Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • teemo
    Guru
    • May 2009
    • 3140

Hvala vam svima sto dijelite svoja iskustva sa nama.
    Ovo je prilika da saznamo nesto vise o sebi.
    I meni je postalo jasno da sam rado covjek,
    sa svim manama i vrlinama i da zelim biti
    u svome sredistu ( niti visoko niti dolje).
    Tu ima dovoljno prostora za ostvariti se. Jedino se tu osjecam doma, jer:

" Gospodin je pastir moj,
    ni u cemu ja ne oskudijevam"
    ...umnozi l`se blago ,
    nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

• Tree
      <3
      • Aug 2010
      • 4217

Pa zar još uvijek pričamo o istim stvarima...
      Ne razumijem šta se još traži u konačnici ove diskusije.
      Neko neće da bude ovca, neko sebe ne smatra ovcom i ćao đaci.
      Kundalini nije takva babaroga. U ostalom, onome kome je tijelo reklo ne vodoispičutarijanstvu, ok.
      Mirko nije došao i rekao - behold almighty me! Po meni je on tu kao neko ko je prošao metodu, i željan je podijeliti iskustva s onima koji su željni proći kroz istu. Čak smo ga interesom iznenadili. Ako moje tijelo ili moj um kaže ne u ovom momentu, niko nije kriv samo je takva situacija. O kundaliniju ste pričali kad ja još nisam ni počela piti vodu s vama... I kao što rekoh, svašta djeluje na kundalini... Čitajući postove, kao da se hoće reći i naglasiti da je metoda ugrožavajuća po život. Onaj ko u to vjeruje, ne treba je onda na ovaj način piti. Ostalima ste dali uvide u svoje stajalište, i ostali su odlučili. Vidjećemo kako dalje ide i kakva će biti iskustva, ja vjerujem veoma pozitivna. Nadam se da ćemo imati priliku nastaviti sa razmjenom i podrškom bez zadrške.

Svi smo sve razumjeli, i rekli svoja mišljenja i hajmo dalje. Može? Ja sam to pokušala reći onim postom o introspekciji...
      …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• lucy

Još o dobrobitima vode

PIJTE VODU NA PRAZAN ŽELUDAC

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I znanstveni testovi su također uvidjeli prednosti te tehnike. Liječenje vodom daje rezultate za "stare" i ozbiljne bolesti kao i za "nova " moderna oboljenja - priznato je kao 100%-tno efikasno za liječenje slijedećih bolesti:

glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sustav, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, TB, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

METODA LIJEČENJA

1. čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša vode

2. operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta

3. nakon 45 min. možete mormalno jesti i piti

4. nakon 15 min. (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata.

5. oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.

6. ova metoda izliječit će bolesne i a zdravi će uživati još veće zdravlje

KOLIKO JE DANA POTREBNO DA SE IZLIJEČE SLIJEDEĆE BOLESTI:

1. visoki krvni tlak - 30 dana

2. gastritis - 10 dana

3. dijabetes - 30 dana

4. zatvor - 10 dana

5. rak - 180 dana

6. TB - 90 dana

7. oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo 3 dana u prvom tjednu, a od drugog tjedna nadalje, dnevno.

Ovo liječenje nema popratnih efekata, osim što ćete češće ići mokriti.

Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom cijelog života, a ne samo dok liječimo bolest. Pijete vodu i ostanite aktivni.

Ima smisla. Kinezi i Japanci piju vruć čaj tijekom jela ... ne hladnu vodu. Možda je vrijeme da usvojimo njihove navike pijenja (u malim gutljajima) tijekom jela.

Ovaj članak je koristan za one koji piju hladnu vodu.

Lijepo je popiti neko hladno piće nakon obroka, ali hladna voda će zbiti masnoće koje ste upravo konzumirali - usporit će probavu. Kada takve tvorevine reagiraju s kiselinom, slome se i crijeva ih apsorbiraju brže nego krutu hranu. To će izbrazdati crijeva (oštetiti crijevne resice) i uskoro će uzrokovati debljinu i voditi do raka. Zato je bolje piti toplu juhu ili toplu vodu nakon jela.

Važna napomena o srčanom udaru: morate znati da nisu uvijek isti simptomi prije srčanog udara bol u lijevoj ruci. Budite svjesni intenzivne boli u čeljusti (vilici). Mučnina i intenzivno znojenje također su uobičajeni simptomi. 60% ljudi koji su imali srčani udar tijekom sna, nisu se više probudili. Bol u čeljusti može vas probuditi iz čvrstog sna. Budite pažljivi i svjesni toga. Što više znamo, imamo više šansi za preživljavanje...

Kardiolozi savjetuju svakome tko dobije ovaj mail da ga proslijedi dalje - bit će vrijedno ako spasimo bar 1 život.

Comment

• matko
          Guru
          • Jun 2009
          • 553

Originally posted by Uoo
          ovo uistinu je tehnika ciscenja crijeva.. budjenje nase normalne vitalne sile je samo posljedica i blagodat cistih i zdravih crijeva, a ne krajnji cilj ove tehnike..

ako netko misli da ovo nije za njega ne treba to ciniti.. ali cemu prozivati mirka i sami sebe medjusobno stvarno mi nije jasno? u svakom slucaju tuzno mi je to vidjeti..
          Stvarno je to zanimljivo, zar ne Uoo! Ali takovi smo dok sami ne shvatimo da čak i kada mislimo da ništa ne radimo na sebi život nas vodi kroz situacije u kojima spoznajemo i rastemo!!! Isto tako svaka tehnika, metoda, raznorazne vježbe sve to vodi ka istom cilju - povratku sebi!!! Da ponovno osvjestimo i budemo ono što doista jesmo - sam život u bezbroj manifestacija i razina svjesnosti !!! Da li če mo razinu svoje svijesti podiči ispijanjem vode ili vježbama za podizanje kundalini energije (..... a što je to nego li sama životna energija...... ) ili pak nekom drugom tehnikom ili metodom doista je nebitno jer svatko od nas ima svoj put i niti jedan nije niti bolji niti gori od drugoga več samo drugačiji !!!

Pozdrav Svima Vama s ljubavlju !!!

Comment

• Uoo
            OOn
            • Oct 2009
            • 12425

Originally posted by gordanaa
            O bože. kao da govorim u vjetar. Ponavljam. Tehnika je predložena kao tehnika održavanja zdravlja. Buđenje kundalini energije se najprije ne spominje.
            Moj izbor?

Orbit žvake osvježavaju vaš dah! Aspartam se nigdje ne spominje.
            Moj izbor?
            sve sto nas cini zdravijima utjece na budjenje kundalinija..

nije mi jasno kako to da izradjujes orgonite, radis 5 tibetanaca, jedes zdravo, bavis se tjelovjezbom, radis sungazing a to su sve stvari koje strahovito obogacuju energetsku vitalnost u covjeka, a sad odjednom je vodoispicutarijanstvo baba roga jer radi tu istu stvar?

i onda to usporedjujes sa aspartamom?

sorry al mene si malo pogubila.. pricas kao da ovo cini nesto u suprotnosti sa svime ostalime sto radis.. no moj stav je da je ovo u biti komplementarna tehnika onome sto ionako cinis..

al nije ni bitno.. ne moramo se bas uvjek razumijeti oko svega umom.. postujem tvoje misljenje i razloge

tree i temo su me odusevile svojim postovima pa bih molio da u takvome tonu nastavimo.. dakle izmjena konkretnih iskustava onih koji imaju volje za ovu tehniku..

eto ja sam jucer isto kao i gordana imao fantasticno iskustvo prigodom sungazinga.. cinilo se da se preklapaju dvije razlicite dimenzije.. mislio sam to malo detaljnjije opisivat.. ali neznam koliko smisla ima :)

i jos moram spomenut da me odusevio moj otac danas..
            naime sinoc sam mu malo ispricao o ovoj tehnici.. i rekao mu da si pripremi vodu.. pa da ujutro odmaj drmne 2.5l vode..
            on je tip sta ne prima bas ako mu se jako ne svidi ideja neceg.. al danas kad sam ga vidio.. mi kaze da je drmnuo 2L i iso 17 puta jutros pisat .. a po licu sam vidio da mu se i svidio efekat..
            Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
            Ivan 3:16

Comment

• alison
              back to basic
              • Mar 2010
              • 9616

Originally posted by Uoo
              tree i temo su me odusevile svojim postovima pa bih molio da u takvome tonu nastavimo.. dakle izmjena konkretnih iskustava onih koji imaju volje za ovu tehniku..

eto ja sam jucer isto kao i gordana imao fantasticno iskustvo prigodom sungazinga.. cinilo se da se preklapaju dvije razlicite dimenzije.. mislio sam to malo detaljnjije opisivat.. ali neznam koliko smisla ima :)

Ma svi ste genijalni!Stoputcmok!

Daj Oou???,,, Ispričaj nam

Draga gordanaa, svatko ko krene u bilo kom pogledu alternativno raditi na sebi (č.: svojem zdravlju) je prosvijetljen..... i trebao bi biti spreman na buđenje kundalinija, to jednostavno dolazi u paketu riješavaš se blokada koje uzrokuju probleme i boljke, a kundalini raste.....to je savim naravski, kaj sad radite toliku famu oko toga: zašto je trava narasla, kad smo ju zalili....

Možda je tebe zasmetao taj naziv kundalini, postoje i drugi nazivi - benefit - možda ti ovaj više odgovara.....
              Last edited by alison; 30-05-11, 05:17.
              TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
              KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
              DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
              (H. FORD).
              pridruži nam se u bblj

Comment

• Mirko
                New member
                • May 2011
                • 50

Pa,gospodo,hvala vam veliko i na pozitivnim i na negativnim komentarima.Ovo vam govorim iskreno,bez ikakvog cinizma.Od pozitivnih komentara mogu da primijetim da se tehnika radi na ispravan nacin i da ima efekta kod mnogih od vas,a od negativnih komentara uvijek ucim.Posebno mi je drago kad procitam za starije ljude(kao Uoo-ov otac),ili za sasvim mlade da vode racuna o sebi.Postujem svaciji slobodni izbor,pa mi zato odgovaraju sva misljenja i u rasprave se necu upustati.Ko treba da razumije,razumjece,za ostale postoji mnogo drugih tehnika koje mogu da koriste.
                Pozdrav svima

Comment

• lucy

Popila sam "dozu" prije 15 min, jedva sam je zadržala da ne ode odmah natrag van

Inače, od moje introspekcije ništa, jer mi je ispijanje vode aktiviralo problemčić.
                  Već par godina s vremena na vrijeme imam bolove u gornjem dijelu trbuha koji se šire u leđa, sad, je li to čir, helico ili žuć, ne znam jer se bojim gastroskopije (probah ispumnpavanje želuca u ludim teen godinama - to je navodno slično, pa rekoh ne bih hvala nikad više). Uglavnom poprilično boli, ali prestane, ujutro kao da nije ni bolilo:)

Uglavnom prvi dan vodoispičuturijanstva sam dobila jako jake bolove koje nisam povezala s vodom. Jučer su se ponovili i osjećala sam da je to od vode. Jedino što je zanimljivo - jučer su bolovi bili bitno manjeg intenziteta... prvi put neka promjena u ovih par godina.

Čula sam se Mirkom na pp, tu na forumu je nastala zavrzlama, pa nisam pisala. I on veli da je to samo aktiviran problem koji će kroz par dana nestati.
                  Sad baš imam volju da ustrajem

Cheers!

Comment

• Tree
                    <3
                    • Aug 2010
                    • 4217

Jutro!
                    Pokušala sam požuriti i popiti sve u 15 min, ali mi ne ide za rukom. Valja mi držat tempo i ne zabušavati Popila sam dva litra za to vrijeme (a za još oko 5 min i ostalo 0,5 l nekako) i imala jedno pražnjenje, uobičajeno.
                    Sve i dalje ide u bubrege... Izbacivanje iz bubrega je počelo za oko pola sata. Bilo mi je hladno... Sve isto kao i prethodnih jutara.
                    Trnci koji se spuštaju niz tijelo, ugodni su i dolazi prije nego mi bude hladno. Lijevi bubreg se opet prvi napunio, ili prvi reagovao na punjenje, ali sam ubrzo osjetila i desni. Inače, primjetila sam da je lijeva strana tijela kod mene slabija - ako će me nešto boliti, onda će biti na lijevoj strani tijela...
                    Koža mi je ljepša, ja sam vesela, mirnija, bolje slušam i više čujem. Jučer imala ispad plača bez ikakvog razloga Gledala sam sina kako se igra, i eto. To je bio plač koji donese rasterećenje.
                    …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• lucy

I ja sam primjetila da mi je koža bolje glatka.
                      Kako koristim puder, rumenilo i ostalo, na obrazima znam imati malene točkice, nisu prištići, nego jednostavno neravnine.
                      Danas ih nešto nema

Comment

• teemo
                        Guru
                        • May 2009
                        • 3140

Sto znaci rijec introspekcija?

Moram priznati da i ja imam "problema",
                        sa nekim nazivima koji mi idu na ezoteriku.
                        Puno mi je blize objasnjnje da uspostavljamo, na ovaj nacin ,
                        kontakt sa podsvijescu, blokadama i temama davno zaboravljenim
                        ali koje su uvijek tu i prate nas kao sjena
                        ...umnozi l`se blago ,

Comment

• simona
                          Guru
                          • Jan 2010
                          • 6596

Originally posted by lucy
                          Već par godina s vremena na vrijeme imam bolove u gornjem dijelu trbuha koji se šire u leđa...
                          Oi Lucy , a možda se radi samo o hijatus-hernija efektu.

Comment

• Uoo
                            OOn
                            • Oct 2009
                            • 12425

nemam vise vode doma
                            zurim po vodu i provjerit kako su ispali sinocni orgonitni medaljoncici i hhg
                            Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
                            Ivan 3:16

Comment

• lucy

Originally posted by simonaalba77
                              Oi Lucy , a možda se radi samo o hijatus-hernija efektu.
                              Hm, sad sam malo googlala i da, moglo bi to biti to.
                              Barem desetak boleština ili poremećaja se tako manifestira.
                              Hvala simonice

Danas sam se malo čudno osjećaja koja dva sata poslije uzimanja vode. Smušeno i dezorijentirano... Osim trnaca, jel se tko još osjećao malo "opijeno"?

Comment

• teemo
                                Guru
                                • May 2009
                                • 3140

Sve moram sama istraziti, nikakva mi voda tu nece pomoci,
                                niti kolege sa foruma

I ovo je introspekcija.

...umnozi l`se blago ,

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎