Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Uoo
    OOn
    • Oct 2009
    • 12425

ne prakticiram nista trece.. samo za mene prvorazredno

Originally posted by gordanaa

Ja ne želim živjeti od ove do one terapije da bi nešto popravljala, ja želim živjeti svaki dan punog srca.
    zasto bi jedno iskljucivalo drugo?

ako uistinu zivis puna srca daleko u drugom planu je gdje si i sto tocno radis, a promjena tih aktivnosti nece smanjiti intenzitet "zivljenja iz srca"..

ako ti ovo sa vodom zoves terapijom onda je i tvoja ionizacija/solarizacija vode terapija, sungazing isto terapija.. redovite kontrole kod "dobrih ljecnika koji ti kazu.." isto vrsta terapije za psihu ponajprije htjela ti to priznat ili ne..

dakle opet cu reci sto sam ti rekao par postova ranije.. ne trpaj stvari koje sama radis za sebe i svoje zdravlje pod drugi nazivnik od onoga sto netko drugi radi za sebe samo zato jer su tehnike razlicite i ti tu tehniku ne odobravas ili koristis.. pa svoju tehniku zoves "zivjeti punog srca", a tehnika ovog drugog se zove "terapija"..

oprosti ali nije ljepo.. i zbilja ne vidim smisla u tome, jer raspravama iz te perspektive nikad kraja.. moj je veci od tvoga, moj tata je jaci od tvoga, moj zivot iz srca je jaci od tvoje terapije itd..

npr ti si procitala puno medicinske literature.. i donijela neke zakljucke na temelju toga o ovom ispijanju vode.. kako je to stetno i moze biti opasno itd..

ja s druge strane sam takoder procitao hrpu takve literature ali ona je daleko u drugom planu u odnosu na stupanj i razinu komunikacije koju sam ostvario sa svojim tijelom..
    nikakva knjiga bez obzira na genijalnost autora mi ne moze prikazati stanje mojeg organizma preciznije i bolje od samog nacina na koji ja svoj organizam osjecam.. toga si i sama svjesna.. ono sto bi medicinska literatura djelomicno uspjela opisati u nekoliko godina istrazivanja, nekoliko stotina pregleda i isto toliko stranica teksta ja osjetim u jednoj jedinoj sekundi..

taj spori i nezgrapni birokratski stroj ili masina koji stoje izmedju mene i mojeg tijela mi nije potreban.. a nije potreban ni ama bas nikome drugome tko je ostvario intimnu i intuitivnu vezu sa samim sobom..

Zdravo živjeti znači živjeti u skladu, u skladu sa cijelim svemirom. Hrana, stanovanje (npr., sva moja drvenarija u kući, stolarija i parketi su piturani bojama na bazi vode), biljke koje me okružuju i kojima dnevno posvetim pažnje sigurno sat do dva vremena, životinje o kojima brinem i razmjenjujem emocije, recikliranje smeća, aktivnost, rekreacija, a sada još i ovi orgoniti oko mene.
    jel dio tog zdravozivotnog svemirskog sklada shvacati da smo svi razliciti na vanjskoj individualnoj razini i trebamo drukcije stvari i tehnike da bi napredovali i razvijali se? ili bi ti svima po sabloni dala svoj kucni, dnevni i reciklazni raspored pa pici misko?

ps ja lovorovo lisce ne stavljam u alu foliju nego ga zamrzavam jer ne zelim stvarati bespotrebno smece..

a sad se svima ispricavam za totalni offtopic..
    ali smatram da je bio potreban.. nitko ne ide na forumsku temu koja se zove "planinari i planinarke" i tamo im pametuje iako uopce ne planinari kako penjanje moze biti opasno i uzrokovati smrt.. samo da eto spase nekog starijeg losijeg zdravlja tko bi se mogo usudit izac iz jazbine i pokusat to stravicno penjanje

evo prva tri linka koja google izbaci.. opasno je to planinarenje.. dvaput cu razmislit prije nego sljedeci put odem na paklenicu

Planinar je stradao na planinarskom putu koji s Grintovca vodi prema Zoisovoj kući, a nesreća se dogodila na Ovnovim čerima. Priopćeno je da je bio dobro opremljen, ali da nije imao kacigu.

Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
    Ivan 3:16

Comment

• lucy

Originally posted by Jesam
      Drugo, ono što je bilo učinkovito u drevnoj Kini i u onim uvjetima života danas više ne mora biti prihvatljivo.

Ako vrijedi pravilo - ne jedi ono što ne raste u tvom podneblju, pretpostavljam da se onda to može preslikati i na neke druge metode.
      To sam se i ja pitala kad sam malo čeprkala po makrobiotici. Koliko se drevne istočne tehnike mogu primjeniti u životu suvremenog čovjeka koji je pod visokim dozama kortizola i adrenalina?

Možda na istočnjake u određenoj mjeri, ipak imaju neko genetsko sjećanje na to... dok mi zapadnjaci nemamo ni to.

Jedino je primjenjivo da slušamo sami sebe. Ja sam bila pijana i dezorijentirana od 2,5 l vode, dok se Uoo npr osjeća sjajno i poslije 3,5 l.

Comment

• Uoo
        OOn
        • Oct 2009
        • 12425

blago tebi lucy.. vecina ljudi mora potrosit nesto novaca za se "napit" i dezorijentirat

al nije ovo toliko ekstremno da treba ic u genetiku itd.. stvar je jednostavno u razini cistoce organizma.. da sam krenuo sa ovime kao prvom tehnikom ciscenja u zivotu bio bih i ja pijan i dezorijentiran.. barem u pocetku dok toksini ne nadju put vani..

dapace.. bio sam pijan i dezorijentiran od tih drugih tehnika ciscenja.. ali to sve prodje kako se stupanj cistoce organizma povecava...

znaci imajte u svijesti da Uoou nije manjak pijanstva i dezorjentiranosti pao sa neba.. nego je Uoo postio po 5 dana samo na vodi i cesnjaku, vise puta po mjesec dana u komadu bio samo na vocu itd itd.. nema smisla sada sve nabrajat..

no ovu tehniku smatram superiornu svemu tome.. samo kao i sa ranije navedenim primjerima treba pregrmit grbavi dio piste dok avion ne uzleti..

ako se boje visina neki ljudi ce naci sto razloga i opravdanja zasto ostat na zemlji, a ako zele letjeti neki ce naci 100 motivacija i opravedanja zasto uzletjeti... u svakom slucaju i sa jednog i sa drugog mjesta pogled je ljep tako da nema tu pravih i krivih izbora..
        Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.

Comment

• gordanaa
          drog
          • Apr 2011
          • 2625

Originally posted by Uoo
          ako ti ovo sa vodom zoves terapijom onda je i tvoja ionizacija/solarizacija vode terapija, sungazing isto terapija.. redovite kontrole kod "dobrih ljecnika koji ti kazu.." isto vrsta terapije za psihu ponajprije htjela ti to priznat ili ne..
          U jako velikoj gužvi sam, ali moram ovo reći. Razmišljati o kontroli zdravstvenog statusa kod liječnika kao terapiji za psihu je možda nekada kod nekoga i opravdano, ali tako brzopleto tako zaključivati kada nekog ne poznaješ....

Ne želim ni tebi, ni ikom od tvojih ni bilo kome da ima začepljenu krvnu žilu trombom od 8 cm i koji prijeti da zaustavi cirkulaciju te da dođe do amputacije ekstremiteta, da ima tumor na dojci koji je na samoj granici malignosti, da ima cistične promjene jetre, da ima ...., ali ako ima zar stvarno misliš da je odlazak kod liječnika na kontrolu psihološka terapija. Za mene bi bio lud onaj koji ne bi kontrolirao tako nešto.
          Originally posted by Namjerni prolaznik
          Zar se može ljubav dati a da nisi prvi? To je nešto što iz tvojega srca istiće, a ne imitacija tuđeg ponašanja.

http://www.facebook.com/orgonitizadar

Comment

• Uoo
            OOn
            • Oct 2009
            • 12425

U jako velikoj gužvi sam, ali moram ovo reći. Razmišljati o kontroli zdravstvenog statusa kod liječnika kao terapiji za psihu je možda nekada kod nekoga i opravdano, ali tako brzopleto tako zaključivati kada nekog ne poznaješ....

Ne želim ni tebi, ni ikom od tvojih ni bilo kome da ima začepljenu krvnu žilu trombom od 8 cm i koji prijeti da zaustavi cirkulaciju te da dođe do amputacije ekstremiteta, da ima tumor na dojci koji je na samoj granici malignosti, da ima cistične promjene jetre, da ima ...., ali ako ima zar stvarno misliš da je odlazak kod liječnika na kontrolu psihološka terapija. Za mene bi bio lud onaj koji ne bi kontrolirao tako nešto.
            za mene je lud onaj koji bilo sto pokusava kontrolirati iz straha od neceg drugog.. tu ubrajam i sebe naravno

nisam zakljucio brzopleto vec si zadnjih par postova pisala koliko zdravo zivis, kako se rekreiras, kako su ti debelo crijevo i svi nalazi kod doktora cisti, tj. da vise ne moras zivjeti sa posljedicama za koje su ti doktori rekli da ces morati trpjeti ostatak zivota sto je fenomenalno i cestitam sto nisi nasjela na te bezobrazne lazi..
            i meni su govorili iste stvari.. da cistu na vratu i guzici mogu rjesit samo operacijom, da sinuse nemogu ocistit bez operacije, da angine nemogu prestat boljet ako ih operacijom ne izvade vani, da necu moc disat na nos normalno ako mi operacijom ne isprave devijaciju septuma.. e pa ja vec godinama nemam niti jedan od navedenih problema a noz me nije ni dotaknuo..

iz toga i iz svojeg primjera vidis da ono sto nam oni svojim nalazima, pretragama i terapijama nisu uspjeli rjesit na povoljan nacin, vec su nas "osudili na dozivotnu robiju u raljama bolesti" rjesili smo sami bez njihove pomoci..
            ako ti se stanje zbilja stabiliziralo i nastavis zivjeti veoma zdravo nema nikakvih razloga za neprestanim kontrolama.. doduse pusenje komercijalnih cigareta radi silnih sintetskih spojeva tu nikako nemogu ubrojati u zdrav zivot kako si i sama rekla.. da predjes na domaci duhan sve 5.. ali ovako sorry ali samo na racun toga ja bih ti osobno preporucio da redovite kontrole i nastavis..

za izbacit kemiju iz samo jedne popusene sintetske komercijalne cigarete organizmu trebaju godine.. a ne sati.. i zato jer si mi draga osoba i volim sa tobom pricati od srca ti zelim da kad si vec u svemu drugome pronasla zdravu alternativu to ucinis i u slucaju duhana prirodan duhan je ljek.. pa zasto ne uvesti to u svoj zivot umjesto otrova? ako neznas kako i gdje ja cu ti pokusati pomoci.. postoje brandovi cigareta bez aditiva.. kao american spirit itd..

zelim tebi i tvojima sve najbolje i siguran sam da donosis najbolje moguce odluke sukladno sa svojom zivotnom situacijom i mogucnostima

Comment

• gordanaa
              drog
              • Apr 2011
              • 2625

Originally posted by Uoo
              nisam zakljucio brzopleto vec si zadnjih par postova pisala koliko zdravo zivis, kako se rekreiras, kako su ti debelo crijevo i svi nalazi kod doktora cisti, tj. da vise ne moras zivjeti sa posljedicama za koje su ti doktori rekli da ces morati trpjeti ostatak zivota sto je fenomenalno i cestitam sto nisi nasjela na te bezobrazne lazi..
              i meni su govorili iste stvari.. da cistu na vratu i guzici mogu rjesit samo operacijom, da sinuse nemogu ocistit bez operacije, da angine nemogu prestat boljet ako ih operacijom ne izvade vani, da necu moc disat na nos normalno ako mi operacijom ne isprave devijaciju septuma.. e pa ja vec godinama nemam niti jedan od navedenih problema a noz me nije ni dotaknuo..

iz toga i iz svojeg primjera vidis da ono sto nam oni svojim nalazima, pretragama i terapijama nisu uspjeli rjesit na povoljan nacin, vec su nas "osudili na dozivotnu robiju u raljama bolesti" rjesili smo sami bez njihove pomoci..
              ako ti se stanje zbilja stabiliziralo i nastavis zivjeti veoma zdravo nema nikakvih razloga za neprestanim kontrolama..

Mislim da već negdje rekoh, ali te naše drage liječnike upravo i koristim isključivo za dijagnostiku i kontrolu. Zašto kontrole? Liječnici misle da ima potrebe jer kažu da se neke stvarčice jako lako javljaju u recidivu. Oni kao da priželjkuju da se ja ponovo razbolim, a ja baš uživam kada im kontrolom pokažem da recidiva nama i to bez njihove terapije.Možda i oni ponešto iz toga nauče, ne bi im bilo zgorega. Da se prije šest godina nisam prepala zatvaranja moždanih komora, možda mi ni lubanju ne bi otvorili, već bi i taj tumor uklonila sama. Ali dobro. To je bila moja škola.

I što se tiče one literature, ja ne čitah samo, ja i učih i nešto naučih.
              Zar se može ljubav dati a da nisi prvi? To je nešto što iz tvojega srca istiće, a ne imitacija tuđeg ponašanja.

Comment

• gordanaa
                drog
                • Apr 2011
                • 2625

Originally posted by Uoo
                ps ja lovorovo lisce ne stavljam u alu foliju nego ga zamrzavam jer ne zelim stvarati bespotrebno smece..
                Ja ga ne stavljam ni u alu foliju ni u zamrzivač ni u frižider, ...ja ga uberem i stavim u aparatić. Nisam lijena dignuti se i otići ubrati samo onoliko koliko mi trenutno treba.

Originally posted by Uoo
                .. nitko ne ide na forumsku temu koja se zove "planinari i planinarke" i tamo im pametuje iako uopce ne planinari kako penjanje moze biti opasno i uzrokovati smrt.. samo da eto spase nekog starijeg losijeg zdravlja tko bi se mogo usudit izac iz jazbine i pokusat to stravicno penjanje
                Ja na ovoj temi krenuh u vodoispičuturijanstvo zajedno s tobom i drugima odmah na početku. Lude li glave. Ponjela me atmosfera, kao kada pubertetliju ponese atmosfera pa se napije. Ja čak nisam imala problema u vrlo kratko vrijeme popiti tu količinu vode od 2,5, 3 litre. Popila bi to za nekih 15 minuta. Kada sam primijetila reakciju organizma, osim pražnjenja crijeva, a to je nabreklost cijelog tijela, grčevi u mišićima i snažna probadanja u glavi, trgnula sam se iz te opijenosti i prizvala u svijest ono što znam o tome što se događa kada voda ulazi u organizam. Bilo me sram pred samom sobom.

Dragi Uoo, mene je bilo sram što sam svojim brbljanjem o tome kako se baš lijepo praznim nakon popijene vode mogla djelovati i na druge kojima bi to moglo jako naškoditi. Ja ovdje na forumu ne vidim tko je s druge strane i na koga djelujem, ali ovo mi je škola da pazim što ovako govorim.

Jednom davno, u ovom gradu gdje živim, dogodilo se da je jedna stručna osoba, u kontakt emisiji na radiju, davala savjete roditeljima o odgoju djece. Javila se jedna mama sa pričom o tome da joj se kćerka u zadnje vrijeme osamljuje, malo izlazi van s društvom i puno vremena boravi sama u svojoj sobi. Mami je objašnjeno da je to najvjerovatnije samo jedna faza u razvoju mladog čovjeka, što stvarno često i je, ali problem je u tome što se je ta djevojčica jedno četiri pet dana od tog savjeta objesila u svojoj sobi.

Tko je i kakav je onaj koji će se izvući iz svoje jazbine mi to nikako ne možemo točno znati i upravo i zbog toga, bolje nam je da pazimo što govorimo da nam se nebi netko javio postom da smo vodoispičuturijanstvom nekoga pospremili dva metra pod zemlju.

Comment

• lucy

Tko je i kakav je onaj koji će se izvući iz svoje jazbine mi to nikako ne možemo točno znati i upravo i zbog toga, bolje nam je da pazimo što govorimo da nam se nebi netko javio postom da smo vodoispičuturijanstvom nekoga pospremili dva metra pod zemlju.
                  Na to sam i ja mislila kada sam postala one nemotivirajuče članke o predoziranju vodom. Isto sam, sama sebi uskakala u usta, jer sam par dana prije pisala kako mi je koža glatka zbog vodoispičuturijanstva - btw. dala sam ime toj pojavi:)

A kad smo već na ovom topicu, jedva čekam da uskočim u more na godišnjem, to je isprobano - mogu se namakati deset sati na dan i osim smežuranosti nemam nikakvih nuspojava, naprotiv

Comment

• robert978
                    New member
                    • May 2011
                    • 6

Evo da i ja napišem svoje iskustvo nakon 7. dan prakticiranja ove tehnike.U ovih 7. dan popio sam 2,5 litara vode svaki dan i jedino što se desilo je da me potjera odma na wc (istovar) i to sasvim uobičajeno, i u narednih nekoliko sati pišanje cca 10x. 4. dan nakon što sam popio vodu poslje 5. minuta rigoleto ( samo voda ). Tako da na mene nije djelovalo kao nekim drugima sa masovnim čišćenjem. Možda je meni potrebna neka druga tehnika , i prestajem sa ispičuturijanstvom. Toliko od mene.

Comment

• moqui
                      Fallen
                      • Aug 2010
                      • 1789

mir djeco, niš ne valja generalizirat, nekom odgovara nekom ne nekom prije nekom poslije nekom uvjek nekom nikad

meni osobno je previše toliko u tak kratkom roku no pošto je to ipak samo voda ubrzo se predoziran trbuh kao u trudnice i smanji na normalu, mada nisam primjetio dodatno pražnjenje, mada nisam ni uspio ispit minimun 2,5L u samo 15 min
                      KokoKao

Comment

• Uoo
                        OOn
                        • Oct 2009
                        • 12425

gordana moja draga reci cu ti tko nam se sigurno nece doci javiti..

a to je onaj koji ce nedaj boze svoj zivot zavrsiti prerano jer si nije dao priliku ovom bezopasnom i izuzetno ucinkovitom tehnikom ocistit tijelo i time sprijecit fatalnu bolest jer su ga preplasile neke osobe koje su osjetile pocetne simptome detoksifikacije organizma i prepale se radi toga van svake mjere..

upravo to je ono sto se tebi desavalo i sto opisujes pod tim senzacijama.. recirkulacija vece kolicine toksina organizmom na putu van iz tijela.. naravno i meni je prvih par dana bilo slicnih senzacijica doduse ne kao tebi jer ne pusim i prije sam radio opsezna ciscenja, a sada vec evo nemam nikakve ni najmanje negativne simptome iako sam npr jutros eksao 2.5L.. bez siljenja i muke.. kao da ispijam veliku kriglu pive.. s gustom

zato kazem.. svaka prica ima dvije strane medalje.. pa ako mene radi opisivanja svojih stavova i iskustava sa ovom tehnikom prozivas da cu mozda nekog pospremit pod zemlju znaj da jednako tako i ti mozda pospremis nekoga prerano pod zemlju svojim stavom punim straha i plasenjem ljudi od neceg tako jednostavnog i ucinkovitog..

istina mozda ova tehnika nije za svakoga.. ali u 90% slucajeva nebih rekao da je to radi fizionomije nego radi psihologije..

robert neznam kakve si fascinantne stvari ocekivao ali ciscenje ide svojim tempom.. kod svake osobe malo drugacije.. mdomba je bas nedavno napisao da je kod njega tek nakon 2 tjedna ako sam dobro zapamtio krenulo kako treba..

a i kod mene su se tek zadnjih par dana na van pokrenule neke najtvrdokornije stvari koje su bile bas sljepljene na crijeva i naravno taj proces traje i trajat ce jos mjesecima.. no unatoc tome brzu, ucinkovitiju i sveobuhvatniju tehniku ciscenja organizma jos nisam imao prilike upoznati tako da sam do sada izuzetno zadovoljan razvojem situacije i veselim se nastavku..

Comment

• gordanaa
                          drog
                          • Apr 2011
                          • 2625

Originally posted by Uoo

dakle opet cu reci sto sam ti rekao par postova ranije.. ne trpaj stvari koje sama radis za sebe i svoje zdravlje pod drugi nazivnik od onoga sto netko drugi radi za sebe samo zato jer su tehnike razlicite i ti tu tehniku ne odobravas ili koristis.. pa svoju tehniku zoves "zivjeti punog srca", a tehnika ovog drugog se zove "terapija"..

Ja ne pokušavam stvari koje ja radim proglašavati uopće tahnikama. Ionizacija, solarizacija, a sada i orgonizacija vode za mene nisu tehnike nego način da vodu iz vodovoda vratim njenom što izvornijem obliku ..... da bi normalno mogla piti tu vodu. Vodu bi svaki čovjek trebao piti, u tome se, nadam se slažemo. Pa kad je već pijem neka bude zdrava. Ali piti u 15 -20 minuta 3 -4 litre vode?
                          Tri četiri litre tokom dana može, makar, ako si se najeo lubenice ili nečeg sličnog, se i ta količina može dovesti u pitanje.

Jesti moram. Ali ja radije kopam, plijevim, sijem, sadim, gnojim vlastitim kompostom i onda.........jedem to čemu pomognuh da izraste, radije nego da idem u supermarket kupiti jagode, trešnje, salatu, itd., za koje svi već znamo kako se uzgajaju. Hoćeš li i to moje uzgajanje povrća i voća proglasiti mojom samoproglašenom tehnikom za puno srce?

Gledam u sunce. Meditiram. Sjećam se svog djeda koji je po cijeli dan radio kako bi predvečer u smiraj dana sjeo na prag kuće i popio jednu domaću šljivovicu koju je sam izradio, gledao u zalazak sunca, šutio ili tiho pričao s nekim od nas. Trenuci opuštanja, nije li nam to potrebno svima ili je to opet jedna od mojih samoproglašenih tehnika.
                          Ljudi su prije puno više boravili na otvorenom, vjerojatno zbog drugačijeg načina življenja. Koliko smo danas vani na suncu? Pa i dućane su strpali u jedinstvene centre da nas sunce ne bi dotaklo! Prije smo bar prošetali otvorenim ulicama. Sunce - vitamin D, je li stvarno potrebno.
                          SUngazing? Sunce, neditacija, opuštanje. Kome je tlaka, neka ne radi, neka ne gleda u sunce, neka gleda Big Brothera.

Ovo naše tijelo ima mišiće, a oni kada ne rade, kada se ne kontrahiraju, kada se ne stežu i ne opuštaju, atrofiraju, propadaju, slabe. Što drži naš kostur ako ne ti mišići. Ljudi su prije puno više fizički bili aktivni. Ja sam išla u školu s nekim kolegama koji su svaki dan piješačili i po osam kilometara u školu, i to u prvom osnovne. Danas se klinac vozi autom u školu čim je ona 100-tinjak metara udaljenija od kuće. Vozikam se i ja na posao, sjedim za ovim računalom previše vremena, ali ću zato i danas sat vremena ludo plesati i rastegnuti se na pilatesu jer su mi i mišić vratili tonus kakav bi trebali imati mišiće, a uz to opet se tako i opuštam, družim s dragim, veselim ljudima što ne smatram tehnikom, nego dobrim življenjem.

Zato Uoo jesti, piti, biti fizički aktivan ja nikako ne bi trpala i ne trpam u isti koš sa zapanjem, antiparazitnim programom, čišćenjem jetre, etc. Ako ti misliš da je to jedno te isto

Comment

• Uoo
                            OOn
                            • Oct 2009
                            • 12425

Originally posted by moqui
                            mir djeco, niš ne valja generalizirat, nekom odgovara nekom ne nekom prije nekom poslije nekom uvjek nekom nikad

meni osobno je previše toliko u tak kratkom roku no pošto je to ipak samo voda ubrzo se predoziran trbuh kao u trudnice i smanji na normalu, mada nisam primjetio dodatno pražnjenje, mada nisam ni uspio ispit minimun 2,5L u samo 15 min
                            pola limuna na 2L vode pomaze 100 puta kod ispijanja.. nisam ni probao popiti bez limuna 2.5L zadnjih tjedana.. ali kad sam probao jos u pocetku islo ju jako tesko..
                            puno teze nego sto mi je bilo sa limunom.. limun smanji mucninu i podizanje sluzi radi koje se mucnina i javlja..

Comment

• Uoo
                              OOn
                              • Oct 2009
                              • 12425

Ja ne pokušavam stvari koje ja radim proglašavati uopće tahnikama. Ionizacija, solarizacija, a sada i orgonizacija vode za mene nisu tehnike nego način da vodu iz vodovoda vratim njenom što izvornijem obliku .....
                              ako to nisu tehnike baratanja vodom, e onda za mene ni ovo sa vodoispicuturijanstvom isto nije tehnika.. nego nacin da organizam vratim njegovom sto izvornijem obliku..

da bi normalno mogla piti tu vodu. Vodu bi svaki čovjek trebao piti, u tome se, nadam se slažemo. Pa kad je već pijem neka bude zdrava. Ali piti u 15 -20 minuta 3 -4 litre vode?
                              znaci neobicno je popit toliko vode u 15min i to je tehnika, ali gledat u sunce neprestano 15min nije tehnika i potpuuno prirodno je?
                              da ne bude zabune i ja radim sungazing i obozavam ga.. to je stvarno fascinantna tehnika tako da ne pricam kontra toga.. vec samo kazem da je za mene i jedno i drugo tehnika..

Tri četiri litre tokom dana može, makar, ako si se najeo lubenice ili nečeg sličnog, se i ta količina može dovesti u pitanje.

Jesti moram. Ali ja radije kopam, plijevim, sijem, sadim, gnojim vlastitim kompostom i onda.........jedem to čemu pomognuh da izraste, radije nego da idem u supermarket kupiti jagode, trešnje, salatu, itd., za koje svi već znamo kako se uzgajaju. Hoćeš li i to moje uzgajanje povrća i voća proglasiti mojom samoproglašenom tehnikom za puno srce?

Gledam u sunce. Meditiram. Sjećam se svog djeda koji je po cijeli dan radio kako bi predvečer u smiraj dana sjeo na prag kuće i popio jednu domaću šljivovicu koju je sam izradio, gledao u zalazak sunca, šutio ili tiho pričao s nekim od nas. Trenuci opuštanja, nije li nam to potrebno svima ili je to opet jedna od mojih samoproglašenih tehnika.
                              Ljudi su prije puno više boravili na otvorenom, vjerojatno zbog drugačijeg načina življenja. Koliko smo danas vani na suncu? Pa i dućane su strpali u jedinstvene centre da nas sunce ne bi dotaklo! Prije smo bar prošetali otvorenim ulicama. Sunce - vitamin D, je li stvarno potrebno.
                              SUngazing? Sunce, neditacija, opuštanje. Kome je tlaka, neka ne radi, neka ne gleda u sunce, neka gleda Big Brothera.

Ovo naše tijelo ima mišiće, a oni kada ne rade, kada se ne kontrahiraju, kada se ne stežu i ne opuštaju, atrofiraju, propadaju, slabe. Što drži naš kostur ako ne ti mišići. Ljudi su prije puno više fizički bili aktivni. Ja sam išla u školu s nekim kolegama koji su svaki dan piješačili i po osam kilometara u školu, i to u prvom osnovne. Danas se klinac vozi autom u školu čim je ona 100-tinjak metara udaljenija od kuće. Vozikam se i ja na posao, sjedim za ovim računalom previše vremena, ali ću zato i danas sat vremena ludo plesati i rastegnuti se na pilatesu jer su mi i mišić vratili tonus kakav bi trebali imati mišiće, a uz to opet se tako i opuštam, družim s dragim, veselim ljudima što ne smatram tehnikom, nego dobrim življenjem.
                              apsolutno se slazem!! :))

Zato Uoo jesti, piti, biti fizički aktivan ja nikako ne bi trpala i ne trpam u isti koš sa zapanjem, antiparazitnim programom, čišćenjem jetre, etc. Ako ti misliš da je to jedno te isto
                              ovisi o kojem kosu se radi.. ako se kos zove "povratak mojeg izvornog zdravlja i vitalnosti" .. onda sve to i pripada u istom kosu..

Comment

• Jesam
                                Supermoderator
                                • Mar 2011
                                • 14488

Originally posted by Uoo
                                pola limuna na 2L vode pomaze 100 puta kod ispijanja.. nisam ni probao popiti bez limuna 2.5L zadnjih tjedana.. ali kad sam probao jos u pocetku islo ju jako tesko..
                                puno teze nego sto mi je bilo sa limunom.. limun smanji mucninu i podizanje sluzi radi koje se mucnina i javlja..
                                Ovo sam baš i ja skužila nekidan i sada samo s limunom pijem.

Gordanaa, ja zappanje i antiparazitni program ne bih trpala u isti koša s vodoispičuturijanstvom (uh, kakva riječ, moram se koncentrirati dok ju pišem ) - zapper i antiparazitni program djeluju na štetne organizme unutar našeg, parazite koji nam definitivno ne trebaju a kojih smo svi prepuni, bez obzira na ne znam kako zdrav način života jer oni dolaze hranom, zrakom, zemljom, raznim putevima koje naprosto ne možemo izbjeći osim ako živimo u 100% sterilnim uvjetima. Nakupine takvih parazita stvaraju grudice u jetrima na koje se hvata pijesak iz kojeg se stvara kamenac itd ... kod nekog više kod nekog manje, ali u svakom slučaju nam onemogućavaju normalno funkcioniranje metabolizma. A imaju i još pokoju funkciju, da sad tu ne duljim. O tim metodama postoje opsežna istraživanja od strane jedne liječnice, tako je meni tu sve razjašnjeno i nemam otvorenih pitanja kao kod vode.

Koliko znam, ni zapper niti APP nemaju nekih mogućih negativnih nuspojava, tako da su to meni zaista sjajne metode čišćenja.

Ne kažem i da ova voda nije, ali ja ovog trena to još NE ZNAM jer nemam dovoljno informacija i zato sam oprezna. Slušam svoju intuiciju jer me ona nikada nije iznevjerila. Dapače, pogriješila sam uvijek kad sam išla kontra nje a kao s nekim jakim argumentima koji su dolazili izvana.
                                slobodni.net za slobodni svijet

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎