Bioterapija po metodi Zdenka Domančića
Collapse
X
-
tu imas 3 knjige pa pogledaj malo,neznam ih skinuti sa ove str.👍 1Comment
-
Slobodno se zaigraj pa nam prenesi svoja iskustva sa tretmanima,što osječaš,što se događa kod tebe...kakvi su rezultati do sada ostvareni itd...naravno ako ti to nepredstavlja problem.Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 3Comment
-
Bojim se ponekad napisati nešto jer nisam dovoljno elokventna jer se stvari mjenjaju iz dana u dan, jer svaki dan spoznam nešto novo, i ne želim da se netko uhvati riječi kao pijan plota.
Svi smo svjesni da smo potpuno različiti i potpuno isti...ali na jedno moram skreniti pozornost naročito skepticima...instant rješenja nema, prečice nema...
Nema metode, terapeuta, tehnike koja će napraviti paf i sve će se promjeniti...sve je proces
Nakon prvog tretmana očekivala sam senzaciju, iskreno i dobitak na lotu, rješenje svh problema. Čim imate očekivanja dolazi i do razočarenja...to je princip...nakon toga možete odbaciti nešto, zamjećivati samo stvari koje se nisu promjenile, postati skeptik, ili možete uključiti taj svoj mozak i pogledati šta se dešava ne okolo nego u vama...ako pogledate, vidjet ćete....
Nisam hvala Bogu imala neke ozbiljne zdravstvene probleme, svaki tretman mi nije doneo senzacije bilo kojeg tipa.
U toku tretmana ponekad neki trnci...ili ping pong loptica u nekom djelu tjela...ili podrigivanje, možete i ne morate to pripisati tretmanu.
Međutim, bioenergija je sila koja vas pokreće, pokrene vas toliko da počnete s vremenom primjećivati da odjednom nema tramvaja na grudima koji vas pritiskao...pa čak i kad se pojavi znate šta ćete s njim...jednostavno znate...ne otvara se svijet...vi se otvarate.....spadne paučina s očiju...usudite se živjeti.....
Ono što sam sakrivala iza svojih maski, postalo je nepotrebno, otišlo...i nije samo i nije odjednom....ja se užasno trudim raditi na sebi....
Čak mi je terapeut rekao da usporim
Ali sad imam snage raditi na sebi...rad na sebi daje rezultate.....
Ne znam da li bioenergija daje 100% rezultate, vjerovatno ne kao ni bilo koja druga metda ili lijek...ali vas pokreće...već sam pisala o glavobolji, koja mi je rukom odnešena...ona je bila tu tog dana vjerovatno da uspori neki rad na sebi...kad je nestala krenula sam dalje.....
Nadam se da razumijete što hoću reći
Bio energija nije antibiotik, popijete ga i to je to...ne to je pokretačka snaga da antibiotik s sigurnošću potražite u sebi....ako ga ne nađete morat ćee ponoviti postupak i to je to👍 7Comment
-
Znate kad vam curi nos...i vi stalno neprestano šmrcate i šmrcate i šmrcate...i onda vam neko da maramicu i vi ispirite nos....i onda shvatite kako je tako bolje, pa sami odete kupiti maramice i ispirujete nos...a sposobni ste i potražiti kako da zaustavite šmrcanje👍 3Comment
-
Ma u tome je problem što ljudi misle da je to čaroban štapić, kojim će odmah rješiti problem, to su možda sporadični slučajevi kao i uostalom svugdje. Ja isto nisam osjećala nikakve senzacije na tretmanima (toplinu, trnce, ali to je normalno kad bilo tko položi ruke), ali sam nekoliko dana poslije tretmana osjelila olakšanje i protok energije, osjetila postepeno zacjelivanje i vraćanje u normalu bolnog mjesta nakon dvije godine borbe i traženja. I onda sam stala i razmislila pa vidi ovo stvarno djeluje jer bila sam skeptik... A bit je i u nastavku rada na sebi, jer ako nešto ne promjenimo... tijelo opet upozorava....👍 6Comment
-
Bojim se ponekad napisati nešto jer nisam dovoljno elokventna jer se stvari mjenjaju iz dana u dan, jer svaki dan spoznam nešto novo, i ne želim da se netko uhvati riječi kao pijan plota.
Svi smo svjesni da smo potpuno različiti i potpuno isti...ali na jedno moram skreniti pozornost naročito skepticima...instant rješenja nema, prečice nema...
Nema metode, terapeuta, tehnike koja će napraviti paf i sve će se promjeniti...sve je proces
Nakon prvog tretmana očekivala sam senzaciju, iskreno i dobitak na lotu, rješenje svh problema. Čim imate očekivanja dolazi i do razočarenja...to je princip...nakon toga možete odbaciti nešto, zamjećivati samo stvari koje se nisu promjenile, postati skeptik, ili možete uključiti taj svoj mozak i pogledati šta se dešava ne okolo nego u vama...ako pogledate, vidjet ćete....
Nisam hvala Bogu imala neke ozbiljne zdravstvene probleme, svaki tretman mi nije doneo senzacije bilo kojeg tipa.
U toku tretmana ponekad neki trnci...ili ping pong loptica u nekom djelu tjela...ili podrigivanje, možete i ne morate to pripisati tretmanu.
Međutim, bioenergija je sila koja vas pokreće, pokrene vas toliko da počnete s vremenom primjećivati da odjednom nema tramvaja na grudima koji vas pritiskao...pa čak i kad se pojavi znate šta ćete s njim...jednostavno znate...ne otvara se svijet...vi se otvarate.....spadne paučina s očiju...usudite se živjeti.....
Ono što sam sakrivala iza svojih maski, postalo je nepotrebno, otišlo...i nije samo i nije odjednom....ja se užasno trudim raditi na sebi....
Čak mi je terapeut rekao da usporim
Ali sad imam snage raditi na sebi...rad na sebi daje rezultate.....
Ne znam da li bioenergija daje 100% rezultate, vjerovatno ne kao ni bilo koja druga metda ili lijek...ali vas pokreće...već sam pisala o glavobolji, koja mi je rukom odnešena...ona je bila tu tog dana vjerovatno da uspori neki rad na sebi...kad je nestala krenula sam dalje.....
Nadam se da razumijete što hoću reći
Bio energija nije antibiotik, popijete ga i to je to...ne to je pokretačka snaga da antibiotik s sigurnošću potražite u sebi....ako ga ne nađete morat ćee ponoviti postupak i to je to👍 4Comment
-
Ma u tome je problem što ljudi misle da je to čaroban štapić, kojim će odmah rješiti problem, to su možda sporadični slučajevi kao i uostalom svugdje. Ja isto nisam osjećala nikakve senzacije na tretmanima (toplinu, trnce, ali to je normalno kad bilo tko položi ruke), ali sam nekoliko dana poslije tretmana osjelila olakšanje i protok energije, osjetila postepeno zacjelivanje i vraćanje u normalu bolnog mjesta nakon dvije godine borbe i traženja. I onda sam stala i razmislila pa vidi ovo stvarno djeluje jer bila sam skeptik... A bit je i u nastavku rada na sebi, jer ako nešto ne promjenimo... tijelo opet upozorava....
“Pomiri se sa sobom i pomirit će se sa tobom i nebo i zemlja!”👍 1Comment
-
bioterapija lijeci,ali necini cuda.neki ljudi koje sam lijecio ocekuju cuda u jedan dan,a cijeli svoj zivot su trovali i stvarali bolest svom organizmu,nazalost to tako ne ide.kod bioenergije ne postoji agresivnost ni u jednom njenom segmentu tako da nerijetko ljudi u prvi mah ni ne primjete da ih vise nesto ne boli ili da su se smanjile ili nestale njihove tegobe.sta se vise radi sa bioenergijom rezultati su ponekad takvi da ni ja nemogu vjerovati.👍 5Comment
-
bioterapija lijeci,ali necini cuda.neki ljudi koje sam lijecio ocekuju cuda u jedan dan,a cijeli svoj zivot su trovali i stvarali bolest svom organizmu,nazalost to tako ne ide.kod bioenergije ne postoji agresivnost ni u jednom njenom segmentu tako da nerijetko ljudi u prvi mah ni ne primjete da ih vise nesto ne boli ili da su se smanjile ili nestale njihove tegobe.sta se vise radi sa bioenergijom rezultati su ponekad takvi da ni ja nemogu vjerovati.👍 3Comment
-
Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 8Comment
Comment