Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • thor 555
    Alternativa addict
    • May 2010
    • 295

Originally posted by teemo
    Ne vidas se na drugim temama , zato ...

thor 555 ,

sretan ti rodjendan !

Hvala,na drugim temama pratim onako sa strane

Comment

• strelica
      New member
      • Jun 2010
      • 7

E ovako prvi stepen zavrsen na Bledu,odradjeno ,nazad se ne moze,samo naprijed!
      Posto sam bila malo u dilemi da li ici ili ne vi ste mi svi pomogli da se odlucim i hvala vam na tome,trebalo je samo malo pogurati ,nista vise.
      Utisci:
      Organizacija - vrlo dobra.Moja draga prijateljica italijanka,isvi ostali stranci na kursu su imali sinhronizovani prevod tj.jedan od terapeuta se pravo naradio prevodeci i radeci terapiju drugima,iz pentih zila se trudio da prenese sve sto je receno na kursu.Bilo nas je oko 150 ,50tak stranaca iz cijelog svijeta,15 Poljaka,, mi sa slovencima oko 70tak.Nasjedili se,napisali,bi pravo intenzivno.Sve skupa jedan lijep dozivljaj,nekako vidis odprilike 150ljudi koji vise manje misle kao ti,jedna fina energija,uvjek ima izuzetaka ali nemamo ili nemam bas priliku da pricam sa toliko puno ljudi i o energiji,auri,prirodnom lijecenju i open mind sistemu,meni je bas bilo lijepo.Na trenutak sam izasla iz surovosti,povrsnosti vanjskog zivota i zaista osjetila vecu svrhu svijuh nas ukljucujuci i ljude pacijente na terapiji.Ja dosta putujem po svijetu ,odradila sam hrpu nekih drugih kurseva neki su kostali manje neki vise ali samo vrijeme,strpljene i rad moze donijeti rezultate.Ovaj se moze svrstati u sami top kurseva koje sam zavrsila,prije svega zbog profesionalnosti.Nije lako organizovati nigdje ovakvu sirinu,dubinu same tematike za 150 ljudi.
      Stipe- sve pohvale ,aspsolutno profesionalan,temeljan,razgovjetan,bas onako kako bi trebalo biti,ljepota ga bilo slusati :) Nije istina da se ne objasnjava sama tehnike i svrha samih tehnika.Oni koji nisu dobro razumjeli su po meni sjedili na usima tokom kursa i bili previse skoncentrovani na same mane kursa(koji po meni nije ni bilo).Znaci svaki pokret i svrha je objasnjena.
      Ostali terapeuti isto ,svi dostupni i strpljivi .
      Ljudi ko ljudi,,izuzeci su mislili da sve znaju prije nego sto su i dosli na kurs.Neki su postavljali pravo glupava pitanja i nije cudo sto Zdenko reaguje tako kako reaguje.Odgovori su bili takvi kakva su bila i pitanja.Naravno da on zna mnogo viise,ali nece vam covjek govoriti o unutrasnjosti mehanizmu sata a kad vi neznate jos ni gledati isti.
      O Zdenku sam procitala sa hrpu nekih postova prije nego sto sam otisla na kurs,od onih najgorih do obozavanja samog.Meni licno,se on bas dopao,sve sto je rekao na kursu slazem se,apsolutno.Mislim da je gospodin sa jedne strane,veliki ucitelj sa druge,povecan ego u odredjenim situacijama potpuno opravdan,zabavan kad to hoce i isto tako provokativan ,nazalosto neki ljudi to vide kao direktan atak na njihov ego i onda ga pljuju ,omalozavaju ,,a svi veliki ucitelji su vise manje takvi.Covjek koji se uspjesno bavi ovim poslom 35g i ima dobre rezultate se moze nazvati majstorom .A ako zelimo nauciti moramo prvo slusati sta nam se kaze ,biti iole ponizni,srpljivi ,spustiti ego,i prestati biti sumnjicavi.Ja jos nemogu pricati o mojim rezultatima same terapije jer nemam iskustva ali trudicu se da iskoristim sve sto sam naucila i da to primjenim najbolje sto mogu i sigurna sam da ce rezultati doci.
      E sad naplata kursa je takva kakva jeste,ako neki misle da uzalud bacili pare to ce im se upravo i desiti,ako misle da tehnike ne djeluje i to ce im se desiti.Sto bi covjek svoje znanje tek tako davao za male pare.Pa da taj kurs kosta 100e mozete misliti kakvih bi tek onda ljudi doslo,ovako onaj ko se zaista interesuje za ovu tehniku i hoce da je primjenjuje ice na kurs.
      Da puno ne gnjavim po meni je sve bilo korektno,dobro organizovano,odlicna lokacija,mislim da je vecina zadovoljna e sad dalje je na nama kako cemo iskoristiti ovo iskustvo.Za one razocarane hoce li traziti krivca u Domancicu ili u samima sebi ,trebali bi se zapititati?!

P.S. Tina hvala jos jednom

Comment

• Papa Dock
        Alternativa addict
        • Dec 2010
        • 154

Originally posted by hrpaomota
        Smiju li terapeuti, bez obzira rade li "na daljinu" ili direktnim kontaktom, tretirati djecu bez suglasnosti jednog od roditelja? Postoji li neki propis ili profesionalni kodeks ili bilo koji skup pravila po kojem trebaju tražiti takvu suglasnost, odnosno inzistirati na kontaktu s oba roditelja uoči ili na početku tretmana?
        Terapeuti nesmiju raditi nikoga pa ni djecu bez suglasnosti. Maloljetnici-ce se nesmiju primati na tretmane bez pratnje odrasle osobe ( vrlo bliska rodbina ). Da se zaštite maloljetnici, ali i sami terapeuti od svakakvih neugodnosti ili nezgodnih situacija koje podliježu zakonskim sankcijama.

Comment

• vedera
          Alternativa addict
          • Jul 2011
          • 447

Htjela sam odavno napisati da vas je sve koji ste bili kod Domancica na seminarima on inicirao sto za one koji nisu znali u sta idu nije bas ok.

Comment

• thor 555
            Alternativa addict
            • May 2010
            • 295

Originally posted by vedera
            Htjela sam odavno napisati da vas je sve koji ste bili kod Domancica na seminarima on inicirao sto za one koji nisu znali u sta idu nije bas ok.

mozes molim te to malo objasniti kako nas je inicirao

Comment

• vedera
              Alternativa addict
              • Jul 2011
              • 447

Originally posted by thor 555
              mozes molim te to malo objasniti kako nas je inicirao
              proširio vam je kanale kroz kičmeni stup tako da možete provoditi energiju...a to bi bila inicijacija ..

Comment

• thor 555
                Alternativa addict
                • May 2010
                • 295

Hm neznam kako si dosla do tog zakljucka,jer on od nas 200 tinjak polaznika nije ni dotakao ni tretirao pa me zanima kako si dosla do tog zakljucka?

Comment

• vedera
                  Alternativa addict
                  • Jul 2011
                  • 447

I nije vas morao dotaknuti.snažan je ajmo reći to duhom..postavi namjeru i vola pola sale je inicirano i ne samo pola sale :)

da se nadopunim sve je tako savršeno osmišljeno...kada počneš željeti znati samo se otvara pred tobom..vrata po vrata ..korak po korak i jedno sa drugim savršeno se uklapa :)

Comment

• thor 555
                    Alternativa addict
                    • May 2010
                    • 295

Moje misljenje je da ti sa svojim radom tj cestim "kupanjem"u toj energiji cistis i otvaras energetske kanale,a samim tim postajes jaci provodnik energije.

Comment

• vedera
                      Alternativa addict
                      • Jul 2011
                      • 447

Može se i tako reći ali prvo kupanje i otvaranje ti je napravio on...ne znam zašto se imaju tolike predrasude prema riječi inicijacija to nije ništa drugo do odštopavanja glavne cijevi ta glavna cijev ide kroz kičmu od tjemena na dolje tu ulazi energija kojom liječiš druge kao što ne možeš pustiti vodu ako nemaš čisti vodovod ili će ti polagano teći tako i to.
                      Što više radiš..na sebi..drugima cijev je šira ..protočnija a ti brže i bolje liječiš druge..zapravo vrlo jednostavno i prelijepo

Comment

• vedera
                        Alternativa addict
                        • Jul 2011
                        • 447

sad mi pade računica na pamet koliko reče?? oko 200 polaznika fijuuuu puta E ajme opet fijuuu puta 200 i više pacijenata pa tako par puta mjesečno fijuuu pa po njih dolazi sigurno Sokol-Marić ekipa...no ne žestim se više za to postoji svemir

Comment

• thor 555
                          Alternativa addict
                          • May 2010
                          • 295

Ja licno nemam nista protiv sta on prodaje svoje znanje,tko voli nek izvoli,ali sam protiv zgrtanja novaca preko nemocnih i bolesnih ljudi. Inace bioterapija po z.d nemoze biti jednostavnija nego sta je. Vecini je to nekako prejednostavno da bi i vjerovali u to.

Comment

• thor 555
                            Alternativa addict
                            • May 2010
                            • 295

Nevezano za ovu temu moram reci da imam povremeno otvoreno 3oko. U prosjeku mi se 3 puta na godinu otvori samo od sebe tj nemogu ja to kontrolirati.to je stvarno poseban dogadaj za mene i cesto neznam neke stvari i rastumaciti.malo sam off ali zelim reci po mom misljenju da se sve stvari trebaju prozivjeti onako kako je negdje zapisano

Comment

• vedera
                              Alternativa addict
                              • Jul 2011
                              • 447

Originally posted by thor 555
                              Ja licno nemam nista protiv sta on prodaje svoje znanje,tko voli nek izvoli,ali sam protiv zgrtanja novaca preko nemocnih i bolesnih ljudi. Inace bioterapija po z.d nemoze biti jednostavnija nego sta je. Vecini je to nekako prejednostavno da bi i vjerovali u to.
                              Gle..puno sam čitala o drugim iscjeliteljima iz prošlosti nije on ništa novo izmislio...ali je jedan od onih koji dijele znanje samo ako mu dobro..dobro platiš..no velim to je njegova stvar a moja je da smijem javno reć što mislim i to je to

Eh naravno da se mijenjaš..otvaraš se...cirkulacija ide sve bolje i bolje a sa njome će doći ajmo to reči drugačiji pogled na svijet....osjetiti ćeš ono što do sada nisi...ali idu i razna čišćenja zato velim uf
                              okeco ti ne može povremeno biti otvoreno već se otvara mic po mic..malo te rokne pa te pusti da se prilagodiš i tako ...sve je ok ..razvijaš se
                              što možeš učiniti fijuuu??? uzeti literaturu...biti spreman ili kaj već ..imati znanje da se ne uplašiš i tako to

Comment

• thor 555
                                Alternativa addict
                                • May 2010
                                • 295

Nije mi se do sada desilo nista sta bi me zabrinulo,jedino sta je to neki sasvim drugi svijet koji u vecini ne razumijem.

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎