Ho’oponopono - iskustva i savjeti
Collapse
X
-
Točno si napisala:
Zašto osjećaš otpor?Comment
-
Vidiš, nisam baš fan Joe Vitalea, ali ajde, zbilja bih rado čula što te je toliko zasmetalo da osjećaš otpor prema Hooponoponu.
Čekam kada nađeš, pa možemo nastaviti.Comment
-
Što ćemo sada? Malo osjećaš otpor, pa malo ne osjećaš. To ti je ko da kažeš da si malo trudna. Ne može to tako. Ili jesi ili nisi.
Ako si se šalila, onda sam te krivo shvatila. Čisto zbog onog našeg nesporazuma kada smo se Jesam i ja šalile, a ti si bila ozbiljna i naglasila da ti odgovara takav način komunikacije - doživljavam tvoje izjave kao ozbiljne.
Međutim, obzirom da već neko vrijeme raspravljamo o tvom otporu prema Hooponoponu, mislim da je jasno.Comment
-
Ne vidim tvoj odgovor na pitanje zašto otpor. Napisala si da se ne slažeš s nekim stvarima - imaš li zato otpor prema tehnici?
Vidiš, nisam baš fan Joe Vitalea, ali ajde, zbilja bih rado čula što te je toliko zasmetalo da osjećaš otpor prema Hooponoponu.
Čekam kada nađeš, pa možemo nastaviti.
PDF od Mabel Katz više nije dostupan, maknut je, tako da ti iz toga ne mogu ništa citirati, pa mi preostaju Nulte granice
btw. zašto je seminar odgođen?Lord, Save Me From Your "Followers"!👍 1Comment
-
Ne znam da je odgođen, nitko me nije obavijestio o tome..
Pitati ću organizatore, pa ću javiti...Comment
-
👍 1Comment
-
A ono.. ne možeš otvoreno reči zašto otpor, nego moraš to tražiti u knjizi? To mi djeluje kao da zapravo nemaš što konkretno za reči, nego ćeš tražiti.. ako je tako, ne zamaraj se. Meni nije bitno.
Zanimalo me je čisto zbog toga što si puno na ovom topicu, ne prakticiraš tehniku, sama za sebe govoriš da divljaš i da osjeća otpor prema Hooponoponu.
Razumiješ i sama kako to sada izgleda... tako da, ne trebaš sada ići iščitavati knjigu da bi našla nešto što u tebi pobuđuje otpor. Ako kritiziraš tehniku samo zbog diskusije, no frks - meni je to bilo jako drago raditi kada nisam imala pametnijeg posla. Nije greda, ne. :))
Nebitno. Ne znam da li je fakat kao što Jesam kaže, da si drugačija iz dana u dan, meni si danas simpa i želim ti lijep dan.Comment
-
Aj me ne plaši čovjekice!!
Ti si pobrkala seminare... seminar Hooponopona je održan ovih dana, ali ne od strane Mabel Katz, nego od strane Roberta Gorete.
Robert Goreta nije certificiran predavač i iskreno ne znam čime se on konkretno bavi. Bilo je zabuna oko datuma seminara upravo zbog njegovog seminara.
Seminar koji će održati Mabel Katz najavljen je za 1. i 2. prosinac. Mislim da će ga i Robert Goreta posjetiti...Comment
-
Aj me ne plaši čovjekice!!
Ti si pobrkala seminare... seminar Hooponopona je održan ovih dana, ali ne od strane Mabel Katz, nego od strane Roberta Gorete.
Robert Goreta nije certificiran predavač i iskreno ne znam čime se on konkretno bavi. Bilo je zabuna oko datuma seminara upravo zbog njegovog seminara.
Seminar koji će održati Mabel Katz najavljen je za 1. i 2. prosinac. Mislim da će ga i Robert Goreta posjetiti...
Mabel Katz is an internationally acclaimed speaker who organized the Ho’oponopono support program, which is a practical way to solve your problems and take the road to love, happiness, wealth, and your dream life. For More information visit our website.
lijepo piše da je 27. i 28. 10. postponed
održat će se 1. i 2. prosincaLord, Save Me From Your "Followers"!👍 1Comment
-
nisam ništa pobrkala
Mabel Katz is an internationally acclaimed speaker who organized the Ho’oponopono support program, which is a practical way to solve your problems and take the road to love, happiness, wealth, and your dream life. For More information visit our website.
lijepo piše da je 27. i 28. 10. postponed
održat će se 1. i 2. prosinca
Koliko mi je poznato, sve je ok s organizacijom seminara i ono što me začudilo.. među prijavljenima ima iznenađujuće puno liječnika.Comment
-
Ukucaj u google Mabel Katz Najlakši način, lako ćeš je nači. Ako ništa drugo, kraća je od Nultih granica.
A ono.. ne možeš otvoreno reči zašto otpor, nego moraš to tražiti u knjizi? To mi djeluje kao da zapravo nemaš što konkretno za reči, nego ćeš tražiti.. ako je tako, ne zamaraj se. Meni nije bitno.
Zanimalo me je čisto zbog toga što si puno na ovom topicu, ne prakticiraš tehniku, sama za sebe govoriš da divljaš i da osjeća otpor prema Hooponoponu.
Razumiješ i sama kako to sada izgleda... tako da, ne trebaš sada ići iščitavati knjigu da bi našla nešto što u tebi pobuđuje otpor. Ako kritiziraš tehniku samo zbog diskusije, no frks - meni je to bilo jako drago raditi kada nisam imala pametnijeg posla. Nije greda, ne. :))
Nebitno. Ne znam da li je fakat kao što Jesam kaže, da si drugačija iz dana u dan, meni si danas simpa i želim ti lijep dan.
gledaj dušo, zašto da držim u memoriji nešto što me onak iskreno ne zanima, pospremiš si kraticu, kužiš,
a ako hoćeš da ti nešto kak treba objasnim, moram ti to citirati, jel tak? rekla kazala bez citata ti je drek, ak me razmeš
da se baviš znanstvenim radom to bi ti bilo jasnoLord, Save Me From Your "Followers"!👍 1Comment
-
Mislim da je to zbrka zbog seminara Roberta Gorete. Ustvari, ne znam. A što, ideš na seminar? Mogu ti dati kontakt organizatora pa se možeš čuti s njim ako ima kakvih nejasnoća.
Koliko mi je poznato, sve je ok s organizacijom seminara i ono što me začudilo.. među prijavljenima ima iznenađujuće puno liječnika.
ne, hvala
osim toga znam tko je organizatorLord, Save Me From Your "Followers"!👍 1Comment
-
Lucy, nema zbrke.
Relax pita zašto je seminar Mabel Katz, najavljen za 28. i 29. 10, odgođen za01. i 02.12.
Jednostavno, radi usklađivanja s ostalim zemljama, i Mabelinim obavezama i planovima. Kad budemo dogovarali idući seminar, 3-4-5 mjeseci unaprijed, može se opet dogoditi da termin neke zemlje bude pomaknut.👍 2Comment
Comment