Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Realista
    Guru
    • Dec 2009
    • 1733

Originally posted by thor 555
    Ja sam prestao pusiti i za taj novac sam zavrsio tecaj,a vjeruj mi da se brzo nakupi jer jedna kutija prosjecno stoji 20kn pa se to brzo nakupi.sve se moze samo ako covjek to stvarno zeli i ima cilj.moram jos napomenuti da tecaj nije neko cudo pa da ces drugi dan biti cudotvorac.kao i sa svime u zivotu treba praksa i kontinuitet pa si onda sve bolji i bolji.

Lepo je ostaviti pusenje, ali zasto te pare dati nekom da se obogati a ne svojoj deci, ili na kraju krajeva sebi priustiti neko zadovoljstvo ?

Toliko sebe preceniti, uzimati hiljade evra po satu (s obzirom koliko ima polaznika) moze samo necovek, a propagira kao neku humanost... Strasno.

Comment

• Papa Dock
      Alternativa addict
      • Dec 2010
      • 154

Nitko nikoga ne prisiljava da uplati svoj novac i ode na seminar.
      Gdje imaš kakav seminar koji traje tri ili četri dana od 8.00 do 19.00 sati da je zabadava ili po nekoj minimalnoj cijeni , a mnogo toga se može naučiti i cjelo vrijeme trenirati- raditi uz stručnu pomoć.

Tko voli, nek izvoli

Comment

• Vallis
        New member
        • May 2011
        • 19

Meni je osobno trebalo 1 god.od moje minimalne plaće 2040 kuna da platim 1 stupanj i moram Vas ispravit ne 2 dana učenja nego 3 dana,svatko zna kako stoji i može sa finac.ali svatko od nas zna žašto je išao na 1 stupanj,i predlažem svima da svi koji imaju taj poriv unutra u svome srcu neka idu na seminar meni je osobno i nekadašnji moj terapeut mogao naučiti kako tretirati odnosno liječiti bolesti ali me je uputila na seminar u namjeri da energetski ojačam što sada pomalo i osjećam radeći sa ljudima,a ako Bog da možda ove godine uspijem otići na 2 stupanj.Bolje je naučiti direktno od Domančićevog tima jer to što su meni predali ne znam za ostalih 200 seminaraca koliko nas je bilo u 5 mj.je neprocjenivo bogatstvo.

Comment

• thor 555
          Alternativa addict
          • May 2010
          • 295

sarko kao prvo vrati malo nazad koji post pa ces naci prije nego sam otisao na tecaj da sam napisao da ako je to patka da cu biti iskren i reci ja sam se za....o nemojte nasijedati,ali tako nije.to sta su se neki tvoji prijatelji razocarali,neznam kakva su oni ocekivanja imali kada su isli,mozda su mislili da ce platiti tecaj,zdenko ce im usaditi neku moc u njih i za tri dana biti ce cudotvorci,ne neide to tako, i svi koji tako misle nemojte ni ici.tamo dobijes alat i znanje kako se to radi,a dalje moras ti sto vise raditi da bis bio sve bolji i bolji.sta se tice cd. i ja sam ga kupio,nije istina da je drugaciji nego sta ucis na tecaju,mozda su sjedili na usima,sve je isto,ja sam napisao da nevrijedi toliko novaca jer nisu na njemu obradene puno bolesti i dosta brka slovenski i hr kad objasnjava pa sam morao traziti sta mu znaci npr.hrptenica itd. dali to djeluje ,DA djeluje pa meni netreba da se ja sam uvjeravam dali djeluje ili ne to mi sami kazu ljudi koje tretiram,mislim da ti netreba bolje uvjerenje.sto se tice da nekima ne pomaze,istina nekima se nemoze pomoci.i tko god je zavrsio bioterapiju i radi sa pacijentima zna da nije sto posto uspjesan,ali taj postotak je jako mali.u vecini slucajeva kod jako teskih bolesti dode do poboljsanja a kod ostalih do izljecenja.

Comment

• Realista
            Guru
            • Dec 2009
            • 1733

Osnovna stvar je koliko eura covek uzima po satu price. Vecinu stvari urade njegovi pomocnici za neku dnevnicu, i sad saberi koliko taj covek pokupi. Za sta ? Otkrio je ameriku ???
            Bioenergija je postojala i pre njega i bez njega, on je samo dobar marketingski trik na koji ljudi nasedaju i daju ogromnu lovu. Uvek je bilo i bice ovaca za sisanje. Samo je potrebno da neko nema obraza pa da im pokupi lovu. Ma kakav bio, mora biti da ima bar malo savesti, mucice ga to jednog dana...

Comment

• Papa Dock
              Alternativa addict
              • Dec 2010
              • 154

Poštovane / ni,
              osobno smatram da bi na ovoj temi trebali razgovarati i raspravljati o bioenergiji i terapijama bienergijom po metodi ZD. Za ostalo bi trebali otvoriti novu temu i tamo slobodno razglabajte o cjenama , moralnost , nemoralnosti.........
              Nisam glasnogovornik ZD-a, ali ovo uistinu više nema smisla.
              Napominjem da sam završio II. stupanj, radim ( tretitam ) tri godine i bez obzira na cijenu smatram to vrlo dobro uloženim novcima.

ps. Za one koji su u blizini Zagreba, a nemaju momentalno novca za seminar bioenergije po ZD, održavaju se tečajevi bioenergijom,voditelj Dubravko Hrkovac, informacije : 098/ 276 604
              Prenešeno iz časopisa " Alter " za mjesec veljaču.

Comment

• matko
                Guru
                • Jun 2009
                • 553

Originally posted by Realista
                Osnovna stvar je koliko eura covek uzima po satu price. Vecinu stvari urade njegovi pomocnici za neku dnevnicu, i sad saberi koliko taj covek pokupi. Za sta ? Otkrio je ameriku ???
                Bioenergija je postojala i pre njega i bez njega, on je samo dobar marketingski trik na koji ljudi nasedaju i daju ogromnu lovu. Uvek je bilo i bice ovaca za sisanje. Samo je potrebno da neko nema obraza pa da im pokupi lovu. Ma kakav bio, mora biti da ima bar malo savesti, mucice ga to jednog dana...
                Dragi naš Realista,
                Lako je biti "realan" kada nemaš večih zdravstvenih tegoba. Onoga dana kada shvatiš da oficijelna medicina nemre učiniti ništa da ti pomogne več od tebe učini biljku, osobu koja više ne zna niti tko je niti što je, kada postaneš živi mrtvac, zombi u doslovnom smislu možda češ tada shvatiti da Uvijek postoji način ako si želiš iskreno pomoči. Da li je to alternativa ili tko zna kakova druga metoda uopče nije bitno, jer bitno ti postaje tvoje zdravlje, tvoj život. Prihvatiti češ bilo što što ti se ponudi da bi ponovno mogao živjeti "rekli bi nekim normalnim životom" jer če ti samo to i biti važno. Tada shvatimo koliko smo bili slijepi i glupi ne dopuštajuči sebi da budemo otvorenog uma i srca. No nikada, baš nikada nije kasno jer svatko od nas ima svoj put iskustvene spoznaje i samoosvješćivanja i zbog toga ne treba nikoga prosuđivati a ponajmanje osuđivati zbog nečega što radi ili nečega čime se bavi. Želim ti od sveg srca da nastaviš svojim putem jer znam da če mo svi stiči na cilj, netko prije netko poslije, gledano u ovom našem linearnom vremenu pa tako i ti. Neka te svjetlost života i energija bezuvjetne ljubavi vječno prati na tvome životnom putu!

Comment

• kgk
                  New member
                  • Nov 2011
                  • 9

Dragi moji, idem na seminar u veljači i nitko sretniji od mene!:D:D:D

Comment

• Realista
                    Guru
                    • Dec 2009
                    • 1733

Originally posted by matko
                    Dragi naš Realista,
                    Lako je biti "realan" kada nemaš večih zdravstvenih tegoba. Onoga dana kada shvatiš da oficijelna medicina nemre učiniti ništa da ti pomogne več od tebe učini biljku, osobu koja više ne zna niti tko je niti što je, kada postaneš živi mrtvac, zombi u doslovnom smislu možda češ tada shvatiti da Uvijek postoji način ako si želiš iskreno pomoči. Da li je to alternativa ili tko zna kakova druga metoda uopče nije bitno, jer bitno ti postaje tvoje zdravlje, tvoj život. Prihvatiti češ bilo što što ti se ponudi da bi ponovno mogao živjeti "rekli bi nekim normalnim životom" jer če ti samo to i biti važno. Tada shvatimo koliko smo bili slijepi i glupi ne dopuštajuči sebi da budemo otvorenog uma i srca. No nikada, baš nikada nije kasno jer svatko od nas ima svoj put iskustvene spoznaje i samoosvješćivanja i zbog toga ne treba nikoga prosuđivati a ponajmanje osuđivati zbog nečega što radi ili nečega čime se bavi. Želim ti od sveg srca da nastaviš svojim putem jer znam da če mo svi stiči na cilj, netko prije netko poslije, gledano u ovom našem linearnom vremenu pa tako i ti. Neka te svjetlost života i energija bezuvjetne ljubavi vječno prati na tvome životnom putu!

Jasno mi je to, a jasno je i onima koji se bave alternativom da bolesni ljudi ne pitaju za cenu... Zato su cene tako i naduvane. Zato i postoje i pored nauke, jer bolestan covek hoce sve da isproba - racuna nema sta da izgubi ( osim novca) i to se upravo i dogodi. Skoro je prijateljica davala silne pare za svog oca na kojekakve metode, i zmijske otrove je koristila izmedju ostalog i nista. Otac joj je umro (i pored garancija "strucnjaka"). Naravno kad sve to prodje ne pada ti na pamet da tuzis, da obelodanjujes , zelis da ti rane sto pre zarastu i otkacis se od svega. Kazes sebi - bar sam pokusao... bude ti mirnija savest.
                    Tako da potpuno razumem sto alternativci imaju pacijenata... Neki zaista i veruju u to sto rade, a neki bogami i "znaju sta rade". ZD je svakako jedan od tih koji zna sta radi i zasto radi...
                    Ne bih imao nista protiv ovih metoda da se rade humano, ali kada je velika lova u igri, onda je to obicna prevara.

Shvati - ne govorim ovo nista zbog sebe, niti licne koristi. Niti mi je potreban on niti bilo ko. Samo mi je zao kad neko marketingom pokupi pare ljudima koje stede mesecima i godinama, odvajajuci od usta sto se kaze.
                    No dobro. Ne mogu ja nista promenuti, nemoj se ljutiti sto ovo govorim, zaista je iz dobre namere. Nadam se da ti ne smeta niti da je zabranjeno da ovde svako kaze svoje misljenje.

Svakako da i tebi zelim sve najbolje, nadam se da ces ozdraviti i da cemo razmenjivati stavove ovde ili negde drugde ! Pozdrav !

Comment

• Realista
                      Guru
                      • Dec 2009
                      • 1733

OK, to si u pravu nema rasprave. Mislio sam na tecaj. Tu on kupi lovu i onda ne mora da mase rukama svaki dan :)

Comment

• matko
                        Guru
                        • Jun 2009
                        • 553

Originally posted by Realista
                        Jasno mi je to, a jasno je i onima koji se bave alternativom da bolesni ljudi ne pitaju za cenu... Zato su cene tako i naduvane. Zato i postoje i pored nauke, jer bolestan covek hoce sve da isproba - racuna nema sta da izgubi ( osim novca) i to se upravo i dogodi. Skoro je prijateljica davala silne pare za svog oca na kojekakve metode, i zmijske otrove je koristila izmedju ostalog i nista. Otac joj je umro (i pored garancija "strucnjaka"). Naravno kad sve to prodje ne pada ti na pamet da tuzis, da obelodanjujes , zelis da ti rane sto pre zarastu i otkacis se od svega. Kazes sebi - bar sam pokusao... bude ti mirnija savest.
                        Tako da potpuno razumem sto alternativci imaju pacijenata... Neki zaista i veruju u to sto rade, a neki bogami i "znaju sta rade". ZD je svakako jedan od tih koji zna sta radi i zasto radi...
                        Ne bih imao nista protiv ovih metoda da se rade humano, ali kada je velika lova u igri, onda je to obicna prevara.

Shvati - ne govorim ovo nista zbog sebe, niti licne koristi. Niti mi je potreban on niti bilo ko. Samo mi je zao kad neko marketingom pokupi pare ljudima koje stede mesecima i godinama, odvajajuci od usta sto se kaze.
                        No dobro. Ne mogu ja nista promenuti, nemoj se ljutiti sto ovo govorim, zaista je iz dobre namere. Nadam se da ti ne smeta niti da je zabranjeno da ovde svako kaze svoje misljenje.

Svakako da i tebi zelim sve najbolje, nadam se da ces ozdraviti i da cemo razmenjivati stavove ovde ili negde drugde ! Pozdrav !
                        Od srca ti hvala na lijepim željama ali ja jesam več ozdravio zahvaljujuči upravo alternativi i ne, doista se ne ljutim jer upravo zato i jesmo ovdje da svatko iznese svoje mišljenje i svoja iskustva.
                        Što se tiče naplate pogledaj malo kako to medicina naplačuje a koliko je djelotvorno, no ona ima potpuno zaštičen status i bez obzira na moje stanje provodi svoje a rezultata nema pa nema a kada te rezultate postigneš sa nečim drugim što nije obuhvačeno istom to ne priznaje i ne želi platiti bez obzira što si cjeli dotadašnji život uplačivao u njihov fond! NIje li to legalizirana prijevara, nemam li ja pravo liječiti se gdje i kako hoču ako čitav svoj radni vijek uplačujem zdravstveno? No ono što je najvažnije što sam spoznao kroz sve ove godine jest; - nikome od nas ne treba nitko da nas liječi jer naše tijelo je savršeno i samo se iscjeljuje samo ako mi to doista želimo!!! Problem nastaje onda kada svu svoju odgovornost za sebe, svoj život i svoje zdravlje prepustimo drugima - e to jednostavno nemre tako, život ili ti bog, ili ti svestvoritelj to jednostavno nije tako postavio i to nemre djelovati a nas su kroz svekolike godine postojanja ljudskog roda sustavno uvjeravali da je baš tako! Kada shvatiš ovu bit sve postaje lako i rješivo i tek tada vidiš da je život jedna prekrasna igra u kojoj sam određuješ pravila i biraš iskustva koja želiš proživjeti!!!
                        s ljubavlju te pozdravljam i želim ti puno spoznaje i svjetlosti u životu!!!

Comment

• LIK
                          ←↑→↓
                          • Oct 2009
                          • 3195

Originally posted by sarko
                          hmmm ... pa sad ne znam baš funkcionira li to kad slomiš nogu ... razbiješ glavu ... strefi te infarkt ili moždani ... zaboli zub ... etc.
                          Ipak bih radije da me se liječi, a ne želio i čekao samoiscjeljenje.

Kada se radi o mehaničkim ozljedama normalno je da će se rješavati mehaničkim načinom jer je to uzrok

Comment

• bojamunje
                            Išpricavam se :)
                            • Jul 2011
                            • 662

Kako idete u Opatiju. Ima neko mjesta u autu.
                            sjedi mirno zatvorenih ociju i ravne kicme bar 20 minuta

Comment

• matko
                              Guru
                              • Jun 2009
                              • 553

hmmm ... pa sad ne znam baš funkcionira li to kad slomiš nogu ... razbiješ glavu ... strefi te infarkt ili moždani ... zaboli zub ... etc.
                              Ipak bih radije da me se liječi, a ne želio i čekao samoiscjeljenje.

Činjenica je da postoje ljudi koji i "mehaničke" bolesti liječe svijesnošću, vrlo dobro znano u plemenima u džunglama, indijanska plemena, aboridžini i slično pa čak i kod nas ima ljudi koji su namještali polomljene kosti ali tijelo je opet samo učinilo da se iscjeli. Dakle nije to ništa novoga, druga je stvar što se razvitkom klasične medicine taj vid iscjeljivanja skoro iskorjenio.Vjerujem da je u svakom kraju bilo ljudi koji su se bavili isjeljivanjem na razne načine no nama je teško prihvatiti da iscjeliti se ne znači uvijek otkloniti teškoču koja nas trenutno pritišče pa tada obično zaključujemo kako nešto nije djelovalo.Razvojem vlastite svjesnosti dolazimo do tih spoznaja i tada nam puno toga bude jasnije.

Comment

• LIK
                                ←↑→↓
                                • Oct 2009
                                • 3195

Pa sad ... vrlo diskutabilno.
                                Koliko vidim - nije precizirao, pa se shvaća da čovjek govori i o "mehaničkim" i o "NE-mehaničkim" tegobama.
                                Osim toga eto, naveo sam neke "mehaničke" tegobe, pa bih volio da ti Liče (ili netko od tvojih istomišljenika), meni navedete koju "NE-mehaničku" tegobu.
                                Mislim - koje tegobe spadaju u "NE-mehaničke" ?
                                Hvala.

Čitaj, pretražuj forum, ne ponavlja mi se već napisano...

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎