Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Jesam
    Supermoderator
    • Mar 2011
    • 14488

Originally posted by lucy
    Evo, obavještavam vas da je eksperimentalni projekt Ho`oponoponovci s Alternativa-foruma uspješno sproveden!
    Ovo je bilo zbilja brzo.

Mogu vam reči da je ova moja prijateljica jedan prelijepi leptir koji je upravo raširio krila u slobodu.

I cijeli svemir pleše i smije se...
    Onda se i ja moram pridružiti s velikom zahvalom svima ovdje koji su čistili situaciju oko "mog" peseka i susjeda ... nakon par neprospavanih noći i niza pokušaja normalne komunikacije - jučer je susjed pokazao potpuno novo lice. Ne znam da li je i moj nastup tome doprinjeo (vjerujem da je), no čovjek samo što se nije rasplakao, iskreno se pokajao zbog počinjenog, molio da mu pomognem spasiti psa, priznao djelovanje iz neznanja i gluposti i na koncu smo se razišli u prijateljskim odnosima - skoro mi je došlo da ga zagrlim.

Psić je kod mene, pod terapijom je, bit će kod mene dok ne ozdravi potpuno i onda ga moram vratiti.

Eh, sad. Možemo li još malo mantrati da se do kraja urazumi i shvati da on nema uvjete za psića i da mi dopusti da ga ja zbrinem i preudomim? Pliiiiiiz! Ima neka mršava šansa jer mi je jučer rekao da ga je uzeo samo zato što je susjedu bio ranije obećao a on je u međuvremenu već nabavio 2 psa.

Zaista radimo čuda, možemo još i to!!!

Volim vas!
    slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• vania
      sincerity
      • Dec 2011
      • 689

Originally posted by Jesam
      Onda se i ja moram pridružiti s velikom zahvalom svima ovdje koji su čistili situaciju oko "mog" peseka i susjeda ... nakon par neprospavanih noći i niza pokušaja normalne komunikacije - jučer je susjed pokazao potpuno novo lice. Ne znam da li je i moj nastup tome doprinjeo (vjerujem da je), no čovjek samo što se nije rasplakao, iskreno se pokajao zbog počinjenog, molio da mu pomognem spasiti psa, priznao djelovanje iz neznanja i gluposti i na koncu smo se razišli u prijateljskim odnosima - skoro mi je došlo da ga zagrlim.

Psić je kod mene, pod terapijom je, bit će kod mene dok ne ozdravi potpuno i onda ga moram vratiti.

Eh, sad. Možemo li još malo mantrati da se do kraja urazumi i shvati da on nema uvjete za psića i da mi dopusti da ga ja zbrinem i preudomim? Pliiiiiiz! Ima neka mršava šansa jer mi je jučer rekao da ga je uzeo samo zato što je susjedu bio ranije obećao a on je u međuvremenu već nabavio 2 psa.

Volim vas!
      Znala sam , da će sve krenuti kako treba, iskreno i od srca si postupila i drugačije nije moglo ni biti...

Comment

• lucy

Aloha acid babies! :)

Jesam superiška!

E, pa ne trebaš čovjeku i peseka baš uzeti..
        Idemo čistiti i najbolja moguća opcija će se desiti. Za svo troje.

Comment

• Uoo
          OOn
          • Oct 2009
          • 12425

srnjak i dalje mrtav..
          ne hopsa vise sa nama
          Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
          Ivan 3:16

Comment

• simona
            Guru
            • Jan 2010
            • 6596

Originally posted by lucy
            Da.
            Um zbilja ima problema s ovom tehnikom. Napisali smo preko sto stranica teksta jer se um bori i ne prestaje izmišljati.
            Dobar post.

Um je nevjerojatno lukav, tako da novo iskustvo( promjenu...) iskoristi da bi ga bilo još više, jer je osobi ugodno pa to i slijedi dalje......Na taj način um jača...i kako kaže Neno, teži moći......što god to bilo.

Comment

• Tree
              <3
              • Aug 2010
              • 4217

Originally posted by imagine
              priča je takova kaka je, a slićica je sa mog vinčanja
              oli mi nije bila lipa vinčanica
              Skontala sam odakle je slika i koji papir šta-da-šta Ista sam ti bila na svom - svakodnevna

Jutros sam kroz tebe osjetila suosjećanje koje je otišlo ka tuzi, pa ka sreći, a to je bilo sve koje je ništa i ništa koje je sve.
              Hvala ti

Kao srndać, koji je bio i jeste. Hvala i tebi
              …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• Andromeda
                Stardust
                • Jun 2012
                • 40

Originally posted by Jesam

Volim vas!
                Znala sam! Baš sam htjela pitati kako je završila ta priča kad eto mi odgovora. Nemaš pojma koliko mi je drago jako puno sam mislila o vama i puno, puno čistila. Volim vas
                Nikad ne dozvoli da sretneš nekoga tko nakon susreta s tobom neće biti sretniji.

Comment

• madagaskar
                  Guru
                  • Sep 2011
                  • 557

Uoo kolego, znam da nije neka utjeha al evo ti, i naravno svima kome treba
                  razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima

Comment

• Uoo
                    OOn
                    • Oct 2009
                    • 12425

Originally posted by madagaskar
                    Uoo kolego, znam da nije neka utjeha al evo ti, i naravno svima kome treba
                    hvala
                    Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
                    Ivan 3:16

Comment

• Eorlan
                      list na vjetru
                      • Apr 2012
                      • 1535

Wow, ovo je nevjerojatno... plačem

Volim!

Comment

• lucy

Originally posted by simona
                        Dobar post.

Um je nevjerojatno lukav, tako da novo iskustvo( promjenu...) iskoristi da bi ga bilo još više, jer je osobi ugodno pa to i slijedi dalje......Na taj način um jača...i kako kaže Neno, teži moći......što god to bilo.
                        Slažem se.

Zato je ovo super tehnika, nije uobičajen oksimoron koji te traži da isključiš um i vizualiziraš.
                        U biti, opće ne traži da isključiš um.

Comment

• smješko
                          Guru
                          • Apr 2011
                          • 3709

Da se podsjetimo....
                          Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
                          Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
                          Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš

Comment

• madagaskar
                            Guru
                            • Sep 2011
                            • 557

Originally posted by smješko
                            Upravo gledam Smješkec, hvala ti

ˇMnogo puta prije erupcije, vulkan daje "najavu" ˇ
                            razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima

Comment

• dany
                              Alternativa addict
                              • May 2011
                              • 407

Ovde je komlikovano ako jedan dan ne dodjes na temu, sutradan ostanes 2 sata dok procitas

Cistila sam onako, tj pravila pitu i cistila, bez vezivanja za konkretan problem, samo sam izgovarala nekih 5 minuta. A onda, nakav priliv emocija, i secanje na jedan grozan dogadjajU momentu sam imala osecaj da sva gorim, lice mi se uzarilo, ubrzano sam izgovarala Zao mi je, molim te oprosti ,volim te ,hvala. Mislim da sam za narednih 3 minuta 1000 puta izgovorila. Osecaj se smirio ,skoro iscezao, ali me sada tisti strah da se ne ponovi. Kako sada, sta ?

Comment

• simona
                                Guru
                                • Jan 2010
                                • 6596

Originally posted by dany
                                Ovde je komlikovano ako jedan dan ne dodjes na temu, sutradan ostanes 2 sata dok procitas

Cistila sam onako, tj pravila pitu i cistila, bez vezivanja za konkretan problem, samo sam izgovarala nekih 5 minuta. A onda, nakav priliv emocija, i secanje na jedan grozan dogadjajU momentu sam imala osecaj da sva gorim, lice mi se uzarilo, ubrzano sam izgovarala Zao mi je, molim te oprosti ,volim te ,hvala. Mislim da sam za narednih 3 minuta 1000 puta izgovorila. Osecaj se smirio ,skoro iscezao, ali me sada tisti strah da se ne ponovi. Kako sada, sta ?
                                Mila, ako se osjećaj smirio, a tišti te strah???? I strah je emocija, što ne?

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎