Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • lucy

Pričali smo o snovima neki dan... konačno sam nešto sanjala.
    Kada to povežem s ovim što mi se jučer desilo, poruka sna je i više nego jasna. Kada nam se čini da lutamo i ne možemo pronaći put, ljubav će postaviti most i prečicu.. baš na pravom mjestu.

Comment

• deltaforce
      Bualag
      • Aug 2012
      • 466

Još jedan energetski vampir odhopsao iz moga života. lagano, gotovo neprimjetno. Gledam i čudim se... i uživam :)

Comment

• smješko
        Guru
        • Apr 2011
        • 3709

Originally posted by deltaforce
        Još jedan energetski vampir odhopsao iz moga života. lagano, gotovo neprimjetno. Gledam i čudim se... i uživam :)
        ,kako to lijepo zvuči
        Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
        Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
        Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš

Comment

• deltaforce
          Bualag
          • Aug 2012
          • 466

Originally posted by smješko
          ,kako to lijepo zvuči
          Hehe, a tvoj nick savršeno opisuje osjećaj nakon toga

Comment

• smješko
            Guru
            • Apr 2011
            • 3709

Originally posted by madagaskar
            Sad kada si spomenula snove primjetila sam da su mi snovi vidno drugačiji nego prije, imam dojam da kroz snove "bilježim" oslobađanje od strahova i blokada.

Moram naći taj tvoj san da se bar prisjetim o čemu se točno radilo
            Eh,sad češ mi još i ti doći u snove al' ajd'-neka
            Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
            Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
            Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš

Comment

• lucy

Smjehuljiću.. pa di si? Dugo markiraš...

Btw. baš vas je lijepo vidjeti kako ste srdačni jedan prema drugome... dva ofana heheh

Comment

• madagaskar
                Guru
                • Sep 2011
                • 557

Originally posted by smješko
                Eh,sad èeš mi još i ti doæi u snove al' ajd'-neka
                Nadam se da ću biti pristojno obučena pritom
                razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima

Comment

• lucy

Originally posted by deltaforce
                  Jutros sam ispratila djetešce na izlet. I krenula pješke doma, kad li me je zaskočio vampir (lik i djelo sam opisala prije nekog vremena na topicu o vampirizmu). I kako to biva svaki put, filing da sam pribijena o zid i ne mogu nikuda... hopsala sam, hopsala, hopsala. Poučena dosadašnjim iskustvom s tom ženom, nisam baš vjerovala da će se desiti čudo, eventualno će me otpratiti do kuće i uvaliti mi se na kavu barem sat-dva, a ja ću poslije na infuziju, pa na energetsko čišćenje kuće i sebe. :)
                  Odjednom se je stvorila prijateljica s autom... otvorila vrata i rekla: "Upadaj mala, pa nećeš valjda tako rano šetati".

Comment

• Ljubav
                    ja jesam
                    • Oct 2012
                    • 10

Originally posted by lucy
                    Jutros sam ispratila djetešce na izlet. I krenula pješke doma, kad li me je zaskočio vampir (lik i djelo sam opisala prije nekog vremena na topicu o vampirizmu). I kako to biva svaki put, filing da sam pribijena o zid i ne mogu nikuda... hopsala sam, hopsala, hopsala. Poučena dosadašnjim iskustvom s tom ženom, nisam baš vjerovala da će se desiti čudo, eventualno će me otpratiti do kuće i uvaliti mi se na kavu barem sat-dva, a ja ću poslije na infuziju, pa na energetsko čišćenje kuće i sebe. :)
                    Odjednom se je stvorila prijateljica s autom... otvorila vrata i rekla: "Upadaj mala, pa nećeš valjda tako rano šetati".
                    Kada se dobro očisti onda nam takvi ne ulaze u vidokrug. Uopšte!
                    Mesto gde smo sada je najbolje mesto gde možemo biti.

Comment

• lucy

Originally posted by Ljubav
                      Kada se dobro očisti onda nam takvi ne ulaze u vidokrug. Uopšte!

Hihihi.. a vid vraga, baš sam je jučer spominjala i čistila. "Mi o vuku.. "

Comment

• Ljubav
                        ja jesam
                        • Oct 2012
                        • 10

Postoji tu nešto jako zanimljivo kod čišćenja... Što se više i duže čistimo, mi podižemo nivo svesti. Sa podizanjem nivoa svesti, jel’te, mi postajemo drugačiji, bolji, novi... Tako novi, mi više ne razmišljamo po starom, uigranom načinu; parametri su nam drugačiji. Time nam se menjaju sve okolnosti - i ljudi i događaji.
                        Evo samo jedan mali primer iz mog iskustva sa jednom "takvom" osobom: Živi sprat iznad mene, bila je inventar u mom domu nekada... Ali, od kada je "počišćena", ja je nisam videla pa sigurno više od godinu dana, ni u prolazu (a nismo se ni posvađali, ni razmenili preke poglede...) Šta reći?

Comment

• lucy

Postoji tu nešto jako zanimljivo kod čišćenja... Što se više i duže čistimo, mi podižemo nivo svesti. Sa podizanjem nivoa svesti, jel’te, mi postajemo drugačiji, bolji, novi... Tako novi, mi više ne razmišljamo po starom, uigranom načinu; parametri su nam drugačiji. Time nam se menjaju sve okolnosti - i ljudi i događaji.
                          Evo samo jedan mali primer iz mog iskustva sa jednom "takvom" osobom: Živi sprat iznad mene, bila je inventar u mom domu nekada... Ali, od kada je "počišćena", ja je nisam videla pa sigurno više od godinu dana, ni u prolazu (a nismo se ni posvađali, ni razmenili preke poglede...) Šta reći?
                          Godinu dana? Kamoli sreće...

Čišćenjem sebe zbilja dolazi do promjena "vani"... Očito je još ne mogu vidjeti onakvom kakva jeste (savršena), pa da se spriječi destrukcija koja ne paše uz vibru hopsanja - izlazak iz te situacije je u biti jedino što se je moglo desiti. Meni pokazatelj da se ipak nešto zbiva s tim uvjerenjem zbog kojeg je vidim takvom.

Odmah se sjetim... "I`ve just made you up to hurt myself". Kako s time dosađujem po fejsu, neću je stavljati ovdje heheh.

Comment

• Ljubav
                            ja jesam
                            • Oct 2012
                            • 10

Godinu dana? Kamoli sreće...

Čišćenjem sebe zbilja dolazi do promjena "vani"... Očito je još ne mogu vidjeti onakvom kakva jeste (savršena), pa da se spriječi destrukcija koja ne paše uz vibru hopsanja - izlazak iz te situacije je u biti jedino što se je moglo desiti. Meni pokazatelj da se ipak nešto zbiva s tim uvjerenjem zbog kojeg je vidim takvom.

Odmah se sjetim... "I`ve just made you up to hurt myself". Kako s time dosađujem po fejsu, neću je stavljati ovdje heheh.
                            Kad si već spomenula... da se nadovežem: Kada se radi HO, čiste se stara uverenja, i svesna i nesvesna (ništa novo, zar ne ), ali uz to neminovno ide ono što smo mi. Znači, verovanje (bezgranično), ljubav (bezgranično) i vedrina. To je dobra vibracija. E, u toj vibraciji ne mogu se naći oni koji ne vibriraju u skladu sa nama. A kada se nešto počisti, to je počišćeno!

Comment

• deltaforce
                              Bualag
                              • Aug 2012
                              • 466

Haha, vidiš da pali
                              Meni se to pokazalo jako brzim i učinkovitim protiv "njih".

Postoji tu nešto jako zanimljivo kod čišćenja... Što se više i duže čistimo, mi podižemo nivo svesti.
                              osim nivoa svijesti, diže se i nivo energije.

Comment

• Jesam
                                Supermoderator
                                • Mar 2011
                                • 14488

Mislim da je u ovom trenutku važno znati da treba čištiti sva sadašnja, prethodna i paralelna utjelovljenja - ovo je bitno zbog izgradnje svjetlosnog tijela koje nam predstoji.

Sada se brišu svi karmički obrasci, akaša više nije u funkciji, pa tko je krenuo tim putem, eto da zna sa čime se treba pozabaviti. Ja čistim naveliko.
                                slobodni.net za slobodni svijet

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎