Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • matko
    Guru
    • Jun 2009
    • 553

Originally posted by goci
    Ja sam napomenu vec da nemogu dati misljenje o reikiju jer ne poznam metodu. Mozda je bolja od bioenergije a mozda nije, stvarno nebi o tome raspravljao. Meni je vazno da pomaze pa mozete ga zvati i kurshlifsh sto se mene licno tice, zaista.

Bioenergija znam da moze pomoci u dosta slucajeva ali ne bas uvijek. O tome je vec dosta pisano. Dobro da postoji takav nacin zdravljenja.

Nikada nisam razumio zasto se kosi alternativa i medicina. Jedni pomazu ljudima, drugi isto pomazu, ali nikako zajedno. Pa zar nije svrha i jednih i drugih cim manje trpljenja ljudi i svih zivih bica?
    Dvije su osnovne stvari kod svih metoda iscjeljivanja;

- tretirani ili klijent

Ono što je bitno naglasiti u svezi klijenta - često puta se događa da klijent dođe i traži pomoč ali nije dovoljno otvoren/spreman prihvatiti iscjeljenje ili je čak potpuno zatvoren/nespreman prihvatiti iscjeljenje. Koji su razlozi o tome se može puno reči ali bi predugo trajalo.

- teraapeut

Mnogi terapeuti nesvjesno žele manipulirati energijom i na taj način samo oslabljuju istu to jest nakratko remete iscjeljujuče frekvencije pa su i rezultati takovog rada znatno slabiji. Vjerujem da su manje više svi koji su radili tretmane primjetili razliku kod različitih osoba ali i kod istih jer kada su bili opušteni i samo dopustili to jest kanalizirali energiju rezultati su bili izuzetni. Isto tako kada su svjesno pokušali usmjeravati energiju ( i to je također moguče ali takovih terapeuta za sad nema baš mnogo na ovim našim područjima ) obično su rezultati bili znatno slabiji ili čak u potpunosti izostajali. Također je važno napomenuti da motiv koji nas pokreče da tretiramo druge i sebe je vrlo, vrlo važan. Tretiranje zbog osobnnog profita nikada neče dati velike rezultate ( novac, slava, moč i sl. ). Spontana i iskrena i bezuvjetna pomoč bilo kome; čovjeku, životinji, biljci daje prave rezultate jer to je iskazivanje bezuvjetne ljubavi od koje smo svi sazdani ali je nismo još svi osvjestili, a mnogi od nas svjesni smo je samo u neki kračim vremenskim periodima tijekom dana, tjedna, mjeseca ili godine. Ovo je važeče za sve metode i tehnike, po mojim spoznajama, ali naravno ovo je smo jedan sažetak, pokušaj da ukažem na ono osnovno u iscjeljivanju iako je tu u igri još puno drugih faktora koji utječu na kvalitetu samog iscjeljenja i iscjeljitelja.
    Sve Vas beskrajno volim i šaljem Vam da Vas dobro razveseli!!!

Comment

• teemo
      Guru
      • May 2009
      • 3140

Originally posted by Ash
      Mislim da se te dvije metode kose stoga jer je jednoj primarni interes dobrobit čovjeka, a drugoj je primarni cilj profit... Zato farmaciji nije u interesu neka metoda koja je jednako, ili još više učinkovitija od nje same.
      Ako si ovdje mislio na medicinu, tvrdim da to nisi mogao cuti na seminaru za bioterapeuta. Oni kazu: mi nismo medicinari i ne mijesamo se u njihov posao...
      ...umnozi l`se blago ,
      nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

• goci
        Guru
        • May 2009
        • 685

Originally posted by teemo
        Ako si ovdje mislio na medicinu, tvrdim da to nisi mogao cuti na seminaru za bioterapeuta. Oni kazu: mi nismo medicinari i ne mijesamo se u njihov posao...

Ali kazu i da su uvijek spremni sjesti i dogovoriti se za sudjelovanje.

Comment

• Ash
          Guru
          • Dec 2009
          • 990

Originally posted by teemo
          Metoda po Zdenku Domančiću je direktna konkurencija farmaciji, kao i cjelokupnoj medicini... Ali, to je naravno samo moje mišljenje. Jer smatram da je mnogo učinkovitija nego klasična medicina na mnogim područjima liječenja.

Kaže se i mnogo drugih stvari na seminarima, ali ne javno

Comment

• Ash
            Guru
            • Dec 2009
            • 990

Originally posted by matko

Mnogi terapeuti nesvjesno žele manipulirati energijom i na taj način samo oslabljuju istu to jest nakratko remete iscjeljujuče frekvencije pa su i rezultati takovog rada znatno slabiji.
            Slažem se, posebice kada to svjesno rade nekim afirmacijama.

Originally posted by matko
            Također je važno napomenuti da motiv koji nas pokreče da tretiramo druge i sebe je vrlo, vrlo važan. Tretiranje zbog osobnnog profita nikada neče dati velike rezultate ( novac, slava, moč i sl. ).
            Smatram da je najpoštenije naplačivati tretmane donacijom, nagradom terapeuta za učinjenu terapiju. Kao što je to slučaj u metodi po Zdenku Domančiću.

Comment

• Acarya
              Okupan svjetlošću
              • Jul 2009
              • 2191

Mnogi terapeuti nesvjesno žele manipulirati energijom
              Da.I onda daju energiju iz nekih cakri,i tu se radi o bioenergiji.Toga kod reikja nema.Energija se u radu s Reikijem ne moze usmjeravati,manipulirati.

Comment

• Ash
                Guru
                • Dec 2009
                • 990

Originally posted by Acarya
                Da.I onda daju energiju iz nekih cakri,i tu se radi o bioenergiji.Toga kod reikja nema.Energija se u radu s Reikijem ne moze usmjeravati,manipulirati.
                Bioenergetičari kanaliziraju univerzalnu energiju, koja se još naziva: prana, chi, božanska energija, ki, itd. a ne energiju iz čakri... U suprotnom bi umrli veoma brzo, ili zadobili bolesti od svojih pacijenata. Dakle, reiki i bioenergija su jedno te isto po meni, radi se jedino o kanaliziranju bioenergije različitih frekvencija, a ne davanju vlastite... Mjesto kroz koje bioenergetičari kanaliziraju u pacijenta bioenergiju su čakre na dlanovima.

Comment

• Acarya
                  Okupan svjetlošću
                  • Jul 2009
                  • 2191

reiki i bioenergija su jedno te isto po meni,
                  Po tebi da.Ali onako kako jer zaista nije tako.

Comment

• Ash
                    Guru
                    • Dec 2009
                    • 990

Bilo bi zanimljivo čuti nečije iskustvo sa terapije... Ono što je dosta bitno kod te metode jest da bi trebali terapeutu donijeti svoje nalaze, da ne bi kasnije u toku tretmana došlo do negativnih nuspojava. Jer ako osoba boluje od neke bolesti, a terapeut to ne zna, tada greškom može pogoršati postojeće simptome te bolesti... Metoda je veoma precizna po tom pitanju, pa bi bilo dobro obratiti pažnju na taj detalj...

Inače mi je zanimljivo koliko se poremećaja može riješiti samo manipulacijom ljudske aure, bez kanaliziranja bioenergije.

Comment

• Blue_Knight
                      Ohm
                      • Apr 2009
                      • 2394

Ja sam osjetio tu energiju. Jako zanimljiv osjecaj.
                      "Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)

Comment

• Realista
                        Guru
                        • Dec 2009
                        • 1733

Originally posted by Ash

Mislim da se te dvije metode kose stoga jer je jednoj primarni interes dobrobit čovjeka, a drugoj je primarni cilj profit...

Da, kljuc je u profitu.

Baš iz tog razloga Zdenkova metoda postaje sve popularnija u svijetu,
                        On ne naplacuje usluge ?

Comment

• Acarya
                          Okupan svjetlošću
                          • Jul 2009
                          • 2191

Zdenko uzima lovu,kazu koliko das.A sada...

Comment

• Ash
                            Guru
                            • Dec 2009
                            • 990

Originally posted by Realista
                            Da, kljuc je u profitu.

On ne naplacuje usluge ?
                            Plačanje je ostavljeno pacijentu, tj. visina iznosa. Niti jedan terapeut po toj metodi ne smije naplačivati tretman osim putem donacije...

Comment

• Spring
                              Administrator
                              • Feb 2009
                              • 5817

Originally posted by Ash
                              Plačanje je ostavljeno pacijentu, tj. visina iznosa. Niti jedan terapeut po toj metodi ne smije naplačivati tretman osim putem donacije...
                              Ovo je jako lijepo! Brahmanski pristup. Svaka čast.
                              www.alternativa-za-vas.com
                              www.alternativa-webshop.com

Comment

• Ash
                                Guru
                                • Dec 2009
                                • 990

Originally posted by Ramya108
                                Ovo je jako lijepo! Brahmanski pristup. Svaka čast.
                                Upravo tako Cilj metode je da si svatko može priuštiti liječenje, a ne samo bogati. Neki ljudi nemaju niti za donaciju, ali svi dobiju terapiju...

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎