Bioterapija po metodi Zdenka Domančića
Collapse
X
-
Ovdje vidi na stranici od ZD-a kad i gdje su seminari http://www.domanciczdenko.eu/hr/node/65Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 2Comment
-
-
Zar je moguće da nitko nema iz Zagreba ovdje da zna nekog? :( Čitam ovdje po starim postovima o nekog gospodinu Novaku, no koga god pitam nitko ne javlja još ništa. Oprostite ako sam nestrpljiva malo, ali hoću to što prije riješiti ali kod nekog provjerenog.👍 2Comment
-
I,zbog čega mora biti baš iz Zg-a?
Misliš sa hipnozom riješiti svoju situaciju?Bez svjesne spoznaje?Bez preizimanja odgovornosti za vlastite postupke?Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 2Comment
-
👍 2Comment
-
Ma neee..ne tražim hipnozu još uvijek. Samo nekog iz Zg ili blizu Zagreba tko radi po Domančićevoj metodi. Jer mi je to najbliže, a nisam u financijskoj situaciji da odem u Sloveniju kod samog Domančića. Inače bih već otišla :) Može kontakt Vedera od terapeuta iz Španskog u pp? :)👍 2Comment
-
Ma neee..ne tražim hipnozu još uvijek. Samo nekog iz Zg ili blizu Zagreba tko radi po Domančićevoj metodi. Jer mi je to najbliže, a nisam u financijskoj situaciji da odem u Sloveniju kod samog Domančića. Inače bih već otišla :) Može kontakt Vedera od terapeuta iz Španskog u pp? :)Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 3Comment
-
unaprijed isprika ako je neko posredovao ovaj video prilog, koji se također tiče metode ZD...Ukratko....U Sloveniji je trenutno dozvoljeno 36 zdrvstvenih metoda,a pripremaju se ograničenja. Alenka Trop-Skaza, ministrica, koje cemo se sjecati po najkracem mandatu na ministarstvu za zdravlje, je samo u nekoliko dana na njenom položaju uspjela izbrisati čak 24 meetode....reiki, refleksoterapija, akuresura, ayurveda....eto, u kakvom nakaradnom društvu živimo....
👍 4Comment
-
-
evo,ovdje se može vidjeti plan seminara http://zdmbt.com/hr/node/65Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 1Comment
-
zašto ne otići kod Drage Smiljanića?
Tehnika je u potpunosti ista, a za svaku pojedinu bolest se objasni način i mjesto polaganja ruku, pripadajući kristal te pripadajuće biljke, naravno sve je popraćeno međusobim vježbanjem polaznika jednih na drugima a cijena je neusporedivo niža nego kod Domančića.
Zašto ljudi dodatno plačaju samo razvikano ime, baš poput marke neke odjeće ako mogu istu i jednako kvalitetnu stvar dobiti po mnogo povoljnijoj cijeni?razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima👍 2Comment
-
To ti je ona psihologija trgovine : ako nešto platim skuplje to je onda bolje.
Ljudi plaćaju "sigurnost".
Prije ćemo dati zubaru 500kn za plombu nego njegovom kolegi u istoj ulici za istu stvar 100kn.
Ta od 100kn je iz nikome poznatog razloga lošija.
Isto kao i frizer.
Frizer koji dere 350 kn šišanje je bolji od onoga što naplaćuje 60kn.
Ovaj od 350kn, drugačije reže dlaku (koja će opet narasti za tjedan dana).
Osobno sam završio kod Domančića.
Sa Smiljanićevim radom nikada nisam došao u kontakt, ali bih volio.Ne pilite piljevinu.Comment
-
Evo mene s iskustvima..dakle bila sam na terapiji kod jednog gospodina u Zagrebu, koji radi po ovoj metodi i ima završene sve stupnjeve i te diplome i štoveć jel...4 dana za redom :) ..osjećala sam se dobro za vrijeme terapije, ali sada kako je prošlo 10 dana od tada, simtomi zbog kojih sam išla na bioterapiju su se pogoršali, tj još su izraženiji nego prije. Pa me samo zanimalo da li je to stvarno normalno? Da li netko ima sličnog iskustva? Možda se stvarno organizam čisti i treba proći više vremena sada da se ustabili? Molila bi ako ima netko kome se tako nešto deslilo da napiše svoje iskustvo.👍 1Comment
Comment