Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Niang
    Guru
    • Mar 2012
    • 606

Originally posted by Jomtien
    Dobro jutro. Ne znam koliko vas ovde jos ima aktivnih hopsica, ali citam ovu temu vec nekoliko dana, na polovini sam, i svidja mi se sta pisete. Stekla sam dojam da H'o nije neka tralala new age tehnika, naprotiv.

No, na jednom drugom forumu, jedna gospodja je pisala da je godinama hopsala, a onda se razbolela od karcinoma prvog stadijuma. Tada joj je u ruke dospela knjiga o dijagnostici karme Lazareva, i citajuci ga, navodno je ozdravila (uzgred, nije mi jasno zasto je Lazarev ocrnio H'o kada su i dijagnostika karme i H'o dva razlicita puta ka istom cilju, rekla bih.)

Onda, citala sam o Barabari Moher, H'o terapeutkinji iz Nemacke, koja je umrla od karcinoma. Uz nju, jos dvje H'o terapeuta iz Nemacke je umrlo od iste bolesti. Neki tvrde da se Barbara razbolela jer je istroslila svoju energiju hopsajuci po seminarima, a nije imala zastitu, da je i dr Lew manipulant jer je drevnu tehniku uprostio i omasovio sto nije dobro, i sl. Nekako ne mislim da se covek moze razboleti samo zato sto je upraznjavao odredjenu tehniku, ali mi je sve ovo malo zbunjujuce.

Sta vi mislite o svemu tome?

Mislim da treba da batalis citanje (i tema na ovom forumu a i tema koji pisu da je jedna tehnika bolja od druge itd) i da se posvetis sebi.
    Pitam te:
    sta osetis kad kazes volim te? a hvala ti? osetis li se lepo? osetis li se srecnije? olaksanje mozda?

Kakve to veze ima sa kancerima, niko se nije istrosio od ljubavi veruj mi

Hopsaces prvo polu aktivno, desice se kad neces par sati mozda i dana moci da se setis hopsanja, ali ako je ljubav i Bozija milost jaca od tvog ega uvek ces se vracati Hopsanju i tom predivnom osecaju mirnosti uma. Dokle god se budes identifikovala sa ego, sa mislima i umom problemi ce postojati, neces moci da se setis da hopsas, i polako ces se udaljavati od tvog sopstva. Sa svakim hvala (zamisli to tako), tvoj most do druge strane reke se skracuje, i zato sto pre pocnemo da budemo u srcu i usredsredimo tamo paznju, to je bolje, sto bi dozvolili nasem mostu da se produzava?

Hvala ti puno na ovom postu, mozes se javiti kad god hoces tu sam

Comment

• Jomtien
      New member
      • Nov 2015
      • 83

Hvala

Comment

• deltaforce
        Bualag
        • Aug 2012
        • 466

Pozdrav ekipa :) dugo me nije bilo i svakakva su se čuda dodgodila od tada.
        Odlučio sam vam se javiti i pozvati vas, na moju radionicu HO' OPONOPONO ZA TREĆI NIVO KOLEKTIVNE SVIJESTI.

Prije nego odlučite molim da pročitate info što ćemo raditi na ovom linku:
        Guter Zweck-Veranstaltung in Zagreb, Kroatien von Zmaj od žada am Samstag, Februar 15 2020

I još jedna napomena, nisam "certificiran" nego dijelim svoja iskustva i spoznaje. Ako vam to smeta, onda događaj nije za vas.

Pozdrav i vidimo se, Miro

Comment

• dido
          Guru
          • Oct 2014
          • 1783

Hvala i Volim te❤️

Comment

• Niang
            Guru
            • Mar 2012
            • 606

Posle toliko godina, hvala ti volim te

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
            😀
            😂
            🥰
            😘
            🤢
            😎
            😞
            😡
            👍
            👎