Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • saibos
    New member
    • Nov 2011
    • 23

Svi bi griješili ako bi ZD prepisali da ne pomaže ljudima i slično. On je napravio više dobroga ljudima nego lošega i za to mu hvala.
    Da li okružen pravim ljudima, o tome neću.

Ali, tu je počela neka diskusija o inicijacijima i slično.

Na jednom videu na Youtube-u sam primjetio da mu učenici stoje u redu i idu jedan po jedan u koloni do njega, a on svakoga primi za ruku, uhvati svakoga za jedan prst (ako sam dobro zapamtio) stavi prst skupa sa svojim na talisman koji učenici nose oko vrata i onda im nešto napravi. To traje 10 sekundi i onda ajde sljedeći učenik.

Što je to što im napravi?
    To bi volio da mi se pojasni.

Ako nađem vremena pronaći ću i taj film na youtubu pa ću dati i link.
    Znam da filmić postoji samo ga treba ponovno iskopati, a to traži vremena.

P.S.
    Ipak sam uspio pronaći, to je http://www.youtube.com/watch?v=TN0F1...377C2BF01B1A50

na 07:21min.

Comment

• thor 555
      Alternativa addict
      • May 2010
      • 295

To sto radi je povezano sa privjeskom koji nosis oko vrata,taj je privjesak od koze u koji on utisne svoju energiju koja ti je od pomoci prilikom rada. Ja isto imam taj privjesak i nosim ga kada radim bioterapiju.dali to koristi ili ne stvarno neznam,ali ga svejedno nosim kao ucenik z.d

Comment

• Cyber
        Boy
        • Apr 2012
        • 24

Ja idem u ponedjeljak kod bioenergeticara po metodi zd i nadam se da ce mi pomoc nekako previse vjerujem u to pa me malo i strah razocarenja,, tj da mi nista ne pomogne

Comment

• thor 555
          Alternativa addict
          • May 2010
          • 295

Sretno,nadam se da ce biti rezultata

Comment

• Cyber
            Boy
            • Apr 2012
            • 24

hvala i ja se nadam jer vise nemam ideje sta probat :)

Comment

• Kathy
              Alternativa addict
              • Jan 2011
              • 167

Naletjeh na ovu temu pa samo ukratko da ispricam svoje iskustvo. Prije 2g poceli su problemi sa zeludcem i nakon silnih doktora odlucih se za pokusaj sa bioenergijom. Roveci po internetu naletim na Domancica za kojeg prije nisam cula, i nadjem kod nas u Sarajevu jednu njegovu ucenicu. Zena je tad bila zavrsila 1 stepen. Odradimo tretman i moram priznati da sam bila bolja puno nego prije ali ne izljecena. Posto je to bio moj pocetak ulazka u svijet alternative nisam znala nista. U svakm slucaju poboljsalo mi je stanje i smanjilo zeludcane napade te unos tableta. Srecom u medjuvremenu upoznah kristalo terapiju pa sam se samostalano dosta stabilizovala. Pored bolesnog zeludca imala sam i 4 mioma na materici. Sa tim nije bilo poboljsanja.
              Prije par mjeseci ssvim slucajno naletim na zenu koja ide kod nekog Murke u Brcko. Uputim se sa njom i on mi kaze da ce za 2 dana rijesiti sve :S. Vrlo je cudno mi to zvucalo jer po prirodi se lako ne zaludjujem. U svakom slucaju sam 2 dana isla kod Murke. Zeludac me vise nikada nije zabolio niti sam popila do sad ijednu tabletu a na zadnjem ginekoloskom pregledu nasli su mi samo 2 miom i to umanjena. Pocetkom avgusta idem ponovo kod njega na jos jednu terapiju.

Comment

• Cyber
                Boy
                • Apr 2012
                • 24

Joj Kathy kad citam tvoj post nadam se da ce i meni pomoc ja dosta mucim muku sa Želucem,,,tocnije Gerb i gastritis
                smrso sam boze sacuvaj kad sam sebe vidim :(

Comment

• Kathy
                  Alternativa addict
                  • Jan 2011
                  • 167

Ja nisam mrsala bila sam kao bumbar napuhana. Cesto su me pitali za koliko cu roditi :DDD. Nadam se da ce biti bolje u svakom slucaju mogu te uputiti i kod Murke pa da kombinujes. Sretno i javi sta se desava.

Comment

• Cyber
                    Boy
                    • Apr 2012
                    • 24

Ma joj napuhan,,,mucnina,,neki nagon u grlu za povracanje,,,bol ispod rebra kod zeluca,,ma nema sta nema, i to sve od gerba,,hajd sad nije tolko kolko je bilo do prije mjesec dva. bolji je apetit ali nije to to nism jos onaj stari .tablete pomazu tj otklanjaju posljedice ali ne i uzrok,,,zato se nadam da ce bioenergija rjesit uzrok :)

Comment

• Realista
                      Guru
                      • Dec 2009
                      • 1733

Originally posted by saibos
                      Ali, tu je počela neka diskusija o inicijacijima i slično.

Na jednom videu na Youtube-u sam primjetio da mu učenici stoje u redu i idu jedan po jedan u koloni do njega, a on svakoga primi za ruku, uhvati svakoga za jedan prst (ako sam dobro zapamtio) stavi prst skupa sa svojim na talisman koji učenici nose oko vrata i onda im nešto napravi. To traje 10 sekundi i onda ajde sljedeći učenik.

Što je to što im napravi?
                      To bi volio da mi se pojasni.
                      Vidi u cemu je fazon. NA kursu naucis pokrete ruku - nista prostije. Zasto bi onda neko dao par stotina evra za to kad to moze videti i sa cd-a, ili da mu prosto neko pokaze.
                      Ali ako te ubedi da ti pokreti ruku nista ne vrede dok te on ne inicira onda moras prvo njemu uplatiti pozamasnu sumu novca. Prosto.

Naravno njega je sam bog inicirao

Comment

• fantazy
                        Guru
                        • Jan 2010
                        • 4613

Originally posted by thor 555
                        neke stvari jednostavno je uzalud objasnjavati jer neki to nece nikada shvatiti,i to razumijem,ali ne razumijem zasto uopce posijecuju ovakve forume,ja licno da tako gledam na stvari i nevjerujem u takve stvari nebi prismrdio ovakvim forumima

Zato ja ne idem na forume o kompjutorima

Comment

• vania
                          sincerity
                          • Dec 2011
                          • 689

Cyber! Očekivanja, strah, razočarenja. Sve je savršeno baš onako kako treba biti u ovom trenutku.Idi otvorena srca, bez straha, očekivanja.Sami sebe gušimo sa time... Sretno i bez straha!

Comment

• Cyber
                            Boy
                            • Apr 2012
                            • 24

Originally posted by vania
                            Cyber! Očekivanja, strah, razočarenja. Sve je savršeno baš onako kako treba biti u ovom trenutku.Idi otvorena srca, bez straha, očekivanja.Sami sebe gušimo sa time... Sretno i bez straha!
                            Hvala puno na potpori 1
                            sutra je dan D za mene :)

Comment

• vedera
                              Alternativa addict
                              • Jul 2011
                              • 447

Originally posted by Realista
                              Vidi u cemu je fazon. NA kursu naucis pokrete ruku - nista prostije. Zasto bi onda neko dao par stotina evra za to kad to moze videti i sa cd-a, ili da mu prosto neko pokaze.
                              Ali ako te ubedi da ti pokreti ruku nista ne vrede dok te on ne inicira onda moras prvo njemu uplatiti pozamasnu sumu novca. Prosto.

Naravno njega je sam bog inicirao
                              eh tako to ide bilo to tebi jasno..nejasno kako god
                              vremena se mijenjaju ..pušu malo drugačiji vjetrovi stigneš i ti vidjeti sve iz prve ruke

Comment

• thor 555
                                Alternativa addict
                                • May 2010
                                • 295

promocija nove knjige,na slovenskom je ali zdenko prica na hr.

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎