Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • vania
    sincerity
    • Dec 2011
    • 689

Evo gotov GO, čistim da taj skok u "surovu"realnost bude što bezbolniji...sad mi je još teže jer znam kako može biti lijepo.Ali grč zamjenjujem zahvalnošću i čistim...

Comment

• lucy

Originally posted by vania
      Evo gotov GO, čistim da taj skok u "surovu"realnost bude što bezbolniji...sad mi je još teže jer znam kako može biti lijepo.Ali grč zamjenjujem zahvalnošću i čistim...

Kada to kaže radoholičar poput tebe.. imam dojam da ne trebam ništa čistiti, jer se bolje snalaziš u radnoj okolini nego na godišnjem.

Biti će sve na dobro, vidjeti ćeš, a evo i ja se lovim metle u to ime..

Comment

• lucero
        svjetlo
        • Nov 2009
        • 4471

Neću sad citirat ono moje,samo da javim usput-ima pomaka od jučer,nemoš vjerovat!
        Bolje da ne pričam previše ()!

Ma samo zerica ...sad se meni šalje Ho! Za početak (vjerujmo samo početak)!

Aj Luce briši sada,ili ćeš ureć!

Volem vas,volem,dragi svi!
        "Kuda koracam hoću da bacam
        snopove zlatne svjetlosti."

Comment

• lucy

Originally posted by rafa lfc
          uuu, vidi dočekaaa!! Lucy
          od silnog posla nisam stizala sve pratiti, i onda zbrisala na GO i evo me
          al metla je stalno bila prisutna, još nije automatska, al bit će.
          u međuvremenu nabavila i plave bočice i udri.

vidim da sam propustila puno toga i tu, ajme majko... al neka ste vi meni vrijedni i radišni i veseli.

volim vas sve, vidim i novaka nekoliko imamo
          Dobro nam došla natrag!!

Nadam se da si se fino odmorila i da je metla bila učinkovita.

Koliko dugo koristiš plavu bočicu i vidiš li kakvu promjenu?

Comment

• rafa lfc
            New member
            • May 2012
            • 71

Originally posted by lucy
            Dobro nam došla natrag!!

Nadam se da si se fino odmorila i da je metla bila učinkovita.

Koliko dugo koristiš plavu bočicu i vidiš li kakvu promjenu?
            Lucy, tek sam ju na moru nabavila jer živim u zabiti gdje naravno nema plave bočice nigdje.

pa mislim da sam smirenije reagirala na dosta situacija, sad, je li to samo od bočice ili hopsanja, ne znam.
            ali kad smo se prebacile u drugi smještaj (sobu) gdje nismo imale balkon i bilo me frka stavljati bočice na tanku prozorsku dasku na trećem katu, bila sam agresivnija i nisam imala strpljenja baš. ili je to bilo od ne spavanja...

budući da nisam u toku, jesi li ti ili netko drugi primjetila kakve promjene?

inače, putem dolje smo zalutale, krivo sam skrenula (kao da već 100 puta nisam vozila tim putem), prihvatila sam to kao znak da ima nekog posla za mene tamo, jedino mi baš nije bilo svejedno kad mi je mobitel počel otkazivati; tipka po tipka cijeli godišnji

Comment

• lucy

Lucy, tek sam ju na moru nabavila jer živim u zabiti gdje naravno nema plave bočice nigdje.

pa mislim da sam smirenije reagirala na dosta situacija, sad, je li to samo od bočice ili hopsanja, ne znam.
              ali kad smo se prebacile u drugi smještaj (sobu) gdje nismo imale balkon i bilo me frka stavljati bočice na tanku prozorsku dasku na trećem katu, bila sam agresivnija i nisam imala strpljenja baš. ili je to bilo od ne spavanja...

budući da nisam u toku, jesi li ti ili netko drugi primjetila kakve promjene?

inače, putem dolje smo zalutale, krivo sam skrenula (kao da već 100 puta nisam vozila tim putem), prihvatila sam to kao znak da ima nekog posla za mene tamo, jedino mi baš nije bilo svejedno kad mi je mobitel počel otkazivati; tipka po tipka cijeli godišnji
              Ja ti ne koristim ništa od tih dodatnih alata, nešto bih pitala Mabel na seminaru u svezi glede toga. Djevica, što ćeš.

Ali što se tiče agresive koju si spomenula, ja tu vidim jako veliki pomak. Mislim, nije da ne doživim situaciju koja mi digne živac, ali jednostavno više ne reagiram naprasito kao prije. Kao da nešto u meni prvo udahne.. a onda tek reagiram.
              Jako mi se to sviđa.. prijašnje stanje me je izluđivalo (a možda i više one koji bi se našli na udaru.)

Otkazale su ti tipke? Hahahaha.. meni se to čini kao da ti je netko poručio da ti treba mira...

Comment

• lucy

Jutros sam odradila HA disanje uz Mozarta u pozadini... mogu vam reči da je to fantastična kombinacija.

Mozartova glazba najčešće mijenja glasnoću tona i to kroz izmjene u razdoblju od točno 30 sec., jednako osnovnom uzorku naših moždanih valova. Pretpostavlja se da se poslije slušanja Mozarta osjećamo dobro zato što ta glazba sinkronizira desnu polovicu našeg mozga, odgovornu za logičko razmišljanje.. tj. usklađuje se međuigra srca i uma.

Noćima sam dugo budna, učim.. i ujutro mi treba malo duže da se razbistrim.. danas sam se razbistrila prije i došlo mi je da uz učenje izvodim piruete iz ritmične gimnastike hehehhe

Comment

• simona
                  Guru
                  • Jan 2010
                  • 6596

:

Ali što se tiče agresive koju si spomenula, ja tu vidim jako veliki pomak. Mislim, nije da ne doživim situaciju koja mi digne živac, ali jednostavno više ne reagiram naprasito kao prije. Kao da nešto u meni prvo udahne.. a onda tek reagiram.
                  Jako mi se to sviđa.. prijašnje stanje me je izluđivalo (a možda i više one koji bi se našli na udaru.)

Otkazale su ti tipke? Hahahaha.. meni se to čini kao da ti je netko poručio da ti treba mira...
                  Koji dobar post..... Da, između podražaja i reakcije postoji prostor i vrijeme, i to je naš odabir. Zanimljivo je istraživati malo.......

Comment

• Jesam
                    Supermoderator
                    • Mar 2011
                    • 14488

Ja bih to ovako opisala: mogu se naljutiti ali tu ljutnju ne osjećam u pleksusnoj čakri i više mi ne curi energija pritom. Naprosto konstatiram da me nešto ljuti, mogu i podviknuti, ali to je više onak - 'teoretski'. Tko mi je ukrao crvenu krpu? Ste vi normalni? - pa ja sam el toro!
                    slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• lucy

Originally posted by simona
                      Koji dobar post..... Da, između podražaja i reakcije postoji prostor i vrijeme, i to je naš odabir. Zanimljivo je istraživati malo.......
                      Svakoj svjesnoj reakciji prethodi impuls iz podsvijesti. A kada se uvjerenje koje govori da na ono što nam se ne sviđa moramo reagirati tako da se od nas mogu napajati nuklearke, jednostavno očisti.. reagiramo drugačije.

Originally posted by Jesam
                      Ja bih to ovako opisala: mogu se naljutiti ali tu ljutnju ne osjećam u pleksusnoj čakri i više mi ne curi energija pritom. Naprosto konstatiram da me nešto ljuti, mogu i podviknuti, ali to je više onak - 'teoretski'. Tko mi je ukrao crvenu krpu? Ste vi normalni? - pa ja sam el toro!
                      E, za to s pleksusom brijem da je najzaslužnije što mi se ja astma skockala. Od kada ne zvjerinjam s eksplozijom u pleksusu, ne zvjerinja ni astma.

Comment

• simona
                        Guru
                        • Jan 2010
                        • 6596

Svakoj svjesnoj reakciji prethodi impuls iz podsvijesti. A kada se uvjerenje koje govori da na ono što nam se ne sviđa moramo reagirati tako da se od nas mogu napajati nuklearke, jednostavno očisti.. reagiramo drugačije.
                        Ja sam često blizu 'tim' nuklearkama, šta'š

Comment

• rafa lfc
                          New member
                          • May 2012
                          • 71

Ja ti ne koristim ništa od tih dodatnih alata, nešto bih pitala Mabel na seminaru u svezi glede toga. Djevica, što ćeš.

a kaj da ti velim, mob mi otkazal skroz dan nakon se vratila, šta reć

a što se alata tiče, da, i meni su neki "sumnjivi", ali to je vjerojatno igračka djetetu, ne znam kako bih drugačije to shvatila.

i ja isto tako, kao da udahnem prije te nekadašnje eksplozije koja je sada samo dim od svega toga. samo sam jedanput-dva put na moru eksplodirala što je veliki napredak
                          možda se ni to ne bi desilo da sam uspjela održati ritual da svaki dan odradim HA, ali sa tempom koji je dolje bio to mi nekako nije polazilo za rukom...

Comment

• rafa lfc
                            New member
                            • May 2012
                            • 71

Originally posted by Jesam
                            hahhaaa, Jesam, i ja sam El toro
                            samo ja više ne vičem toliko, samo cinično odgovaram, osim u iznimnim situacijama

Comment

• lucy

hahhaaa, Jesam, i ja sam El toro
                              samo ja više ne vičem toliko, samo cinično odgovaram, osim u iznimnim situacijama
                              Hihihi.. El Toro je mali mujcek za Tasmanijsku neman...

Comment

• rafa lfc
                                New member
                                • May 2012
                                • 71

Hihihi.. El Toro je mali mujcek za Tasmanijsku neman...
                                ok ljudi, mi se samo šalimo! dođite na seminare, pridružite nam se tu, nismo mi baš toliko opasne
                                a i vidite da se neki od nas pretvaraju u male mujceke

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎