Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Mica Ubica
    ...
    • Oct 2010
    • 1088

Jesam, dva puta, ali to je bilo jako, jako davno, kada sam tek zaronila u alternativne vode. I to što sam odradila, nije bilo dovoljno, jer se jetra čisti po nivoima / fazama, tj. više puta, da bi se pravilno očistila.

Veliki sam poštovalac Malahova, tako da sam po njegovim uputima čistila i creva i jetru. Klistiranje i dalje povremno radim, ali jetru ne. A planiram, mada je za najbolji efekat sada malo kasno za čišćenje, jer je najbolje to odraditi u proleće.

Kako tada nisam imala iskustva, a ni dodatnih informacija o svemu ovome (a to je bilo doba bez interneta! - možeš misliti koliko davno je to bilo! ), stala sam na dva čišćenja jer sam videla da mogu.

U drugom čišćenju su mi izašli neki kamenčići, za koje tada nisam znala šta su, tek doooooosta kasnije sam na internetu pronalazila tuđa iskustva (i slike) i tako saznala da je to - to.

I ja sam dugi niz godina nezdravo živela, patila od opstipacije, kao mala imala malo jači oblik žutice...sada se osećam (i izgledam) mnogo bolje nego u svojim teen-ejdžerskim danima!

Comment

• gordanaa
      drog
      • Apr 2011
      • 2625

Nemam hvaliće da vam svima javim da vas pratim i podržavam. Samo polako, nigdje nam se ne žuri.....osim, možda u ....WC.

Tree meni je jelenak preeeedivan. Neću reći da obožavam kukce, ali neki su mi jednostavno lijepi. Ovaj vodeni je stvarno prelijep. Ja sam jutros iznijela iz kuće jednog paukića. Smišan je, ali mi se ne da brisati paučinu po kući pa neka svoju mrežu plete u dvorištu.
      Originally posted by Namjerni prolaznik
      Zar se može ljubav dati a da nisi prvi? To je nešto što iz tvojega srca istiće, a ne imitacija tuđeg ponašanja.

http://www.facebook.com/orgonitizadar

Comment

• teemo
        Guru
        • May 2009
        • 3140

Evo i mene. Popila sam prvo 1,5l vode i to iz slavine , hladnu.
        Jucer sam pila vodu na sobnoj temp. koju kupujem za piti, i nije bilo dobro.
        Napravim kavu , i pored stavim bocu od 1l. vode.
        I tako sjedim i cekam za sto se odluciti

Mislim si: ako se odlucim(o) za nesto ( pijenje vode , upisemo neki faks, pretvorimo hoby u poziv...),
        to znaci da to i mozemo uraditi, da imamo snagu , hrabrost, talenat, za to.
        Jer ta ideja ne dolazi sama od sebe , nego iz skupa onoga sto smo mi.
        Sada , sto smo mi te nase mogucnosti zatrpali sa hrpom drugih stvari ( sumnja, lose iskustvo...),
        je nesto drugo ali one nisu nestale nego su jos u nama samo ih treba otkriti i dopustiti.

I trsnem ja i ostatak vode niz grlo

Samomotivacija ali pali!
        ...umnozi l`se blago ,
        nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

• Uoo
          OOn
          • Oct 2009
          • 12425

neznam imam li pravo na to.. al ponosim se svima vama
          Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
          Ivan 3:16

Comment

• lucy

Teemo, bravo

Mica, čitala sam za iskustva s tim kamenčićima, to zapravo nisu kamenčiči nego neke mekane tvorevine, jelda? I jesi li osjetila olakšanje poslije kako ga ljudi opisuju?
            Namjeravala sam napraviti antiparazitni program i onda čišćenje jetre, ali mi je to sada u ovoj situaciji teško financijski izvesti.

Super ako tako dobro izgledaš, ja sam opazila suprotno u posljednje vrijeme i vidim da je čas da nešto poduzmem

Još uvijek me jako zebe za koljena i općenito zglobove. K tome klima piči sve u 16, a ne mogu naći daljinski u uredu. Koji sam ja baksuz, da ne povjeruješ

Comment

• Tree
              <3
              • Aug 2010
              • 4217

Originally posted by teemo
              Evo i mene. Popila sam prvo 1,5l vode i to iz slavine , hladnu.
              Jucer sam pila vodu na sobnoj temp. koju kupujem za piti, i nije bilo dobro.
              Napravim kavu , i pored stavim bocu od 1l. vode.
              I tako sjedim i cekam za sto se odluciti

Mislim si: ako se odlucim(o) za nesto ( pijenje vode , upisemo neki faks, pretvorimo hoby u poziv...),
              to znaci da to i mozemo uraditi, da imamo snagu , hrabrost, talenat, za to.
              Jer ta ideja ne dolazi sama od sebe , nego iz skupa onoga sto smo mi.
              Sada , sto smo mi te nase mogucnosti zatrpali sa hrpom drugih stvari ( sumnja, lose iskustvo...),
              je nesto drugo ali one nisu nestale nego su jos u nama samo ih treba otkriti i dopustiti.

I trsnem ja i ostatak vode niz grlo

Samomotivacija ali pali!

A jučer je bila priča kao - možda da pijemo toplu vodu... možda ovo, možda ono, i onda bum! pile smo hladnu i postigle rezultat.
              Teemo, ti svoj rezultat još uvijek postižeš, ako se ne varam jer si kasnije odradila tretman

A Gordna, jelenak je divan! Sin i ja ga svako malo pogledamo i istražujemo. On ga je htio sirom hraniti Ali, zauzeo mi je balkon Sin se boji i skakuće ko zeko od uzbuđenja kad ga gledamo, a ne da zatvoriti vrata od balkona ako smo vani, pa se bojim da se jelenak ne useli, a šta ću onda. Sad se penje uz zid, valjda hvata zalet. Al što mu trebaaaaaaa vreeemeeeenaaaaaa...

Vodostaj rijeke niz ulicu se povećao Na vijestima javili!
              …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• Jesam
                Supermoderator
                • Mar 2011
                • 14488

Ljudi, kažem ja danas sestri što radim i objasnim joj sve o liječenju vodom i tako kaže ona da će probati.

Evo, maloprije mi javlja da ima još čašu do 2,5 litre! Iz prve?!!

Evo, i nećak (16 god) je strusio 2 litre ko od šale!

A ja jedva 1,5 nakon 2 dana.

A veća sam i starija od nje.

What is wrong with me??? Odoh se sramiti.

p.s. Uoo, sa mnom se ne možeš baš ponositi.
                slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• Tree
                  <3
                  • Aug 2010
                  • 4217

Ljudi, nemam više hvala! (Alison će opet reći da glasamo! )

Uoo prelijepo je što uživaš i u napratku nas ostalih. I ja se osjećam na ovoj temi kao u nekom kampu gdje skupa nešto učimo. Sretno nam svima na tom putu!

Lucy, pokvari tu klimu nekako! Ne radi toga što ti je danas hladno, nego je to vražji izum

Comment

• Tree
                    <3
                    • Aug 2010
                    • 4217

Originally posted by Jesam
                    Ljudi, kažem ja danas sestri što radim i objasnim joj sve o liječenju vodom i tako kaže ona da će probati.

Zvučiš kao moja starija sestra
                    Ma to je divno! Tako brzo si dvoje ljudi povela gdje treba. Sad ti istraj, lagano, čaša po čaša više svako malo, kad vidiš da možeš i

Comment

• lucy

Viš, to ti je samo potvrda da je veličina manje bitna

A bravo što si ih uvela u vodoispičuturijanstvo

Comment

• Uoo
                        OOn
                        • Oct 2009
                        • 12425

Nemam ni ja vise hvalica al drago mi je da se ova fantasticna tehnika siri ko sumski pozar
                        Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
                        Ivan 3:16

Comment

• Mica Ubica
                          ...
                          • Oct 2010
                          • 1088

Originally posted by lucy

Mica, čitala sam za iskustva s tim kamenčićima, to zapravo nisu kamenčiči nego neke mekane tvorevine, jelda? I jesi li osjetila olakšanje poslije kako ga ljudi opisuju?
                          Nisam, jer sam uradila samo dva čišćenja. Pri prvom samo povratila sadržaj želuca jer mi se smučilo ulje. Ali, i to je bilo korisno jer sam time isprala sam želudac. Tek iz drugog puta sam primetila kamenčiće...i u pravu si, nije to pravo kamenje, već mekane, porozne tvorevine. Mogu biti raznog oblika i boje, ali to već zavisi od opterećenosti jetre.

Namjeravala sam napraviti antiparazitni program i onda čišćenje jetre, ali mi je to sada u ovoj situaciji teško financijski izvesti.
                          Malahov ima recep i za taj program, a koji neuporedivo manje košta - karanfilić, pelin i tinktura od jezgra oraha (u nedostatku ovog poslenjeg, može se početi i sa prve dve komponente). Na internetu postoje njegove knjige u pdf. formatu, zanimljivo je šta tamo sve piše...

Super ako tako dobro izgledaš, ja sam opazila suprotno u posljednje vrijeme i vidim da je čas da nešto poduzmem
                          Uvek sam izgedala dosta mlađe u odnosu na svoje prave godine, mada je ta razlika sada sve manja. U to ime, pogledaj i Tibetance.

Comment

• Mica Ubica
                            ...
                            • Oct 2010
                            • 1088

Originally posted by Tree

A jučer je bila priča kao - možda da pijemo toplu vodu... možda ovo, možda ono, i onda bum! pile smo hladnu i postigle rezultat.
                            Do juče pila vodu sobne temperature i ništa, tek posle par sati pražnje. Jutros hladna voda - pravac WC!

Comment

• Tree
                              <3
                              • Aug 2010
                              • 4217

Originally posted by lucy
                              Viš, to ti je samo potvrda da je veličina manje bitna

A bravo što si ih uvela u vodoispičuturijanstvo

Ismijah se ovamo!

Comment

• teemo
                                Guru
                                • May 2009
                                • 3140

Odoh se sramiti.

A sto si ono rekla , ha? Ne mogu je ustvari samo necu.
                                A mozes, inace ne bi ni pocinjala sa ovim da nisi u stanju to i izvesti.
                                Ovo ja citiram samu sebe od jutros.
                                ...umnozi l`se blago ,
                                nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎