Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • fantazy
    Guru
    • Jan 2010
    • 4613

il si ti moja mama

Comment

• Eorlan
      list na vjetru
      • Apr 2012
      • 1535

Originally posted by fantazy
      imaš i ti dosta za čistiti

Ofc, neznam gdje bih počeo

Zato se i ne zamaram, sve je dobro

Comment

• del
        šegrt
        • Feb 2012
        • 530

mijenja li se nešto u drugima? ili sam ja uvidio da su mene smetale moje projekcije o i u njima? kad sam ih maknuo, skinuo sam teret i njima i sebi, pa su se počeli smiješiti. zapravo su se smiješili i prije ali ja, krajnje neodgovorno, to nisam htio vidjeti.
        let forever be. how does it feel like?

Comment

• lucy

Originally posted by Eoja
          Lucy,

i jedan od mojih najžešćih demona je ''tuđa muka'' i moja nemoć u toj njihovoj muci.

Ja sam na samom početku procesa, danas sam kao da me potopio plimni talas.

I tuga zbog nasilne smrti djeteta iz mog rodnog naselja.

Molim te, oprosti mi, volim te, volim te, volim te....
          Uf... nemoguće je emotivno se distancirati od takvih stvari, ali priznajem da više ne osjećam udarac u pleksus...
          Hvala ti na prilici za čišćenje.

A i ovaj tvoj plimni val će uskoro proči.. pošto si napisala, svi imamo odgovornost i očistiti ćemo ga.

Comment

• Jesam
            Supermoderator
            • Mar 2011
            • 14488

Ne mogu vas sustići kako ste brzi ... samo vi pišite, dobro je to. Super ste svi!

Fantazy (i drugi koji su malo zapeli) ne posustajte nikako! Pa znate da je normalno da imate 'ups' and 'downs'. Bude gadno ali stisnite malo zube i gurajte. Nećemo valjda pri prvoj prepreci odustati?

Kako ono kažu u Zvjezdanim stazama: to boldly go where no man has gone before!

Pa jesmo hrabri i odvažni ili nismo?

Lucy, vidjet ćemo sa Ceeportom - napravila sam jedan hrabar pokus što se tiče onog u novčaniku. Nemam prebite i u minusu sam ali sam naručila majstora da mi napravi nadstrešnicu za ljetnu kuhinju. Poprilična investicija.

Eh sad - ako je istina što kaže čika Len, onda bi nofčeki trebali stići baš na vrijeme.

(Ako ne onda sam vriti. )
            slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• fantazy
              Guru
              • Jan 2010
              • 4613

aaaaaaaaaaaaaaaahhahaa
              Jesam

ok

tako hrabra baš nisam

il da i ja naručim majstore za kupatilo

ko zna možda mi odrade džaba

Comment

• lucy

Originally posted by Jesam
                Lucy, vidjet ćemo sa Ceeportom - napravila sam jedan hrabar pokus što se tiče onog u novčaniku. Nemam prebite i u minusu sam ali sam naručila majstora da mi napravi nadstrešnicu za ljetnu kuhinju. Poprilična investicija.

Eh sad - ako je istina što kaže čika Len, onda bi nofčeki trebali stići baš na vrijeme.

(Ako ne onda sam vriti. )
                Gle, sad kad si to napisala.. moramo to očistiti, tako da će djelovati ziher.

Comment

• del
                  šegrt
                  • Feb 2012
                  • 530

još malo o unutarnjem djetetu

let forever be. how does it feel like?

Comment

• Jesam
                    Supermoderator
                    • Mar 2011
                    • 14488

Originally posted by fantazy
                    aaaaaaaaaaaaaaaahhahaa
                    Jesam

ok

tako hrabra baš nisam

il da i ja naručim majstore za kupatilo

ko zna možda mi odrade džaba
                    Ima jedno malo ali ... (ne smijem varati )

Ja sam toliko sigurna da će se sve posložiti da nema niti trunke sumnje. Osim toga, manifestiranje sam savladala relativno davnih dana.

Prije nekih 3-4 godine sam bila toliko in deep shit nakon razvoda i trebalo mi je nekih 30.000 eura da se izvučem da ne ostanem doslovno na cesti bez gaća. I stvorili su se. Nepogrešivo. Iako nisam imala blagog pojma otkuda i nije me zanimalo. Samo sam rekla - nabavi mi 30.000. I čekala otvorenih očiju, duše i srca.

A došli su na tako smiješan način da je to za knjigu napisat.

Hvala, hvala, hvala ...
                    slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• fantazy
                      Guru
                      • Jan 2010
                      • 4613

Originally posted by del
                      hvala, volim te

a mene???

Comment

• fantazy
                        Guru
                        • Jan 2010
                        • 4613

Originally posted by Jesam
                        Ima jedno malo ali ... (ne smijem varati )

Ja sam toliko sigurna da će se sve posložiti da nema niti trunke sumnje. Osim toga, manifestiranje sam savladala relativno davnih dana.

Prije nekih 3-4 godine sam bila toliko in deep shit nakon razvoda i trebalo mi je nekih 30.000 eura da se izvučem da ne ostanem doslovno na cesti bez gaća. I stvorili su se. Nepogrešivo. Iako nisam imala blagog pojma otkuda i nije me zanimalo. Samo sam rekla - nabavi mi 30.000. O čekala otvorenih očiju, duše i srca.

A došli su na tako smiješan način da je to za knjigu napisat.

Hvala, hvala, hvala ...
                        vjerujem ti
                        ja sam tako ove godine dobila par stvari

to je predivna stvar

Comment

• lucy

Originally posted by del
                          mijenja li se nešto u drugima? ili sam ja uvidio da su mene smetale moje projekcije o i u njima? kad sam ih maknuo, skinuo sam teret i njima i sebi, pa su se počeli smiješiti. zapravo su se smiješili i prije ali ja, krajnje neodgovorno, to nisam htio vidjeti.

Ta pitanja sam sama sebi postavila prije nekoliko dana. I opet nisam napisala na forumu da netko ne pomisli da sam friju briju hay.

Samo mi se mijenjamo, a ljudi ostaju savršeni (i lijepi i nasmijani).

Comment

• Tree
                            <3
                            • Aug 2010
                            • 4217

Originally posted by lucy

Ta pitanja sam sama sebi postavila prije nekoliko dana. I opet nisam napisala na forumu da netko ne pomisli da sam friju briju hay.

Samo mi se mijenjamo, a ljudi ostaju savršeni (i lijepi i nasmijani).
                            Jok Ljudi su u redu/pono/dobri onakvi kakvi su u svakom trenutku.
                            Savršeno? Lijepo? Nasmijano pa valjda bolje nego ozbiljno ili tužno?
                            Sve konstrukcije... Procjene i uslovljavanja koja nisu istina, nego naša izmišljotina
                            …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• sitka
                              Alternativa addict
                              • Feb 2012
                              • 170

Prijavljujem da sam i ja danas došla do točke kad vidim toliko za čistiti, a ne znam što prvo...osim toga sve ide naopako danas pa sam prvo zahvalila i zamolila da se čisti ono što treba jer ja više ne znam što prvo...i čistilaaaa i odmah mi je bilo lakše i stvari su izgledale drugačije nego prije početka današnjeg čišćenja...sad nastavljam..

Hvala vam

Comment

• Andromeda
                                Stardust
                                • Jun 2012
                                • 40

Al ste se raspisali, ne znam od kud da krenem. Ustvari, samo ću reći da sam čitajuć sve vaše postove ustvari dobila hrpu odgovora na nepostavljena pitanja. Malo me hvata panika kad vidim da i vas još muče neke stvari a radite Ho puno dulje od mene... Što li tek mene još čeka? Ali drago mi je da postojite, toliko mi znači to što mogu ovdje vidjeti da nisam sama... Volim vas sve
                                Nikad ne dozvoli da sretneš nekoga tko nakon susreta s tobom neće biti sretniji.

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎