A šta to treba da se desi?
Ho’oponopono - iskustva i savjeti
Collapse
X
-
Slažem se da je dugo i samo dok to čitaš....u svakom slučaju nek malo olabavi...znam po sebi-kad sam neke stvari ostavio po strani-one se rješile same od sebe pa sam se uopće i pitao:koji sam se klinac ja oko toga trgao i lomio žifce....bitno je ići sa tokom rijeke i ne veslati protiv nje.
Svi mi moramo "odraditi" svoj jedan dio nečega da shvatimo neke stvari....da shvatimo da možemo i bez" toga i ovoga i onoga".
Možda još nije spremna za "učitelja"ili "icu" jer kažu-kad si spreman da se pojavi učiteljNajbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 6Comment
-
Neznam. :)
Meni se riješilo puno toga (s tima da se jedna velika stvar riješila već u prvom tjednu prakticiranja). Nije se riješilo sve za što sam očekivala da će se riješiti, ali se riješila masa toga što je bilo bitnije.
Što se tiče očekivanja, da nemamo očekivanja nikada ni ne bi počeli koristiti ovu tehniku. Ho`oponopono je tehnika rješavanja problema.. i funkcionira.Comment
-
slobodni.net za slobodni svijet👍 5Comment
-
Druga stvar je nešto, kako reče jedan moj učitelj, gomilate stvari (ispod tepiha) godinama i sada bi da ih izliječite u jedan dan .
Sve ovisi o tome, o kakvim se problemima radi. Malo je na prvi pogled apsurdno da postoje teške bolesti koje se mogu riješiti u jednom trenutku, a nešto minorno može opsjedati godinama.
Rekao bih i to da ponekad treba kombinirati tehnike, podsvijest se zna žilavo opirati promjenama pa je treba zaskočiti sa strane👍 5Comment
-
Pa mislim da ne bi trebalo odmah čuda očekivati . Ponajprije je važno kako se tehnika radi, da li se zaista radi sa srcem i voljom ili tek tako usput i po navici . Kod takvih aktivnosti je jedna od ključnih stvari uključivanje emocija i vjerovanje... zapravo čak i ne vjerovanje, već potpuna sigurnost u to da će se vremenom sve riješiti.
Mislim da je bitna namjera, ona prvotna zbog koje smo uopće počeli prakticirati tehniku za rješavanje problema.
Ono što mogu potvrditi osobnim iskustvom je važnost predanog i stalnog čišćenja (bez analize, bez zapitkivanja i opće bez puno filozofije).
Šuti i čisti.Comment
-
Neznam. :)
Meni se riješilo puno toga (s tima da se jedna velika stvar riješila već u prvom tjednu prakticiranja). Nije se riješilo sve za što sam očekivala da će se riješiti, ali se riješila masa toga što je bilo bitnije.
Što se tiče očekivanja, da nemamo očekivanja nikada ni ne bi počeli koristiti ovu tehniku. Ho`oponopono je tehnika rješavanja problema.. i funkcionira.
Možda sam naučio nešto drugo u vezi očekivanja....jednostavno povjerenje,kao kad posiješ sjemenku u zemlju,malo je zaliješ i nerazmišljaš više o tome hoće li ona izniknuti ili ne....jednostavno-to se događa samo po sebi jer je podložno zakonu uzroka i posljedica kao i sve u ovom našem Svemiru.
Očekivanje je zapravo-čekanje,stanje neaktivnosti,znači ako je sam uzrok čekanje -kakav je onda rezultat?
Možda nisam u pravu....Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 5Comment
-
U Ho`oponoponu nisu bitne emocije, niti fokus.
Mislim da je bitna namjera, ona prvotna zbog koje smo uopće počeli prakticirati tehniku za rješavanje problema.
Ono što mogu potvrditi osobnim iskustvom je važnost predanog i stalnog čišćenja (bez analize, bez zapitkivanja i opće bez puno filozofije).
Šuti i čisti.
Čim mantraš mičeš svoje misli,dali svjesne ili nesvjesne programe i nedopuštaš im da budu aktivni i ti prelaziš u viši vibracioni nivo...jer u jednom trenutku možemo imati samo jednu misao a imamo i mogučnost izboraNajbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 5Comment
-
Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 4Comment
-
U Ho`oponoponu nisu bitne emocije, niti fokus.
Šuti i čisti.
Ššto je namjera? Kako se to stanje manifestira? Ako nešto namjeravamo, onda imamo cilj... imamo fokus, zar ne? Imamo vjerovanje da će se to riješiti.
A čvrsta namjera neizostavno veže i emocije Ne postoji nešto što bi mogli nazvati "hladna" namjera, jedino se na van to može tako izgledati.
Predano čišćenje? Pa nije li to fokus na predansot..i opet...određena emocija👍 4Comment
-
Netko bi rekao da je mantranje samo droga za um... dok mantraš nema problema, čim prestaneš... ono što je negdje duboko potisnuto se opet vraća👍 4Comment
-
Moja iskustva s mantrama i afirmacijama:
Kod mene ne djeluje....niti jedno od toga
Ja moram svoja stanja rastvoriti rastaliti
ja moram ići
prihvati
prihvati
prihvati
OSLOBODI👍 4Comment
-
Slažem se definitivno... primjetio sam da je najčešće osnovni problem prihvaćanje sadašnjeg stanja... kada se ljudi poduhvate neke tehnike, problem koji imaju i dalje mrze i na taj način stvore višak potencijala koji pak podupire taj problem i nikada izaći iz kruga.👍 3Comment
-
Bitno je što mantraš i koju vibru nosi sa sobom...Ljubav i Zahvalnost je fakat moćna mantra.
Imao sam jednom prilikom napraviti jedan intervju sa jednom 103g starom gđom i priupitah je za recept njene dugovječnosti.
Rekla mi je da je imala težak život(mislim se...a tko nije),ali bez obzira na to da se zahvaljivala Bogu svaki dan ujutro i na večer na svemu što joj se događalo i da je volila kako sebe tako i druge ,evo i ja swe was po redu pa doživjeli i wiše od 103Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 3Comment
-
Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 3Comment
Comment