Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • simona
    Guru
    • Jan 2010
    • 6596

Originally posted by Hej - haj
    ...
    Postoji li neka jasna, konkretna i razumljiva prakticna tehnika koja moze biti podeljena sa nama, koju mozemo isprobati i uveriti se da li je pristup delotvoran umesto necega sto stereotipno ponavlja o ljubavi, oprostaju i lepim mislima?
    Što za tebe znači djelotvornost nekog pristupa? Konkretno.

Comment

• Diana
      <3
      • Oct 2009
      • 7086

Originally posted by lucy
      Hahahah, ti si mi strašna..
      Ono, pere te 100 na sat.

Kako je prošlo povezivanje s Un. djetetom?

Lako me nesto dobro digne

Osjecam olaksanje i pokazujem to

Cesce to pokazujem u privatnom zivotu nego na forumu, jednom davno kad me nesto lijepo diglo, podjelila sam to na forumu i dozivjela napad

Od tada sam malo opreznija a i teme na kojima sam sudjelovala nisu za neko prosipanje ljubavi

E, nisam jos radila povezivanje, sva sam na horuk, i sad pisem iz vlaka
      Ali veceras cu to napraviti

Hvala ti
      :)

Comment

• lucy

Originally posted by Diana
        Lako me nesto dobro digne

Osjecam olaksanje i pokazujem to

Cesce to pokazujem u privatnom zivotu nego na forumu, jednom davno kad me nesto lijepo diglo, podjelila sam to na forumu i dozivjela napad

Od tada sam malo opreznija a i teme na kojima sam sudjelovala nisu za neko prosipanje ljubavi

E, nisam jos radila povezivanje, sva sam na horuk, i sad pisem iz vlaka
        Ali veceras cu to napraviti

Hvala ti
        Mir počinje s tobom.
        Kako se promjene odvijaju u tebi, tako se polagano sele na segmente tvog života. Tako to intelekt percipira, dok je zapravo proces obrnut - sve što nam ulazi u život je refleksija nas samih i ako to doživimo kao nelagodu, vrijeme je za čišćenje uvjerenja koji to uzrokuje. A kada očistimo uvjerenje, iskustvo postaje ugodno.

Kada očistiš uvjerenje zbog kojeg si doživjela napad.. dotična osoba više neće ulaziti u tvoje polje ili će promijeniti pristup.
        Tek mijenjajući sebe - mijenjamo svijet.

Povezivanje je predivan proces.. neću pričati o svojem da ti ne sugeriram.. javni kako je prošlo!

Comment

• Diana
          <3
          • Oct 2009
          • 7086

Kaj je sad ?
          Plaaace mi se , pogodi me i najmanja sitnica

Pocela sam povezivanje sa un djetetom, osjetila sam neizmjernu tugu, bas sam bila zalosna , ali sam bila i prekinuta tak da nisam dovrsila proces . Cini mi se da je ta tuga ostala i dalje prisutna .

Comment

• lucy

Kaj je sad ?
            Plaaace mi se , pogodi me i najmanja sitnica

Pocela sam povezivanje sa un djetetom, osjetila sam neizmjernu tugu, bas sam bila zalosna , ali sam bila i prekinuta tak da nisam dovrsila proces . Cini mi se da je ta tuga ostala i dalje prisutna .
            Samo hopsaj... volim te i hvala će ti podići vibru. Dok si u stanju povišene vibre, ne osjećaš ni tugu ni strah.

Opet, nije se ta tugica javila tek tako bezveze, ponovo se poveži s Un. djetetom i zamoli da otpusti uvjerenje koje nosi tugu.. ne trebaš raditi cijeli proces ispočetka - samo mu se obrati.

I mene opere tu i tamo.. nije intenzivna ko prije, ali uglavnom poslije nje zaredaju ugodne promjene koje nisam očekivala. Neki ljudi spominju krizice u kontekstu intenzivnijeg čišćenja.
            U svakom slučaju, ne traje dugo.

Comment

• Niang
              Guru
              • Mar 2012
              • 606

Kazi detencetu da ga vvolis i da mu zahvaljujes za njegovo postojanje, da ces ga od sada cuvati, brinuti o njemu, da ti je zao sto si ga zanemarivala sve ove godine

Pricaj mu lepe reci, decica to vole

Comment

• lucy

Joj Diana.. tek sam sada skužila... osjetila si tugu pri povezivanju...

Ja sam tulila ko vol danima poslije prvog povezivanja. I ne samo ja...

Nema veze, to je proces koji moraš proči - kod nekoga je emotivan, kod nekoga nije. Suze tog napuštenog i zanemarenog djeteta moraju nekud izači, jel tako?

Ako nisi u prilici napraviti povezivanje sada, ok su ti izjave tipa: "Hvala ti što si dio mene, hvala ti što dišeš za mene, hvala ti što upravljaš radom mog srca, hvala ti što dupuštaš da sam dio tebe".. jednostavno, da povezanost traje s tim riječima mu se obračaj kada stigneš preko dana.

Sve bude ok.

Comment

• Diana
                  <3
                  • Oct 2009
                  • 7086

Joj Diana.. tek sam sada skužila... osjetila si tugu pri povezivanju...

Nema veze, to je proces koji moraš proči - kod nekoga je emotivan, kod nekoga nije. Suze tog napuštenog i zanemarenog djeteta moraju nekud izači, jel tako?

Ako nisi u prilici napraviti povezivanje sada, ok su ti izjave tipa: "Hvala ti što si dio mene, hvala ti što dišeš za mene, hvala ti što upravljaš radom mog srca, hvala ti što dupuštaš da sam dio tebe".. jednostavno, da povezanost traje s tim riječima mu se obračaj kada stigneš preko dana.

Sve bude ok.
                  Hvala

Tulim cijelo jutro , i sad kad sam mu izrekla ovu recenicu

Idem sad opet probati, klinac spava

Comment

• deltaforce
                    Bualag
                    • Aug 2012
                    • 466

Kao i uvijek, stručno i znanstveno objašnjenje :) Hvala Lu!

Diana, to je normalno i meni se događalo u prvim povezivanjima sa djetetom. prođe s vremenom.

Comment

• lucy

Originally posted by deltaforce
                      Kao i uvijek, stručno i znanstveno objašnjenje :) Hvala Lu!

Diana, to je normalno i meni se događalo u prvim povezivanjima sa djetetom. prođe s vremenom.
                      Jašta. To mi iz Blentovila uvijek tako.
                      A tek gradonačelnik...

Comment

• Jesam
                        Supermoderator
                        • Mar 2011
                        • 14488

Hvala

Tulim cijelo jutro , i sad kad sam mu izrekla ovu recenicu

Idem sad opet probati, klinac spava
                        Diana, to mooora van. Isplači se propisno, ne zadržavaj. Nađi vrijeme kad možeš biti malo u miru sama sa sobom da te nitko ne prekida. Samo pusti da izađe sve ...
                        slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• Diana
                          <3
                          • Oct 2009
                          • 7086

Originally posted by Jesam
                          Diana, to mooora van. Isplači se propisno, ne zadržavaj. Nađi vrijeme kad možeš biti malo u miru sama sa sobom da te nitko ne prekida. Samo pusti da izađe sve ...

Ovo danas ni nisam mogla zadrzati, islo je samo od sebe

Uglavnom, isla sam se jos jednom povezati sa djetetom . Trenutno sam jako umorna .

Opet suze

Hvala vam

Comment

• lucy

Uglavnom, isla sam se jos jednom povezati sa djetetom . Trenutno sam jako umorna .

Opet suze

Hvala vam
                            Zanimljivo mi je da večina ljudi spominje upravo takvo iskustvo pri prvom povezivanju...

Bude ok, čistiš to. Čistim i ja, jer je sada to i moja odgovornost. A čiste i svi ostali hopsići koji su pročitali, tako da nemaš frke.

Comment

• Diana
                              <3
                              • Oct 2009
                              • 7086

Evo kratko samo da podjelim danasnji dan : dosta se cudno osjecam, ne mogu opisati ali nesto se JE promjenilo u meni :)
                              Izasla sam s muzem na veceru, pitala sam konobara da li mi moze napraviti jelo bez gljiva kad mi je odbrusio da ne samo su suze krenule

Unatoc tome jako se dobro osjecam, odlicno
                              Moram to podjeliti sa vama

Hvala vam

Comment

• Furija
                                • Nov 2011
                                • 2343

Opet suze

Hvala vam

i kod mene je bila poplava kad san počela čitat stranicu 30
                                još uvijek se spremam, da ponovo pročitam tekst, u miru i to od riječi do riječi pa onda što bude bude
                                prvo san čitala engleski tekst tek kasnije san vidla, da je preveden pa če u drugo iči lakše
                                inače hopsam kad se sjetim ili me nešto potakne
                                wabi-sabi

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎