima poremećaj ili nedostatak koji mu je čitav život veliki teret, primi se tih terapeuta ko pijan plota, u nadi da će se "čudo" dogoditi. Za takva "čuda" uglavnom je potrebno jako puno rada i, u našem svijetu, novaca. Ono što bi bilo ljepše je da svaki terapeut pokuša staviti se u poziciju pacijenta i biti što iskreniji kada se radi o nekim terminima i obećanjima, a pacijent bi isto tako trebao biti svjestan prirode takvih terapija i pomagati svojim prisutstvom.👍 6Comment
Comment