Onda se i ja moram pridružiti s velikom zahvalom svima ovdje koji su čistili situaciju oko "mog" peseka i susjeda ... nakon par neprospavanih noći i niza pokušaja normalne komunikacije - jučer je susjed pokazao potpuno novo lice. Ne znam da li je i moj nastup tome doprinjeo (vjerujem da je), no čovjek samo što se nije rasplakao, iskreno se pokajao zbog počinjenog, molio da mu pomognem spasiti psa, priznao djelovanje iz neznanja i gluposti i na koncu smo se razišli u prijateljskim odnosima - skoro mi je došlo da ga zagrlim.
Psić je kod mene, pod terapijom je, bit će kod mene dok ne ozdravi potpuno i onda ga moram vratiti.
Eh, sad. Možemo li još malo mantrati da se do kraja urazumi i shvati da on nema uvjete za psića i da mi dopusti da ga ja zbrinem i preudomim? Pliiiiiiz! Ima neka mršava šansa jer mi je jučer rekao da ga je uzeo samo zato što je susjedu bio ranije obećao a on je u međuvremenu već nabavio 2 psa.
Zaista radimo čuda, možemo još i to!!!
Volim vas!
Psić je kod mene, pod terapijom je, bit će kod mene dok ne ozdravi potpuno i onda ga moram vratiti.
Eh, sad. Možemo li još malo mantrati da se do kraja urazumi i shvati da on nema uvjete za psića i da mi dopusti da ga ja zbrinem i preudomim? Pliiiiiiz! Ima neka mršava šansa jer mi je jučer rekao da ga je uzeo samo zato što je susjedu bio ranije obećao a on je u međuvremenu već nabavio 2 psa.
Zaista radimo čuda, možemo još i to!!!
Volim vas!
Comment