Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • goci
    Guru
    • May 2009
    • 685

Originally posted by smješko
    Svaki pokušaj nosi u sebi opravdanje za neuspjeh.
    Razlika između onih koji su uspjeli u svojim namjerama i onih koji nisu je u tome, da su oni uspješni nastavili tamo gdje su neuspješni stali
    Istina je ali takodje je istina i da se ljudi uče na greškama pa izadju iz svake takve i slične situacije oprezniji i mudriji.

Comment

• Stablo
      Guru
      • Nov 2010
      • 1892

Originally posted by goci
      Istina je ali takodje je istina i da se ljudi uče na greškama pa izadju iz svake takve i slične situacije oprezniji i mudriji.
      Istina je i to, sve ovisi o situaciji. Jedan od mojih omiljenih citata je ovaj:

"Jadan onaj tko se boji riskirati. On se doduše možda nikad neće prevariti, niti razočarati, niti patiti kao oni što imaju san koji slijede. Ali kada pogleda unatrag- jer uvijek gledamo unatrag- čut će svoje srce kako mu govori : 'Što si učinio od čuda koja je Bog posijao tvojim danima? Što si učinio s talentima koje ti je tvoj Gospodar povjerio? Zakopao ih duboko u jamu, u strahu da ih ne izgubiš. Onda neka ovo bude tvoje nasljedstvo: spoznaja da si potratio svoj život.' Jadan onaj tko čuje takve riječi. Jer će po tom povjerovati u čuda, no magične trenutke svog života već je propustio.

Comment

• Jesam
        Supermoderator
        • Mar 2011
        • 14488

Originally posted by Stablo
        Istina je i to, sve ovisi o situaciji. Jedan od mojih omiljenih citata je ovaj:

"Jadan onaj tko se boji riskirati. On se doduše možda nikad neće prevariti, niti razočarati, niti patiti kao oni što imaju san koji slijede. Ali kada pogleda unatrag- jer uvijek gledamo unatrag- čut će svoje srce kako mu govori : 'Što si učinio od čuda koja je Bog posijao tvojim danima? Što si učinio s talentima koje ti je tvoj Gospodar povjerio? Zakopao ih duboko u jamu, u strahu da ih ne izgubiš. Onda neka ovo bude tvoje nasljedstvo: spoznaja da si potratio svoj život.' Jadan onaj tko čuje takve riječi. Jer će po tom povjerovati u čuda, no magične trenutke svog života već je propustio.

Znaš li čiji je to citat možda?
        slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• Stablo
          Guru
          • Nov 2010
          • 1892

Originally posted by Jesam

Znaš li čiji je to citat možda?
          Paulo Coelho, Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala.
          Dobra knjiga. MOžda nije ništa novo izmislio, ali je lijepo složio.

Comment

• Jesam
            Supermoderator
            • Mar 2011
            • 14488

Originally posted by Stablo
            Paulo Coelho, Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala.
            Dobra knjiga. MOžda nije ništa novo izmislio, ali je lijepo složio.
            Volim Coelha - iako ga dosta pljuju. Meni je drag. A bio mi nešto poznat citat al ga nisam mogla smjestiti ...
            slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• Stablo
              Guru
              • Nov 2010
              • 1892

Originally posted by Jesam
              Volim Coelha - iako ga dosta pljuju. Meni je drag. A bio mi nešto poznat citat al ga nisam mogla smjestiti ...
              Pljuju ga oni koji se iscrpljuju visokim očekivanjima i kojima nikada ništa nije dovoljno dobro.
              Čovjek se potrudio i milijuni ga vole, a dobar dio njih je sigurno profitirao u životu dobivši krila čitajući njegove knjige. Zar je ikome potrebno više

Comment

• VirdisSolis
                New member
                • Dec 2013
                • 18

Da li netko ima knjigu @3 Chairs@ koja se bavi metodom Z. Domancica.

Comment

• JANG
                  Guru
                  • Feb 2013
                  • 1390

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIM ALTERNATIVCIMA I KOJIMA POMAŽE OVAJ FORUM....
                  VOLITE SE,I NEKA VAM SVAKI DAN BOŽIĆ BUDE U SRCU

Comment

• thor 555
                    Alternativa addict
                    • May 2010
                    • 295

Pridruzujem se cestitkama :)

Comment

• smješko
                      Guru
                      • Apr 2011
                      • 3709

Blagoslovljen Božić i božićni blagdani,radost,mir i ljubav neka vlada u Vašim srcima i dušama
                      Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
                      Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
                      Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš

Comment

• thor 555
                        Alternativa addict
                        • May 2010
                        • 295

svim alternativcima od srca zelim sretnu 2014 godinu,lijepo se provedite

Comment

• JANG
                          Guru
                          • Feb 2013
                          • 1390

Također se pridružujem čestitkama Želim Vam svima SRETNU PUNU LJUBAVI TOPLINE i svega što si sami poželite 2014 god.
                          Također bih stavila za sve one koji nemaju nikoga,NISTE SAMIimate NASI dragi moji kolege ajmo slati dobre vibracije one počinju iz srcaVOLIM VAS SVE

Comment

• thor 555
                            Alternativa addict
                            • May 2010
                            • 295

svim pravoslavnim vjernicima sretan bozic. MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI

Comment

• JANG
                              Guru
                              • Feb 2013
                              • 1390

Pridružujem se čestitkama...

Comment

• Ametist
                                Alternativa addict
                                • Aug 2013
                                • 100

Pozdrav svima,
                                imam iskustva kao pacijentica bioenergije, a također sam imala priliku ići na tretmane kod osobe koja spada u Domančićevu školu. Išla sam na preporuku koju je zadovoljni roditelj jednog djeteta dao mojoj mami, bila sam nekoliko puta i nisam osjetila ništa. To je bilo moje iskustvo ovdje u Zagrebu, no greška utoliko moja što mi se terapeutkinja na prvu loptu nije svidjela, no ipak sam otišla na taj ciklus tretmana.
                                Na stranu s tim, ta je terapeutkinja bila na dobrom glasu, tako da mi je to bila samo potvrda da nije svaki terapeut za svakoga ipak.

Nažalost, sa Zdenkom Domančićem se nisam imala priliku susresti, no sada je nekako već i prošla "baba s kolačima" što se mojih eventualnih potreba liječenja tiče, tako da dalje nisam ni tražila.

Kako je vania negdje navela, problem je u tim "čudima" koja se propagiraju i obećavaju. Mogu sasvim otvoreno reći da znam vjeru u čudo jer kada je čovjek bolestan ili kada ima poremećaj ili nedostatak koji mu je čitav život veliki teret, primi se tih terapeuta ko pijan plota, u nadi da će se "čudo" dogoditi. Za takva "čuda" uglavnom je potrebno jako puno rada i, u našem svijetu, novaca. Ono što bi bilo ljepše je da svaki terapeut pokuša staviti se u poziciju pacijenta i biti što iskreniji kada se radi o nekim terminima i obećanjima, a pacijent bi isto tako trebao biti svjestan prirode takvih terapija i pomagati svojim prisutstvom.

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎