Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • gordanaa
    drog
    • Apr 2011
    • 2625

Originally posted by Uoo
    gordana moja draga reci cu ti tko nam se sigurno nece doci javiti..

a to je onaj koji ce nedaj boze svoj zivot zavrsiti prerano jer si nije dao priliku ovom bezopasnom i izuzetno ucinkovitom tehnikom ocistit tijelo i time sprijecit fatalnu bolest jer su ga preplasile neke osobe koje su osjetile pocetne simptome detoksifikacije organizma i prepale se radi toga van svake mjere..
    Bože koje su tvoje reference da daješ takve tvrdnje da će ovom tehnikom očistiti tijelo. Da li bar išta znaš o fiziologiji i što se događa sa izmjenom tvari i vode u organizmu?

Originally posted by Uoo
    upravo to je ono sto se tebi desavalo i sto opisujes pod tim senzacijama.. recirkulacija vece kolicine toksina organizmom na putu van iz tijela..
    Ma nemoj mi reći! Baš si siguran?!? Sve doživljene senzacije su objašnjene fiziološkim procesima i oprostićeš mi, ali vrlo jednostavne stvari i lako ih je za razumjeti.

Originally posted by Uoo
    istina mozda ova tehnika nije za svakoga.. ali u 90% slucajeva nebih rekao da to nije radi fizionomije nego radi psihologije..
    Nadam se da je ovo lapsus i da razlikuješ termin fizionomija i fiziologija. A kada je riječ o psihologiji, mislim da je ova tehnika zbog upravo psihologije za neke.
    Originally posted by Namjerni prolaznik
    Zar se može ljubav dati a da nisi prvi? To je nešto što iz tvojega srca istiće, a ne imitacija tuđeg ponašanja.

http://www.facebook.com/orgonitizadar

Comment

• Uoo
      OOn
      • Oct 2009
      • 12425

gordana
      Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
      Ivan 3:16

Comment

• gordanaa
        drog
        • Apr 2011
        • 2625

Originally posted by Uoo
        gordana
        U tebi isto
        Originally posted by Namjerni prolaznik
        Zar se može ljubav dati a da nisi prvi? To je nešto što iz tvojega srca istiće, a ne imitacija tuđeg ponašanja.

http://www.facebook.com/orgonitizadar

Comment

• Jesam
          Supermoderator
          • Mar 2011
          • 14488

Ajmee, za krepat ste!
          slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• Uoo
            OOn
            • Oct 2009
            • 12425

"jesmo"

evo i za sve ostale malo cvijeca

Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.

Comment

• Mirko
              New member
              • May 2011
              • 50

Bez da se ljutite,ali pravo ciscenje kod nikoga od vas jos uvijek nije ni pocelo.Ovo sto dozivljavate je samo jos uvijek cisto mehanicko ciscenje visegodisnjih naslaga zalijepljenih za zidove i resice crijeva.
              Kada se ovo mehanicko ciscenje zavrsi,nemojte da mislite da voda koja poslije izlazi skoro cista je i stvarno cista i da nije nista iscistila iz vaseg organizma.Bas naprotiv,tada se svi otrovi koji su se decenijama talozili u tkivima,a najcesce poticu od gomila mikroorganizama koji zive bas u tim naslagama,a ciji produkti metabolizma su otrov za nase tijelo,ciste.Te otrove,zatim ostatke od lijekova u tkivima debelo crijevo prvo izdvaja iz krvi,ponovo vraca u debelo crijevo i izbacuje van.Poslije toga krv cirkulisuci niz cijeli organizam iz svih tkiva izvlaci u sebe otrove i ponovo ih preko zida debelog crijeva ubacuje u debelo crijevo,i potom van.Poslije toga isti proces se odvija na celijskom nivou.Kada znate da se sve celije u vasem tijelu obnove kompletno za 7 godina(neke brze,neke sporije,kostane najsporije) onda sami sebi odredite vrijeme koliko cete da se bavite ovom tehnikom.
              p.s.Bliska prijateljica,zena u 50tim godinama je bila zakazana za operaciju vena na nogama.Poslije 3 nedjelje redovnog prociscavanja vodom otisla je na kontrolu.Tamo joj je receno da ne samo sto nema potreba od operacije,nego da su se vene kompletno povukle.Pri svemu tome jelovnik uopste nije mijenjala.
              Pozdrav svima

Comment

• Uoo
                OOn
                • Oct 2009
                • 12425

ma kakva ljutnja.. drago mi je da si se javio

apsolutno se slazem sa tobom.. to ciscenje na celijskom nivou sam pokusao ostvariti uz kombinaciju posta na vodi i cesnjaku te frutarijanstva.. ali nije bilo potpuno zadovoljavajuce po pitanju efikasnosti.. zato i jesam toliko presretan sto sam zahvaljujuci tebi otkrio ovu tehniku

Comment

• mdomba
                  light
                  • Jun 2009
                  • 428

Da opet citiram Uoo-a... nema tu nikakve ljutnje... dapace... drago mi je da si se javio i napisao to... sto sam i osjecao... a to Uoo i stalno pise... ima jos puno posla za odraditi... ipak smo godinama maltretirali nase tijelo... treba mu sada dati vremena da se oporavi... a nas je posao da mu pomognemo kolko mozemo... ispijanjem dovoljne kolicine vode... :)

Inace, vec sam spominjao... uz vodu obavezno na kraju pijem i zeolit... ima vec cca godinu dana da ga redovno uzimam... pomocu njega sam izbacio teske metale iz tijela... pa kada kazem da se prvi simptomi ciscenja kod uzimanja zeolita osjete tek nakon 3-4 mjeseci redovnog uzimanja... vjerujem da je svima jasno koliko je ovo brza tehnika ciscenja... posto se razni rezultati odmah na pocetku primijete...

U zadnjih par dana sam primijetio nesto novo... popodne kada idem piskiti... mokraca ima drugaciji miris... ostar, slankast, neobican, nesto slicno kako kada se pojedu sparoge, ali puno jace... pa pretpostavljam da se to bubrezi ciste...

Ujutro ne osjetim taj miris jer tada cesto piskim i tada je sve jako razrijedjeno...

Comment

• Uoo
                    OOn
                    • Oct 2009
                    • 12425

ja bih rekao da nisu u pitanju samo bubrezi.. vec se kroz njih samo filtrira i cisti sve ono sto ti razrijedjena plazma krvi i hipertonicnost stanica sada puno efikasnije eliminiraju i ciste iz citavog organizma..

kao kad se gasi pozar pa si ljudi u liniji dodaju kante vode od ruke do ruke dok vodu ne bace na vatru..

tako i nase stanice pri detoksifikaciji predaju stetne tvari jedna drugoj dok ne zavrsi do finalne stanice/organa i biva izbaceno van iz organizma..

ako su te stanice dehidrirane onda rade kao zedni i iscrpljeni ljudi.. jako sporo i neucinkovito, ili se neke potpuno sruse i prekinu cirkulaciju kante do pozara.. u slucaju stanica prekine se detoksifikacija tog dijela tijela jer toksin izgubi inace otvoren put prema izlazu..

s druge strane ako su ljudi siti i napiti.. stvar ide bez frke..

Comment

• Jesam
                      Supermoderator
                      • Mar 2011
                      • 14488

Nekako mi se čini da bi se onda zapper dobro uklopio u ovu terapiju čišćenja vodom, da ubrza i pospješi izlučivanje "nepoželjnih elemenata" kako Mirko piše gore.

Uoo, što misliš - jel se ti zappaš (ako da, koliko)?

Comment

• Uoo
                        OOn
                        • Oct 2009
                        • 12425

ne zappam se vise..

jesam prije i pomoglo mi je jako ubrzati neke procese ciscenja. da ne idem u detalje..

sad posto radim sungazing osjecam se dosta energicnije i snaznije pa osjecam da mi zapper i ne treba.. jednostavno sve "probavim" cistom energijom..

sad jos uz ovo ciscenje vodom mislim da stvari idu puno idealnije nego sto sam mogao i zamisliti prije par mjeseci..

naravno ne iskljucujem mogucnost koristenja zappera ako osjetim potrebu opet..

Comment

• Mica Ubica
                          ...
                          • Oct 2010
                          • 1088

Originally posted by Mirko
                          p.s.Bliska prijateljica,zena u 50tim godinama je bila zakazana za operaciju vena na nogama.Poslije 3 nedjelje redovnog prociscavanja vodom otisla je na kontrolu.Tamo joj je receno da ne samo sto nema potreba od operacije,nego da su se vene kompletno povukle.Pri svemu tome jelovnik uopste nije mijenjala.
                          Pozdrav svima
                          Kako zgodno što nam navodiš (tuđe) primere, a vlastiti i dalje ne iznosiš.

Tvoje sporadično javljanje počinjem sve više da doživljavam kao pametovanje, a ne savetovanje - javljaš se kada nekoga treba potapšati po glavi, ubaciti informaciju više filozofskog karaktera i kada želiš da nas upoznaš sa primerom Perinog druga Žike, e pa njegovog komšije svastikino iskustvo.

Svi mi ovde odgovaramo na pitanja koja nam se postavljaju, što zbog želje da rešimo neki nesporazum, damo dodatno objašnjenje, odbranimo stavove itd, itd, što zbog osećaja za kulturu - oglasiti se kada ti se neko obrati. Jedino ti i dalje stojiš po strani, apsolutno "gluv" za većinu naših pitanja; odgovaraš samo na ona za koje ti nađeš za shodno da odgovoriš - ja bih to nazvala oholim, ma koji bili tvoji razlozi za takvo suzdržavanje.

Na svu sreću, ovu tehniku ne povezujem sa tobom (iako sam je od tebe saznala), tako da se moje mišljenje o njoj neće promeniti na loše, za razliku od mog mišljenja o tebi, kao sagovorniku.

I, da, zasigurno znam da ovaj moj komentar neće predstavljati razlog zbog kojeg će se tvoja probava ili san poremetiti.

Comment

• Mirko
                            New member
                            • May 2011
                            • 50

Za sve vas koji koristite ovu tehniku izvjesno vrijeme....
                            Pocnite da ciscenje pravite sa vodom energiziranom pomocu orgonita.Sada su barem pojedini dijelovi probavnog sistema djelomicno cisti,pa i samo pola satno zadrzavanje vode u organizmu je dovoljno da se orgonska energija u direktnom dodiru sa tkivom zeluca,tankog i djelomicno debelog crijeva upije u tkiva ovih organa.Nemojte posebno da brinete sta ce biti sa tom energijom.U principu,mi patimo od nedostatka energije,a ovaj visak ce ovim organima doci isto kao da ste jeli hranu prebogatu zivotnom energijom.Inteligencija samog tijela je sasvim dovoljna da ovu energiju usmjeri upravo tamo gdje je najpotrebnija,jer nas nesvjesni dio uma(koliko glupa formulacija od zvanicne medicine "nesvjesan" a kontrolise sve zivotno vazne funkcije) cijelo vrijeme drzi pod kontrolom sve nase funkcije.
                            Puno pozdrava

Comment

• Jesam
                              Supermoderator
                              • Mar 2011
                              • 14488

Originally posted by Mica Ubica
                              Kako zgodno što nam navodiš (tuđe) primere, a vlastiti i dalje ne iznosiš.

Tvoje sporadično javljanje počinjem sve više da doživljavam kao pametovanje, a ne savetovanje - javljaš se kada nekoga treba potapšati po glavi, ubaciti informaciju više filozofskog karaktera i kada želiš da nas upoznaš sa primerom Perinog druga Žike, e pa njegovog komšije svastikino iskustvo.

Svi mi ovde odgovaramo na pitanja koja nam se postavljaju, što zbog želje da rešimo neki nesporazum, damo dodatno objašnjenje, odbranimo stavove itd, itd, što zbog osećaja za kulturu - oglasiti se kada ti se neko obrati. Jedino ti i dalje stojiš po strani, apsolutno "gluv" za većinu naših pitanja; odgovaraš samo na ona za koje ti nađeš za shodno da odgovoriš - ja bih to nazvala oholim, ma koji bili tvoji razlozi za takvo suzdržavanje.

Na svu sreću, ovu tehniku ne povezujem sa tobom (iako sam je od tebe saznala), tako da se moje mišljenje o njoj neće promeniti na loše, za razliku od mog mišljenja o tebi, kao sagovorniku.

I, da, zasigurno znam da ovaj moj komentar neće predstavljati razlog zbog kojeg će se tvoja probava ili san poremetiti.
                              Ljubim te u čelo. Morala sam!

Comment

• Jesam
                                Supermoderator
                                • Mar 2011
                                • 14488

Originally posted by Mirko
                                Za sve vas koji koristite ovu tehniku izvjesno vrijeme....
                                Pocnite da ciscenje pravite sa vodom energiziranom pomocu orgonita.Sada su barem pojedini dijelovi probavnog sistema djelomicno cisti,pa i samo pola satno zadrzavanje vode u organizmu je dovoljno da se orgonska energija u direktnom dodiru sa tkivom zeluca,tankog i djelomicno debelog crijeva upije u tkiva ovih organa.Nemojte posebno da brinete sta ce biti sa tom energijom.U principu,mi patimo od nedostatka energije,a ovaj visak ce ovim organima doci isto kao da ste jeli hranu prebogatu zivotnom energijom.Inteligencija samog tijela je sasvim dovoljna da ovu energiju usmjeri upravo tamo gdje je najpotrebnija,jer nas nesvjesni dio uma(koliko glupa formulacija od zvanicne medicine "nesvjesan" a kontrolise sve zivotno vazne funkcije) cijelo vrijeme drzi pod kontrolom sve nase funkcije.
                                Puno pozdrava
                                Zaista ingeniozan savjet! Orgoniziranu vodu jedino i pijem.

Da si malo pratio, vidio bi da i drugi piju orgoniziranu, solariziranu, ioniziranu i osvještenu vodu.

Majstor si, svaka čast!

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎