Ho’oponopono - iskustva i savjeti

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Diana
    <3
    • Oct 2009
    • 7086

Meni je danas malo bolje :)

Pitanjce za hopsice : koliko cesto trebam raditi povezivanje sa djetetom ?
    :)

Comment

• lucero
      svjetlo
      • Nov 2009
      • 4471

Originally posted by Diana

Hehe,naravno da ti je bolje.I jučer ti je bilo bolje,jedino si ti mislila da ti je lošije .

Radi kad god imaš potrebu. I ne mora to uvijek biti cijeli proces,javi mu se ujutro da vidiš kako se osjeća,ili tokom dana,kad ti je nešto,kad ti nije ništa.Pitaj kako se osjeća.Tako ja radim.
      "Kuda koracam hoću da bacam
      snopove zlatne svjetlosti."

Comment

• Diana
        <3
        • Oct 2009
        • 7086

Originally posted by lucero
        Hehe,naravno da ti je bolje.I jučer ti je bilo bolje,jedino si ti mislila da ti je lošije .

Radi kad god imaš potrebu. I ne mora to uvijek biti cijeli proces,javi mu se ujutro da vidiš kako se osjeća,ili tokom dana,kad ti je nešto,kad ti nije ništa.Pitaj kako se osjeća.Tako ja radim.

Tak je
        Hvala ti

Comment

• lucy

Veseli me da si bolje... ja se baš vratih s druženja s najboljim frendicama iz osnovne i lupanja po jegeru. I s mišlju kako od kada hopsam u život ulaze predivni ljudi, blagoslov za blagoslovom.. i kako se više družim s ljudima koje sam poznavala nekoć davno dok sam bila bliža sebi...

Ja radim povezivanje gotovo svaki dan. Ako nemam materijala konkretno da zamolim Un. dijete da nešto otpusti, zahvalim joj se što diše umjesto mene ili joj se obratim nekim nježnim riječima..
          Ponekad, u nekim situacijama osjetim čistu djetinju radost, oduševljenje.. tada imam osjećaj da Un. dijete komunicira samnom.

Comment

• Diana
            <3
            • Oct 2009
            • 7086

Originally posted by lucy
            Veseli me da si bolje... ja se baš vratih s druženja s najboljim frendicama iz osnovne i lupanja po jegeru. I s mišlju kako od kada hopsam u život ulaze predivni ljudi, blagoslov za blagoslovom.. i kako se više družim s ljudima koje sam poznavala nekoć davno dok sam bila bliža sebi...

Ja radim povezivanje gotovo svaki dan. Ako nemam materijala konkretno da zamolim Un. dijete da nešto otpusti, zahvalim joj se što diše umjesto mene ili joj se obratim nekim nježnim riječima..
            Ponekad, u nekim situacijama osjetim čistu djetinju radost, oduševljenje.. tada imam osjećaj da Un. dijete komunicira samnom.

Prekrasno

Meni se cini da sam tek sad uspostavila neku normalnu komunikaciju na forumu , bez one nesigurnosti i raznih blokada

Ovo sa djetetom je predivno
            Radila sam nekoliko puta tako da prigrlim dijete( instiktivno , bez uputa) , nisam bila redovita u tome ( ocito to povezivanje nije bilo cjelovito, ali jucer nakon kompletnog povezivanja , uff, skroz druga prica )
            Sad cu se javljati maloj Dianici svaki dan i to me veseli

Hvala

Cijeli mi se svijet okrenuo od kad sam pocela sa ho'

Comment

• lucy

Prekrasno

Meni se cini da sam tek sad uspostavila neku normalnu komunikaciju na forumu , bez one nesigurnosti i raznih blokada

Ovo sa djetetom je predivno
              Radila sam nekoliko puta tako da prigrlim dijete( instiktivno , bez uputa) , nisam bila redovita u tome ( ocito to povezivanje nije bilo cjelovito, ali jucer nakon kompletnog povezivanja , uff, skroz druga prica )
              Sad cu se javljati maloj Dianici svaki dan i to me veseli

Hvala

Cijeli mi se svijet okrenuo od kad sam pocela sa ho'
              Drago mi je to čuti.... kod nekih ljudi zbilja brzo ide.
              Je li ti išlo tako i kod drugih tehnika?

Comment

• deltaforce
                Bualag
                • Aug 2012
                • 466

Hej, ekipa!

Kako se vraćaju u život neke stare stvari kojima je vrijeme da se počiste. Jučer se dogodila situacija koju sam doživljavao često prije jedno dvadeset godina... Gotovo identična, samo je osoba neka druga iako... zapravo jako podsjeća na prvu :) Ne možeš ne primijetiti da je to došlo kako bih očistio. No svjesno sam krenuo u situaciju, svjestan onoga zbog čega je tu i čistio sam :)

Comment

• Diana
                  <3
                  • Oct 2009
                  • 7086

Drago mi je to čuti.... kod nekih ljudi zbilja brzo ide.
                  Je li ti išlo tako i kod drugih tehnika?
                  Je, uvijek ide brzo

Comment

• lucy

Originally posted by Milan Ivic
                    Lucy,where is Blentonwille?
                    Tamo di vidiš mene u Hello Kitty maici s vitlerima na glavi. Here and now.

Originally posted by deltaforce
                    Hej, ekipa!

Kako se vraćaju u život neke stare stvari kojima je vrijeme da se počiste. Jučer se dogodila situacija koju sam doživljavao često prije jedno dvadeset godina... Gotovo identična, samo je osoba neka druga iako... zapravo jako podsjeća na prvu :) Ne možeš ne primijetiti da je to došlo kako bih očistio. No svjesno sam krenuo u situaciju, svjestan onoga zbog čega je tu i čistio sam :)
                    Hej, pa to je sjajna prilika za čišćenje!!
                    Volim čuti da ljudi imaju tu svjesnost u takvim momentima.. ja je nemam u smislu da to povežem s tim prijašnjim dešavanjima. Tek kada me popusti povratak šoka, onda shvaćam.

Comment

• Diana
                      <3
                      • Oct 2009
                      • 7086

Ps . Pocela mi se javljati jedna super gospodja koja mi je draga, ali nekak se nismo cule u zadnje vrijeme i danas mi je ostavila 2-3 poruke , neki dan mail koji pocinje sa : draga Diana

Bas ugodno iznenadjenje

I procitala sam Mabel, sad mi je sve jasno osim case, vode i ho'

Comment

• Diana
                        <3
                        • Oct 2009
                        • 7086

Zvjezadni nadnevak 5 :

Danas sam cijeli dan radila ho' i radila sam doma nesto stalno s tim da nisam bila kronicno iscrpljena
                        jucer i danas sam imala neugodne "susrete" na faceu . Prvo se jedna od frenda uplela u razgovor izmedju njega i mene i bila je dosta neugodna ja sam hopnula, nisam se dala isprovocirati, razgovor prosao ok . Pa od bratica zena, neki nesporazum , ne znam kaj joj je puhnulo u glavu, isto dobijem neki negativan odgovor . Opet ho'ali se ne upustam u raspravu . I da , primjetila sam da imam takve konflikte u zadnje vrijeme . Tj , ja ne ulazim u konflikte ali stalno imam "navlakusu".
                        Uopce nisam nabrijana na fajt cak ni na raspravu

I primjetila sam da cesto imam goste
                        Svaki nas dan netko posjeti

Comment

• lucy

Danas u emisiji Na rubu znanosti gostuje Mabel Katz!

Comment

• madagaskar
                            Guru
                            • Sep 2011
                            • 557

Hopsići moji, vjerujem da ste se svi susreli s ovim,
                            naime meni bliska osoba ne želi ozdraviti.
                            Znam da ja tu ništa ne mogu jer sam zaista sve probala, ako netko ne želi mijenjati neku svoju lošu naviku tj. ako smatra da nema dovoljno snage za promjenu što ja tu još mogu?

Molim vas hopsajte za moju mamu, da dobije snagu za promjenu.
                            Hvala vam. Volim vas
                            razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima

Comment

• lucy

Originally posted by madagaskar
                              Hopsići moji, vjerujem da ste se svi susreli s ovim,
                              naime meni bliska osoba ne želi ozdraviti.
                              Znam da ja tu ništa ne mogu jer sam zaista sve probala, ako netko ne želi mijenjati neku svoju lošu naviku tj. ako smatra da nema dovoljno snage za promjenu što ja tu još mogu?

Molim vas hopsajte za moju mamu, da dobije snagu za promjenu.
                              Hvala vam. Volim vas
                              Ljube, tvoja mama je savršena.. samo se je uvjerenje tu ispriječilo.
                              Čistim, čistim..

Comment

• madagaskar
                                Guru
                                • Sep 2011
                                • 557

Ljube, tvoja mama je savršena.. samo se je uvjerenje tu ispriječilo.
                                Čistim, čistim..
                                hvala ti draga

i svima

ah ta uvjerenja, najgora su ona kada sami sebe uvjerimo da smo slabi i nemoćni
                                razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎