Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Relax
    zadovoljna
    • Jul 2012
    • 2203

Originally posted by lucy
    Ne.
    Mislim konkretno na tvoje riječi "osjećam otpor prema Ho". Zašto osjećaš otpor?
    što sam točno napisala i gdje?
    što znači osjećati otpor?

prvo, s nekim stvarima se ne slažem koje su navedene (postoje i druge teorije i koja je onda u pravu?)
    a oni najbitniji elementi koji su mi prihvatljivi ionako prakticiram prije nego sam čula za ho'
    prema tome...
    Lord, Save Me From Your "Followers"!

Comment

• lucy

Originally posted by Relax
      što sam točno napisala i gdje?
      što znači osjećati otpor?

prvo, s nekim stvarima se ne slažem koje su navedene (postoje i druge teorije i koja je onda u pravu?)
      a oni najbitniji elementi koji su mi prihvatljivi ionako prakticiram prije nego sam čula za ho'
      prema tome...
      Ajde, velike smo mi cure, nećemo na pitanja odgovarati pitanjem kao zbunjene školarke.

Točno si napisala:
      Podredno, tko zna, možda čekam čudo pa će netko tu očistiti moj "optor" prema Ho?
      Zašto osjećaš otpor?

Comment

• Relax
        zadovoljna
        • Jul 2012
        • 2203

odgovorila sam ti na pitanje
        konkretno ti mogu odgovoriti kad nađem u knjizi Nulte Granice

ovo što si citirala je sa smješkom na kraju i "otpor" je pod navodnicima

Comment

• lucy

odgovorila sam ti na pitanje
          konkretno ti mogu odgovoriti kad nađem u knjizi Nulte Granice
          Ne vidim tvoj odgovor na pitanje zašto otpor. Napisala si da se ne slažeš s nekim stvarima - imaš li zato otpor prema tehnici?

Vidiš, nisam baš fan Joe Vitalea, ali ajde, zbilja bih rado čula što te je toliko zasmetalo da osjećaš otpor prema Hooponoponu.
          Čekam kada nađeš, pa možemo nastaviti.

Comment

• lucy

ovo što si citirala je sa smješkom na kraju i "otpor" je pod navodnicima

Što ćemo sada? Malo osjećaš otpor, pa malo ne osjećaš. To ti je ko da kažeš da si malo trudna. Ne može to tako. Ili jesi ili nisi.

Ako si se šalila, onda sam te krivo shvatila. Čisto zbog onog našeg nesporazuma kada smo se Jesam i ja šalile, a ti si bila ozbiljna i naglasila da ti odgovara takav način komunikacije - doživljavam tvoje izjave kao ozbiljne.
            Međutim, obzirom da već neko vrijeme raspravljamo o tvom otporu prema Hooponoponu, mislim da je jasno.

Comment

• Relax
              zadovoljna
              • Jul 2012
              • 2203

Ne vidim tvoj odgovor na pitanje zašto otpor. Napisala si da se ne slažeš s nekim stvarima - imaš li zato otpor prema tehnici?

Vidiš, nisam baš fan Joe Vitalea, ali ajde, zbilja bih rado čula što te je toliko zasmetalo da osjećaš otpor prema Hooponoponu.
              Čekam kada nađeš, pa možemo nastaviti.
              odgovorila sam ti - ako je nešto pod navodnicima, što to znači? da s razlogom ima navodnike

PDF od Mabel Katz više nije dostupan, maknut je, tako da ti iz toga ne mogu ništa citirati, pa mi preostaju Nulte granice

btw. zašto je seminar odgođen?

Comment

• lucy

odgovorila sam ti

PDF od Mabel Katz više nije dostupan, maknut je, tako da ti iz toga ne mogu ništa citirati, pa mi preostaju Nulte granice

btw. zašto je seminar odgođen?
                Odgođen???!!!!! Zašto, kako, što???
                Ne znam da je odgođen, nitko me nije obavijestio o tome..
                Pitati ću organizatore, pa ću javiti...

Comment

• Relax
                  zadovoljna
                  • Jul 2012
                  • 2203

Odgođen???!!!!! Zašto, kako, što???
                  Ne znam da je odgođen, nitko me nije obavijestio o tome..
                  Pitati ću organizatore, pa ću javiti...
                  trebao je biti u 10. mj., odgođen je na 12. mj.
                  na to mislim

Comment

• lucy

odgovorila sam ti - ako je nešto pod navodnicima, što to znači? da s razlogom ima navodnike

Ukucaj u google Mabel Katz Najlakši način, lako ćeš je nači. Ako ništa drugo, kraća je od Nultih granica.

A ono.. ne možeš otvoreno reči zašto otpor, nego moraš to tražiti u knjizi? To mi djeluje kao da zapravo nemaš što konkretno za reči, nego ćeš tražiti.. ako je tako, ne zamaraj se. Meni nije bitno.
                    Zanimalo me je čisto zbog toga što si puno na ovom topicu, ne prakticiraš tehniku, sama za sebe govoriš da divljaš i da osjeća otpor prema Hooponoponu.

Razumiješ i sama kako to sada izgleda... tako da, ne trebaš sada ići iščitavati knjigu da bi našla nešto što u tebi pobuđuje otpor. Ako kritiziraš tehniku samo zbog diskusije, no frks - meni je to bilo jako drago raditi kada nisam imala pametnijeg posla. Nije greda, ne. :))

Nebitno. Ne znam da li je fakat kao što Jesam kaže, da si drugačija iz dana u dan, meni si danas simpa i želim ti lijep dan.

Comment

• lucy

trebao je biti u 10. mj., odgođen je na 12. mj.
                      na to mislim
                      Aj me ne plaši čovjekice!!

Ti si pobrkala seminare... seminar Hooponopona je održan ovih dana, ali ne od strane Mabel Katz, nego od strane Roberta Gorete.

Robert Goreta nije certificiran predavač i iskreno ne znam čime se on konkretno bavi. Bilo je zabuna oko datuma seminara upravo zbog njegovog seminara.

Seminar koji će održati Mabel Katz najavljen je za 1. i 2. prosinac. Mislim da će ga i Robert Goreta posjetiti...

Comment

• Relax
                        zadovoljna
                        • Jul 2012
                        • 2203

Aj me ne plaši čovjekice!!

Ti si pobrkala seminare... seminar Hooponopona je održan ovih dana, ali ne od strane Mabel Katz, nego od strane Roberta Gorete.

Robert Goreta nije certificiran predavač i iskreno ne znam čime se on konkretno bavi. Bilo je zabuna oko datuma seminara upravo zbog njegovog seminara.

Seminar koji će održati Mabel Katz najavljen je za 1. i 2. prosinac. Mislim da će ga i Robert Goreta posjetiti...
                        nisam ništa pobrkala

Mabel Katz is an internationally acclaimed speaker who organized the Ho’oponopono support program, which is a practical way to solve your problems and take the road to love, happiness, wealth, and your dream life. For More information visit our website.

lijepo piše da je 27. i 28. 10. postponed

održat će se 1. i 2. prosinca

Comment

• lucy

nisam ništa pobrkala

Mabel Katz is an internationally acclaimed speaker who organized the Ho’oponopono support program, which is a practical way to solve your problems and take the road to love, happiness, wealth, and your dream life. For More information visit our website.

lijepo piše da je 27. i 28. 10. postponed

održat će se 1. i 2. prosinca
                          Mislim da je to zbrka zbog seminara Roberta Gorete. Ustvari, ne znam. A što, ideš na seminar? Mogu ti dati kontakt organizatora pa se možeš čuti s njim ako ima kakvih nejasnoća.
                          Koliko mi je poznato, sve je ok s organizacijom seminara i ono što me začudilo.. među prijavljenima ima iznenađujuće puno liječnika.

Comment

• Relax
                            zadovoljna
                            • Jul 2012
                            • 2203

Ukucaj u google Mabel Katz Najlakši način, lako ćeš je nači. Ako ništa drugo, kraća je od Nultih granica.

A ono.. ne možeš otvoreno reči zašto otpor, nego moraš to tražiti u knjizi? To mi djeluje kao da zapravo nemaš što konkretno za reči, nego ćeš tražiti.. ako je tako, ne zamaraj se. Meni nije bitno.
                            Zanimalo me je čisto zbog toga što si puno na ovom topicu, ne prakticiraš tehniku, sama za sebe govoriš da divljaš i da osjeća otpor prema Hooponoponu.

Razumiješ i sama kako to sada izgleda... tako da, ne trebaš sada ići iščitavati knjigu da bi našla nešto što u tebi pobuđuje otpor. Ako kritiziraš tehniku samo zbog diskusije, no frks - meni je to bilo jako drago raditi kada nisam imala pametnijeg posla. Nije greda, ne. :))

Nebitno. Ne znam da li je fakat kao što Jesam kaže, da si drugačija iz dana u dan, meni si danas simpa i želim ti lijep dan.
                            ukucala sam, maknuto je
                            gledaj dušo, zašto da držim u memoriji nešto što me onak iskreno ne zanima, pospremiš si kraticu, kužiš,
                            a ako hoćeš da ti nešto kak treba objasnim, moram ti to citirati, jel tak? rekla kazala bez citata ti je drek, ak me razmeš
                            da se baviš znanstvenim radom to bi ti bilo jasno

Comment

• Relax
                              zadovoljna
                              • Jul 2012
                              • 2203

Mislim da je to zbrka zbog seminara Roberta Gorete. Ustvari, ne znam. A što, ideš na seminar? Mogu ti dati kontakt organizatora pa se možeš čuti s njim ako ima kakvih nejasnoća.
                              Koliko mi je poznato, sve je ok s organizacijom seminara i ono što me začudilo.. među prijavljenima ima iznenađujuće puno liječnika.
                              normalno da je zbrka, od početka, te ne napišete gdje, ne napišete koliko košta, onda na vrijeme ne napišete da je odgođen (pitam se zašto, nije mi odgovoreno, tajna?)
                              ne, hvala
                              osim toga znam tko je organizator

Comment

• inspektori
                                New member
                                • Jun 2011
                                • 89

Lucy, nema zbrke.

Relax pita zašto je seminar Mabel Katz, najavljen za 28. i 29. 10, odgođen za01. i 02.12.
                                Jednostavno, radi usklađivanja s ostalim zemljama, i Mabelinim obavezama i planovima. Kad budemo dogovarali idući seminar, 3-4-5 mjeseci unaprijed, može se opet dogoditi da termin neke zemlje bude pomaknut.

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎