Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Uoo
    OOn
    • Oct 2009
    • 12425

radi isto sto i u slucaju bez cesnjaka.. hidrira organizam na stanicnoj razini i time potpomaze proces napustanja toksina iz organizma.. samo u slucaju cesnjaka ta zadaca je jos bitnija jer cesnjak pobije puno parazita koji otpustaju mnogobrojne toksine, tj materijale koji nasem organizmu ne sluze bas najbolje..

ako tijelo nije adekvatno hidrirano stvarno dubinsko ciscenje na stanicnoj razini je nemoguce, a i sama izmjena najosnovnijih informacija i nutrijenata je usporena i neefikasna..

cini mi se da je svako ozbiljnije ciscenje dobro kombinirati nekim vidom vlakana ili gline kako bi oni obavili posao sakupljanja toksina koji iz krvotoka dospiju u debelo crijevo.. time se sprecava njihova reapsorpcija u organizam u najvecoj mjeri, pa je i sam proces ciscenja brzi i ucinkovitiji..
    Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
    Ivan 3:16

Comment

• egzorcist
      ca' ari
      • Jun 2011
      • 1913

haug!
      neugodan miris češnjaka poništava se s peršinom. barem je kod mene tako, a riječ je o starom narodnom postupku u vezi neugode koju može prouzročiti češnjak svojim mirisom. inače mi se sviđa to s vodom, iako vidim određene doze opreza kod nekih, što je sasvim u redu.
      ...ako tvoj brod ne pristaje u luci ti doplivaj do njega...

Comment

• Jesam
        Supermoderator
        • Mar 2011
        • 14488

Miris češnjaka na tijelu može se izbjeći ako ga se prokuha u bijelom vinu i onda uzima ko lijek. Imaš recept na e-coli temi

Ja i pse hranim češnjakom, samo što se pas ne znoji preko kože pa niti ne smrdi - blago njima.

Ja si nažalost ne mogu priuštiti taj luksuz jer radim s ljudima pa bi me vrlo brzo poslali kvragu ali vikendom, praznicima i na godišnjem se potpuno razuzdam.
        slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• egzorcist
          ca' ari
          • Jun 2011
          • 1913

vjerujem da je tako. no, time se uvelike gube njegova svojsta, alicin prije svega. ali svakako da uz njega treba uzimati dosta vode, da izbaci svu gamad nastanjenu u nama.
          p.s. uzeti ga prije spavanja kod mene je tijekom noći uzrokovalo ogromnu žeđ, tako da se opet vraćam na svrhovitost vode.

Comment

• lucy

Znam čovjeka koji je liječio kolesterol češnjakom i limunom.
            ali baš mi nije bio izbor broj 1 za druženje dok je provodio terapiju...

Comment

• Krishna Balaram
              alternativa addict
              • May 2009
              • 2058

http://www.healingcancernaturally.co...ain-toxin.htmlOvo je web site za cesnjak
              preporucujem da se obavezno procita ovo.procitala sam to odavna i sad sam potrazila na netu ,jer bi ozbiljnije to uzeli ako procitate sami.inace Hare Krishna to(cesnjak i luk) uopce ne jedu.Sve sto jedemo je zdravo za tijelo a sve sto ne jedemo nije zdravo za tijelo ,um i inteligenciju.
              Sva hrana se moze podeliti da potpada pod tri kategorije ,neka hrana je u tamasu ,neka u rajasu a neka hrana pripada satva guni(energiji).Ako se jede hrana u tamo guni ona ce izazvati bolest kratkorocno i dugorocno.Samo hrana koja pripada u satva guni ona produzava zivot.Cesnjak spada u tama guni. Izlecicete nesto a upropasticete nesto drugo.To nije lijek u satva guni.Lijek u satva guni lijeci uzrok bolesti bez stetnih nuspojava i posledicaPozdrav .
              Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
              Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare

Comment

• egzorcist
                ca' ari
                • Jun 2011
                • 1913

pa šta ako to oni ne jedu. njihova stvar. oni jedu puno riže, koja stvara kiselost u organizmu za razliku od češnjaka i luka (češnjak nije vrsta luka niti ima ikakve veze s bijelim lukom).
                p.s. ja znam da ništa ne znam. ova tvrdnja je od dr baroody - ja iz njegove knjige alkalizirajte se ili umrite. i on kaže da treba piti dosta vode.

Comment

• lucy

Češnjak da bi se obranio od životijica koje bi ga mogle pojesti, sadrži spoj sumpora koji može biti štetan za ljude, ako se češnjak konzumira u velikim količinama.

Meni je super, stavljam ga često u hranu, zdrav je, ali isto tako treba imati mjeru.

Comment

• Tree
                    <3
                    • Aug 2010
                    • 4217

Ja sam na putovanju par dana, pa je vodoispičuturijanstvo stavljeno na hold. Ipak, pijem vodu non-stop, i to jer mi se ludo pije.
                    I ovako osjećam da se čišćenje nastavlja.

Primjećuju osobe koje me nisu vidjele neko vrijeme da mi je ten svjež i koža glatka. Ja sam primjetila da su neke borice manje upečatljive, ali sam čekala potvrdu izvana i stigla je

Btw, bijeli luk iliti češnjak za mene je mljac pogotovo svjež.
                    …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• Krishna Balaram
                      alternativa addict
                      • May 2009
                      • 2058

Originally posted by egzorcist
                      pa šta ako to oni ne jedu. njihova stvar. oni jedu puno riže, koja stvara kiselost u organizmu za razliku od češnjaka i luka (češnjak nije vrsta luka niti ima ikakve veze s bijelim lukom).
                      p.s. ja znam da ništa ne znam. ova tvrdnja je od dr baroody - ja iz njegove knjige alkalizirajte se ili umrite. i on kaže da treba piti dosta vode.
                      veoma brzo si odgovorio ,jesi li procitao sa web stranice koja je postana? Isto nisam rekla da luk i cesnjak jeste jedno i isto.pripadaju istoj familiji ali nisu isti.i pripadaju hrani u tamo guni.
                      A za rizu,oni ne jedu samo rizu(riza je u satva guni -to kazu sve znane vede i njima verujem na prvom mestu,a sa ostalima se slazem samo ako se slazu sa vedama,jer su oni autoritet koji se pokazao takvim i kojem ja verujem) nego i ostale stvari koje kombinirano nemaju acidozan efekat.Moja poenta je da cesnjak za mene nije zdrav a ovo sam postala za vasu dobrobit ,pa ko kako to shvati.
                      Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
                      Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare

Comment

• Mica Ubica
                        ...
                        • Oct 2010
                        • 1088

I ja ga stavljam dosta u hranu, i to nakon što šerpu sklonim sa štednjaka. Ali je neuporedivo korisniji ako se jede raw. Mislim da sam negde pročitala da je jedna glavica b. luka/ češnjaka (zar to nije isto?) max. dnevna količina.

Comment

• egzorcist
                          ca' ari
                          • Jun 2011
                          • 1913

slažem se s Lucy. sve ima svoju mjeru. češnjak i luk nisu iz iste porodice/familije i oni imaju svoju mjeru. češnjak je iz porodice ljiljana i nema nikakve veze s lukom. a zašto se onda treba jesti riža, npr., koja nema nekakve posebne hranjive vrijednosti, osim što je puna škroba koji tijelu uopće nije potreban kao niti ostali ugljiko/ugljeni hidrati? (ne mislim pri tome na crvenu niti divlju rižu (koja nije riža))
                          kao što je već rečeno, češnjak s vodom je dobar čistač tijela i podiže imunitet.
                          svatko ima pravo vjerovati u ono što želi.

Comment

• gordanaa
                            drog
                            • Apr 2011
                            • 2625

češnjak i luk nisu iz iste porodice/familije
                            Nego iz koje je to porodice onda luk?

a zašto se onda treba jesti riža, npr., koja nema nekakve posebne hranjive vrijednosti, osim što je puna škroba koji tijelu uopće nije potreban kao niti ostali ugljiko/ugljeni hidrati? (ne mislim pri tome na crvenu niti divlju rižu (koja nije riža))

Možda oljuštena (bijela) riža gotovo i nema hranjive vrijednosti, ali da je to slučaj i s integralnom . .

Zar možda crvena i divlja riža sadržavaju isključivo proteine i/ili masti? Nikad čula.

riža,........., osim što je puna škroba koji tijelu uopće nije potreban kao niti ostali ugljiko/ugljeni hidrati?
                            Opasna izjava. Biće podržavate Atkinsona.
                            Originally posted by Namjerni prolaznik
                            Zar se može ljubav dati a da nisi prvi? To je nešto što iz tvojega srca istiće, a ne imitacija tuđeg ponašanja.

http://www.facebook.com/orgonitizadar

Comment

• lucy

Gordanaa, što fali Atkinsu?
                              Ja podržavam Atkinsa svako ljeto prije godišnjeg!!!
                              Oš se tuč?!

Točno je da rafinirana riža (oljuštena, bijela) nema nikakve vrijednosti, bolje je pojesti komad kore od drveta ili šaku zemlje. Ima visok GI i loš je ugljikohidrat i ne shvaćam ljude koji je svrstavaju u dijetalnu prehranu...

Ugljikohidrati rafiniranih namirnica nam stvarno nisu potrebni, ali se današnja prehrana temelji na njima.

Mislim da egzorcist ono naveo samo za rafiniranu rižu, uz izuzeće divlje i crvene, s čime se slažem.

A za luk i češnjak sam i ja čitala da nisu baš tako bliski rođaci kako mi mislimo da jesu, pogledaj im samo strukturu, skroz su drugačiji... ali bi me zanimalo ako bi netko mogao štogod više reči o tome.

Comment

• Uoo
                                OOn
                                • Oct 2009
                                • 12425

jos jedna opservacija sto se vodoispicuturijanstva tice..

primjecujem izmedju tusiranja da se dosta manje prljam nego prije.. nekako sam u istim intervalima puno cisci nego sto je to slucaj bio ranije.. koza je meksa i ljepsa opcenito svuda po tijelu i vidim da ide sve cisca i cisca..

kao sto sam vec jednom napisao cini mi se da su mi sad crijeva puno cisca i prohodnija.. pa detoksificiranje ide putem njih kako bi i trebalo ic.. a koza je radi toga rasterecena pa se puno sporije prlja nego je to slucaj bio ranije..

osim toga mi se i tjelesni miris razblazio..

sto se cesnjaka tice.. slazem se sa rasom.. izuzetno zdrava i uravnotezena osoba nema potrebe za njime.. tj. imala bi vise problema nego koristi iz uzimanja cesnjaka..

no u slucajevima gdje osoba treba ciscenje i tek je na putu do neke vise ravnoteze cesnjak moze biti od izuzetne koristi i pomoci..

u kontekstu alata spomenuo bih da je cesnjak poput cekica.. obavit ce posao kad zapne i ne mice se situacija sa mjesta i nista drugo ne pomaze konkretno da se "prodre do srzi problema"..
                                no u kiparstvu i poslovima fine obrade kad se postigne osnovni oblik cekicem, treba ga zamjenit necim finijim.. poput turpije npr

zato sam ja smanjio cesnjak uvelike i sada koristim neke druge alate za fino obradjivanje onog oblika koji sam ranije uz pomoc cesnjaka uspio dobit u relativno kratkom vremenu..
                                Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
                                Ivan 3:16

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎