Ho’oponopono - iskustva i savjeti
Collapse
X
-
Lako me nesto dobro digne
Osjecam olaksanje i pokazujem to
Cesce to pokazujem u privatnom zivotu nego na forumu, jednom davno kad me nesto lijepo diglo, podjelila sam to na forumu i dozivjela napad
Od tada sam malo opreznija a i teme na kojima sam sudjelovala nisu za neko prosipanje ljubavi
E, nisam jos radila povezivanje, sva sam na horuk, i sad pisem iz vlaka
Ali veceras cu to napraviti
Hvala ti:)👍 5Comment
-
Lako me nesto dobro digne
Osjecam olaksanje i pokazujem to
Cesce to pokazujem u privatnom zivotu nego na forumu, jednom davno kad me nesto lijepo diglo, podjelila sam to na forumu i dozivjela napad
Od tada sam malo opreznija a i teme na kojima sam sudjelovala nisu za neko prosipanje ljubavi
E, nisam jos radila povezivanje, sva sam na horuk, i sad pisem iz vlaka
Ali veceras cu to napraviti
Hvala ti
Kako se promjene odvijaju u tebi, tako se polagano sele na segmente tvog života. Tako to intelekt percipira, dok je zapravo proces obrnut - sve što nam ulazi u život je refleksija nas samih i ako to doživimo kao nelagodu, vrijeme je za čišćenje uvjerenja koji to uzrokuje. A kada očistimo uvjerenje, iskustvo postaje ugodno.
Kada očistiš uvjerenje zbog kojeg si doživjela napad.. dotična osoba više neće ulaziti u tvoje polje ili će promijeniti pristup.
Tek mijenjajući sebe - mijenjamo svijet.
Povezivanje je predivan proces.. neću pričati o svojem da ti ne sugeriram.. javni kako je prošlo!Comment
-
Kaj je sad ?
Plaaace mi se , pogodi me i najmanja sitnica
Pocela sam povezivanje sa un djetetom, osjetila sam neizmjernu tugu, bas sam bila zalosna , ali sam bila i prekinuta tak da nisam dovrsila proces . Cini mi se da je ta tuga ostala i dalje prisutna .:)👍 7Comment
-
Opet, nije se ta tugica javila tek tako bezveze, ponovo se poveži s Un. djetetom i zamoli da otpusti uvjerenje koje nosi tugu.. ne trebaš raditi cijeli proces ispočetka - samo mu se obrati.
I mene opere tu i tamo.. nije intenzivna ko prije, ali uglavnom poslije nje zaredaju ugodne promjene koje nisam očekivala. Neki ljudi spominju krizice u kontekstu intenzivnijeg čišćenja.
U svakom slučaju, ne traje dugo.Comment
-
Joj Diana.. tek sam sada skužila... osjetila si tugu pri povezivanju...
Ja sam tulila ko vol danima poslije prvog povezivanja. I ne samo ja...
Nema veze, to je proces koji moraš proči - kod nekoga je emotivan, kod nekoga nije. Suze tog napuštenog i zanemarenog djeteta moraju nekud izači, jel tako?
Ako nisi u prilici napraviti povezivanje sada, ok su ti izjave tipa: "Hvala ti što si dio mene, hvala ti što dišeš za mene, hvala ti što upravljaš radom mog srca, hvala ti što dupuštaš da sam dio tebe".. jednostavno, da povezanost traje s tim riječima mu se obračaj kada stigneš preko dana.
Sve bude ok.Comment
-
Joj Diana.. tek sam sada skužila... osjetila si tugu pri povezivanju...
Ja sam tulila ko vol danima poslije prvog povezivanja. I ne samo ja...
Nema veze, to je proces koji moraš proči - kod nekoga je emotivan, kod nekoga nije. Suze tog napuštenog i zanemarenog djeteta moraju nekud izači, jel tako?
Ako nisi u prilici napraviti povezivanje sada, ok su ti izjave tipa: "Hvala ti što si dio mene, hvala ti što dišeš za mene, hvala ti što upravljaš radom mog srca, hvala ti što dupuštaš da sam dio tebe".. jednostavno, da povezanost traje s tim riječima mu se obračaj kada stigneš preko dana.
Sve bude ok.
Tulim cijelo jutro , i sad kad sam mu izrekla ovu recenicu
Idem sad opet probati, klinac spava:)👍 5Comment
-
👍 6Comment
-
slobodni.net za slobodni svijet👍 7Comment
-
Ovo danas ni nisam mogla zadrzati, islo je samo od sebe
Uglavnom, isla sam se jos jednom povezati sa djetetom . Trenutno sam jako umorna .
Opet suze
Hvala vam:)👍 6Comment
-
Bude ok, čistiš to. Čistim i ja, jer je sada to i moja odgovornost. A čiste i svi ostali hopsići koji su pročitali, tako da nemaš frke.Comment
-
Evo kratko samo da podjelim danasnji dan : dosta se cudno osjecam, ne mogu opisati ali nesto se JE promjenilo u meni :)
Izasla sam s muzem na veceru, pitala sam konobara da li mi moze napraviti jelo bez gljiva kad mi je odbrusio da ne samo su suze krenule
Unatoc tome jako se dobro osjecam, odlicno
Moram to podjeliti sa vama
Hvala vam:)👍 7Comment
-
i kod mene je bila poplava kad san počela čitat stranicu 30
još uvijek se spremam, da ponovo pročitam tekst, u miru i to od riječi do riječi pa onda što bude bude
prvo san čitala engleski tekst tek kasnije san vidla, da je preveden pa če u drugo iči lakše
inače hopsam kad se sjetim ili me nešto potaknewabi-sabi👍 5Comment
Comment