Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Uoo
    OOn
    • Oct 2009
    • 12425

ho radjen kao mentalna fiskultura je samo jos jedna jama.. ali dobro je za nas umjesto lunjanja po nepreglednoj sikari biti malo duze u jami.. dezorijentirana setnja sikarom moze trajati beskonacno, no jednom kada u skucenosti jame dobro ispipamo tminu poda i zidova eventualno moramo okrenuti pogled i ka gore.. prema zvijezdama..

stoga nisu sve jame tako crne.. neke su tu upravo da nam ukazu na svijetlo hvala.. oprostite.. volim vas
    Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
    Ivan 3:16

Comment

• lucy

Originally posted by Uoo
      ho radjen kao mentalna fiskultura je samo jos jedna jama.. ali dobro je za nas umjesto lunjanja po nepreglednoj sikari biti malo duze u jami.. dezorijentirana setnja sikarom moze trajati beskonacno, no jednom kada u skucenosti jame dobro ispipamo tminu poda i zidova eventualno moramo okrenuti pogled i ka gore.. prema zvijezdama..

stoga nisu sve jame tako crne.. neke su tu upravo da nam ukazu na svijetlo hvala.. oprostite.. volim vas
      Ho` je teško pojmiti kao nešto van uvjerenja. Mislim da je sva priča o Ho uvjerenje i nastojim što manje pričati o njemu (dalo bi se raspravljati o tome koliko mi to polazi za rukom ).
      No, za alate vjerujem da pomažu u procesu brisanja uvjerenja. Ne treba to biti nužno alat koji se koristi kroz Ho`, može biti i neka druga tehnika.
      Last edited by Jesam; 04-07-14, 22:17.

Comment

• zoricab
        Super Moderator
        • Mar 2009
        • 22098

Deo teme premešten ovde http://www.alternativa-forum.com/brb...e-tehnike.html
        Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!

Comment

• lucy

Originally posted by fantazy
          dobro jutro
          moram javno reći
          Oprosti mi Hvala ti
          Dobro jutro Fantač!

Ja još lebdim pola metra iznad kompa.
          Uglavnom ste vidjeli na fejsu... rečenica koju sam napisala na seminaru i koja mi se činila ko SF se dopola ostvarila.
          Neću ništa dalje lajati jer se zapletem u očekivanja i sumnju.. neka samo bude tako kako treba biti..

Comment

• fantazy
            Guru
            • Jan 2010
            • 4613

Originally posted by lucy
            Dobro jutro Fantač!

Ja još lebdim pola metra iznad kompa.
            Uglavnom ste vidjeli na fejsu... rečenica koju sam napisala na seminaru i koja mi se činila ko SF se dopola ostvarila.
            Neću ništa dalje lajati jer se zapletem u očekivanja i sumnju.. neka samo bude tako kako treba biti..

razumijem te

moj susjed koji mi uzeo parkirno mjesto je slupao auto...zato sam napisala da mi oprosti....ne mogu vam opisati kako se osjećam...cijelo jutro razmišljam o tome (jutros sam vidjela razbijen auto)

...ne znam šta da kažem

Comment

• lucy

razumijem te

moj susjed koji mi uzeo parkirno mjesto je slupao auto...zato sam napisala da mi oprosti....ne mogu vam opisati kako se osjećam...cijelo jutro razmišljam o tome (jutros sam vidjela razbijen auto)

...ne znam šta da kažem
              Preuzimanje odgovornosti ne znači preuzimanje krivice. Grizodušje je samo uvjerenje. Čistim, čistim..

Let go and let Good!

Comment

• fantazy
                Guru
                • Jan 2010
                • 4613

Preuzimanje odgovornosti ne znači preuzimanje krivice. Grizodušje je samo uvjerenje. Čistim, čistim..

Let go and let Good!

oh...ma nisam na tu stranu razmišljala...nego sam automatski prebirala po prošlosti koga sam ja povrijedila ili dovela u neugodu svojom agresijom....

Comment

• lucy

Originally posted by lucero
                  nismo. Kopiraj na pp ako neš ovdje,moliću fino!
                  Stiže PM!

oh...ma nisam na tu stranu razmišljala...nego sam automatski prebirala po prošlosti koga sam ja povrijedila ili dovela u neugodu svojom agresijom....
                  Zašto to radiš? Koji osjećaj to pobuđuje u tebi? Čisti to, nemoj se klati.. mislim, znam da lako meni s tuđim k.. po koprivama, ali znaš i sama da je tako.

Comment

• fantazy
                    Guru
                    • Jan 2010
                    • 4613

Originally posted by imagine
                    Dobro jutro svima

jedno pitanje
                    moja mama mi ga nametnula za vikend brinući o tome koliko je voća prpupalo i hoće li zahlađenje naškoditi mu...a s obzirom da si ti u dodiru s pčelama koje to prve osjete....ima li štete od ovog zahlađenja?

Comment

• Tinker Bell
                      Alternativa addict
                      • Mar 2013
                      • 195

sretno proljeće svima!

ja sam počela malo tek čituckati o ho-u i silno me zanima, prije nego pročitam cijelu temu (jer nemam baš puno vremena pa vjerujem da će to čitanje potrajati), dakle zanima me da li ste vi koji prakticirate i uživate u ho-u prošli i seminar? kakva su vaša iskustva - da li je moguće imati onako prave ''koristi'' od njega bez pohađanja seminara?

naime, meni je seminar trenutno sf, uz dvoje male dječice i plaću u iznosu od pola minimalca

...put je cilj...

Comment

• lucy

Originally posted by Tinker Bell
                        sretno proljeće svima!

ja sam počela malo tek čituckati o ho-u i silno me zanima, prije nego pročitam cijelu temu (jer nemam baš puno vremena pa vjerujem da će to čitanje potrajati), dakle zanima me da li ste vi koji prakticirate i uživate u ho-u prošli i seminar? kakva su vaša iskustva - da li je moguće imati onako prave ''koristi'' od njega bez pohađanja seminara?

naime, meni je seminar trenutno sf, uz dvoje male dječice i plaću u iznosu od pola minimalca

Dobro je ići na seminar, ali mislim da nije neophodno. Znam neke ljude koji nisu išli i imaju pozitivna iskustva s tehnikom.

Moje iskustvo sa seminarom je jako dobro.. štoviše, osvjestila sam nešto na seminaru, talent i želju koju imam. I danas, nešto manje od 4 mjeseca to isto se je manifestiralo. A ja sam sretna. Jako.

Ako si ponešto čituckala, znaš da ovo nije tehnika za manifestaciju želja, ali je definitivno tehnika koja ti pomaže da se povežeš sa samom sobom, da donekle uroniš u vlastitu autentičnost, a događanja koja uslijede nisu uvijek ono što želimo, ali su svakako ono što trebamo.

Što se tiče informacija na netu, dosta ljudi navodi svakakve alate... ovdje ti je prijevod teksta u kojem su pri kraju pobrojena 4 osnovna alata. Možeš koristiti samo jedan od njih, nebitno je, svaki od njih pokreče proces čišćenja podsvjesnih uvjerenja i "ravna" te.
                        Uživaj!

I sretno ti proljeće!!!!

Comment

• Tinker Bell
                          Alternativa addict
                          • Mar 2013
                          • 195

hvala lucy, jedini cilj kopanja po alternativi, pa tako i po ho-u, mi je da na najjednostavniji mogući način osjetim zadovoljstvo prekrasnim životom. u kojem mi btw. ništa apsolutno ne nedostaje - od zdravlja, prekrasne obitelji i doma... osim ''onog nečega'' što je naravno u meni ali ne mogu ga nažalost sama naći
                          hvala
                          ...put je cilj...

Comment

• lucy

hvala lucy, jedini cilj kopanja po alternativi, pa tako i po ho-u, mi je da na najjednostavniji mogući način osjetim zadovoljstvo prekrasnim životom. u kojem mi btw. ništa apsolutno ne nedostaje - od zdravlja, prekrasne obitelji i doma... osim ''onog nečega'' što je naravno u meni ali ne mogu ga nažalost sama naći
                            hvala
                            Nema na čemu.

Čini mi se da se sve tehnike vrijedne proučavanja na kraju svedu upravo na čišćenje podsvjesnih obrazaca. A ti obrasci su jedino što nam zaklanja pogled na "ono nešto".

Od srca ti želim da to nađeš! Meni je to osjećaj mira na koji sam zaboravila sve dok se nije počeo javljati kroz prakticiranje Ho.

Comment

• fantazy
                              Guru
                              • Jan 2010
                              • 4613

Jutreko!

Ma jutro je predivno! Sunčano! Stiglo je proljeće! Rade se neke konstruktivne i lijepe stvari s konstruktivnim i dragim ljudima...
                              e pa i danas dobro vam jutro ovo sunčano iako najavljuju snijeg. Al neka uživajmo i u njemu kad god došao makar i u srpnju

volim konstruktivne stvari
                              i ja radim konstruktivnu stvar s dragim djetetim u sebi
                              sretno proljeće svima!

ja nisam išla na seminar
                              imala sam velika očekivanja od HO...pa mi se čini da se nisam pomakla s mjesta....al ljudi oko mene vele da jesam

e pa hvala što me kuražite

Comment

• lucero
                                svjetlo
                                • Nov 2009
                                • 4471

ja nisam išla na seminar
                                imala sam velika očekivanja od HO...pa mi se čini da se nisam pomakla s mjesta....al ljudi oko mene vele da jesam

e pa hvala što me kuražite
                                Hoćeš da te ja malo pomaknem? Mislim,samo ti reci.
                                Kako se nisi pomakla.A tamo si u 5-om tjednu.Ili možda nisi?
                                Odi ti lijepo malo optičaru da ti izglanca okice,pa ćeš bolje vidjeti.
                                "Kuda koracam hoću da bacam
                                snopove zlatne svjetlosti."

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎