Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Tree
    <3
    • Aug 2010
    • 4217

Ta će mi zezancija biti uživancija
    Čuturašenje
    Ovdje se u šali koristi izraz 'blihanje vodom'
    …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• alison
      back to basic
      • Mar 2010
      • 9616

Draga Tree, fino si apsolvirala početak sa vodom, planiram početi ponovo ali uz tvoje instrukcije .

Hočeš nam ponoviti cijeli postupak u jednom postu, koliko shvačam nisi počela odmah sa 2,5L, (mene bito ubilo - probala)..

http://www.alternativa-forum.com/yog...html#post88537 i ovdje ima zainteresiranih za tvoj način.
      TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
      KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
      DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
      (H. FORD).
      pridruži nam se u bblj

Comment

• Tree
        <3
        • Aug 2010
        • 4217

Ja ti baš, ali ono baš, baš nisam instruktor u čuturašenju jer je ovo toliko jednostavna metoda, a ja idem ka njoj.Treba Mirkove postove pročitati ponovo, eventualno kopirati negdje, a i postove drugih radi slušanja svih iskustava.

Dva i pol litra najmanje u 15 min je cilj. E, meni treba više vremena, pa lagano skraćujem vrijeme ispijanja, tj. povećavam brzinu
        Vidiš kako sam moćna, pa kratim vrijeme! To je od vode!

Comment

• Uoo
          OOn
          • Oct 2009
          • 12425

ja sam se nanovo jutros pri tusiranju divio kako je sva voda i sapunica sta sa mene ide u biti cista.. a nisam se 3 dana tusirao to mi se prije nije desavalo nakon tolikog perioda "bez vode" osim kad sam bio samo na vocu po mjesec dana..

alison samo polako.. najbolje je da si tih 15min rezerviras samo za to.. pa popijes koliko ide.. setas malo po kuci.. popijes.. setas i tako u krug..
          za dan dva i sama ces skuzit koja taktika ti najvise pase.. da popijes sto vise a kolicina vode koju mozes popit ce se povecavati kako vrijeme odmice..

meni je sad najbolja taktika eksat 1,5-2L.. pa malo odmorit da to ode u crijeva.. i onda eksam jos litar i zivjeli

u pocetku naravno to nije islo tek tako pa sam morao razne strategije i trikove smislit da u 15min ta voda zavrsi u meni

najbitnije je znat da nema nikakve zurbe, pij vodu sa malo limuna manje mucnine ima.. i idi kao sto rekoh bez zurbe.. svojim tempom.. samo nemoj da te taj tempo uljuljka u ono.. nemogu vise od 1.95L uvjerenje koje ce postati i istina budes li tako razmisljala..

ja sebi kazem mogu popit 5L bez problema.. onda 3 i nije neki problem.. dakle uvjerenja su jako bitna.. svi znamo da dok jedemo vjerujemo li da nas neka hrana cini bolesnima/debelima itd da to i znanstveno dokazano tijelo i prihvati na takav nacin.. dok ako vjerujemo da nam hrana cini dobro i ljeci nas cak i hrana sumnjivije kvlaitete ce proc relativno ok kroz nas u odnosu na prvi slucaj..

misao direktno utjece na strukturu vode.. pa je dobro i mislit ljepe stvari.. srceka i taj djir dok vodu ispijamo.. a ne se fokusirat na to kako nam je "muka" jer cemo to i prizvat i kroz sebe kao vodeni medij i kroz vodu koju pijemo..

dakle najbolje je imati nikakva uvjerenja.. ali ako vec treba imati neko, onda neka to ne bude strahom obiljezeno sputavajuce, vec ljubavlju prozeto osnazujuce uvjerenje
          Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
          Ivan 3:16

Comment

• Jesam
            Supermoderator
            • Mar 2011
            • 14488

Originally posted by Mirko
            Za gospodju Jesam...
            Bez obzira da li se slazete ili ne slazete sa mnom,htio bih da vas upozorim.Ovo sada sto vam se desava nije reakcija vaseg tijela,vec je reakcija vase podsvijesti.Jednostavno receno,ne mozete da budete ljuti na nekoga(ili neka druga negativna osjecanja),a da koristite njegove tehnike.To nema da vam dozvoli vasa podsvijest,ona ce da se umijesa i da vas prekine.Svadjali se,ne svadjali,slagali,ne slagali,ipak smo svi mi na ovom forumu vise ili manje posveceni duhovnosti,a to podrazumijeva i daleko bolji kontakt i manifestiranje nase podsvijesti.Zato,molim vas da prekinete sa ovom tehnikom i nadjete neku drugu tehniku prociscavanja,jer u danasnjem nacinu zivota i ishrane,neki vid prociscavanja je definitivno potreban.Ove strahove od oticanja tkiva ste vec iznosili u postovima,znaci kao slike ste ih vec stavili u podsvijest i dobili ste upravo tu manifestaciju.Ovo vam iznosim sa najboljim namjerama i nadam se da ce te me upravo tako i shvatiti.
            Puno pozdrava
            Dragi Mirko,

malo ste pobrkali mene i jednu drugu forumašicu koja je pisala o 'oticanju tkiva' a to što se ja ne slažem s vašim ponašanjem ne znači da se ljutim - ja sam tu fazu odavno prošla. Uostalom, ne mogu se ljutiti na nekoga koga ne poznajem i do koga mi ni nije stalo. Niti se s bilo kime svađam ako postavljam pitanja i iznosim svoje mišljenje. Čudan stav imate za nekog tako prosvjetljenog kako tvrdite da jeste. Nemojte pretpostavljati takve stvari jer podcjenjujete ljude i dajete lošu sliku o sebi.

Dakle, nikakva podsvijest nije tu u pitanju - samo odgovor mojeg organizma na prekomjeran unos vode. Ja sam savršeno sposobna tehniku odvojiti od osobe koja ju je prezentirala a koja uostalom nije ni njezin autor. Ne vidim nikakvu povezanost. Jer, niti sam zbog vas počela piti vodu, niti me imate što moliti da prestanem. Pogotovo kad je to tako bezopasno kako tvrdite. Ali vidim da vi sebi često pripisujete preveliku važnost.

Uoo - ne pijem vodu iz špine nego filtriranu, orgoniziranu i solariziranu - s limunom. No, jučer sam cijeli dan bila dehidrirana. Zašto? Zato jer nisam mogla popiti niti gutljaj vode a da mi se ne povraća. Strašno iskustvo - skapavam od žeđi a kad prinesem čašu ustima, ili čak i na sam pogled na čašu vode ... rigoleto.

slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• moqui
              Fallen
              • Aug 2010
              • 1789

Ja ću jednostavno povećati unos vode bez forsiranja da to bude toliko i toliko u toliko i toliko minuta.. za sada mi odgovara po litre do litru ipo a nakon toga pauza pa eventualno još pola litre. kad nabavim još orgonitnih podmetača možda ne bude problem ni 3 litre odjednom jer će sve bit orgonizirano a ne samo prvih pola litre..

Nego danas sam na poslu kupio francusku Evian natural mineral water, dakle mineralna ali ne i karbonizirana, nema peckanja i mjehurića i piše nešto da oni nešto održivo sustainable voda okoliš ovo ono.. čini mi se zaista bolja od neke obične. Inače zbog štednje na poslu kupim bočicu jamnice od po litre i zatim u nju mjesec dana dolijevam vodu iz vodovoda i već za nekoliko dana boca se užasno usmrdi, zato sam danas kupio novu bočicu ovaj puta baš da probam taj Evian i imam dojam da je ok voda.
              KokoKao

Comment

• Tree
                <3
                • Aug 2010
                • 4217

Pogledaj film Darfur, rat za vodu.
                Ljudi u Aziji i Africi i gdje još sve ne umiru od žeđi jer su im korporacije otkupile tj. otele izvore vode... Kupujući npr. koline proizvode, vjerovatno i taj evian... podržavamo otimačinu...

Meni nedostaje zamrzivač (imam friz) u koji bih odstojalu vodu iz pipe zamrzla, pa odledila, osunčala, orgonizirala... opet pretjerujem

Comment

• Uoo
                  OOn
                  • Oct 2009
                  • 12425

moqui daj makar staklenu bocu neku od doma uzmi.. :) i drzi vodu na orgonitu dok je na poslu.. tamo na supernovi sam vidio one elf antene.. fuj..
                  Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.

Comment

• teemo
                    Guru
                    • May 2009
                    • 3140

Originally posted by Jesam
                    No, jučer sam cijeli dan bila dehidrirana. Zašto? Zato jer nisam mogla popiti niti gutljaj vode a da mi se ne povraća. Strašno iskustvo - skapavam od žeđi a kad prinesem čašu ustima, ili čak i na sam pogled na čašu vode ... rigoleto.

Da se ovo meni dogadja ,
                    dopustila bih tijelu da govori,
                    i blago sa njim razgovarala u stilu:
                    fuj, jeste ruzno i odvratno ali to nema veze sa vodom , ne?
                    Na sto te to podsjeca, nesto sto si vec iskusilo i nije bilo ni malo prijatno?

Na jednoj drugoj temi si lijepo govorila o sve dubljim uvidima u podsvjesno.
                    ...umnozi l`se blago ,
                    nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

• Malina
                      Guru
                      • Feb 2011
                      • 3984

Originally posted by Tree
                      Pogledaj film Darfur, rat za vodu.
                      Ljudi u Aziji i Africi i gdje još sve ne umiru od žeđi jer su im korporacije otkupile tj. otele izvore vode... Kupujući npr. koline proizvode, vjerovatno i taj evian... podržavamo otimačinu...

Meni nedostaje zamrzivač (imam friz) u koji bih odstojalu vodu iz pipe zamrzla, pa odledila, osunčala, orgonizirala... opet pretjerujem
                      pun kufer posla

Comment

• Malina
                        Guru
                        • Feb 2011
                        • 3984

Originally posted by moqui
                        Ja ću jednostavno povećati unos vode bez forsiranja da to bude toliko i toliko u toliko i toliko minuta.. za sada mi odgovara po litre do litru ipo a nakon toga pauza pa eventualno još pola litre. kad nabavim još orgonitnih podmetača možda ne bude problem ni 3 litre odjednom jer će sve bit orgonizirano a ne samo prvih pola litre..

Nego danas sam na poslu kupio francusku Evian natural mineral water, dakle mineralna ali ne i karbonizirana, nema peckanja i mjehurića i piše nešto da oni nešto održivo sustainable voda okoliš ovo ono.. čini mi se zaista bolja od neke obične. Inače zbog štednje na poslu kupim bočicu jamnice od po litre i zatim u nju mjesec dana dolijevam vodu iz vodovoda i već za nekoliko dana boca se užasno usmrdi, zato sam danas kupio novu bočicu ovaj puta baš da probam taj Evian i imam dojam da je ok voda.
                        vidiš ja sam isto kupila evian i skroz mi čudan okus ima recimo dok mi je naša jana

Comment

• Tree
                          <3
                          • Aug 2010
                          • 4217

Do sada sam neko vrijeme pila litar i nešto po buđenju čekajući orgonitni podložak pa da nastavim kako spada.
                          Ali, nakon pauze, opet sam izgleda na početku. Imam ista iskustva kao kad sam tek počela piti vodu. Jutros sam je povratila - dijelom i zato što sam odmah po ispijanju zaljevala cvijeće po balkonu, a to zahtjeva i saginjanje.

Comment

• Uoo
                            OOn
                            • Oct 2009
                            • 12425

uff.. prezalila cvijet pa isla zalijevat cvijece..

ja stojim ko svijeca makar 15min nakon ispijanja.. sagibanje i tezi fizicki napori tih par minuta

umjesto toga malo setkarat i masirat crijeva je dobro da voda brze ode dolje..

Comment

• Tree
                              <3
                              • Aug 2010
                              • 4217

Ovih dana uviđam da pravim greške radi žurbe. Tako mi je i podložak pukao i svašta sam još zeznula
                              Strpljenje...

Comment

• teemo
                                Guru
                                • May 2009
                                • 3140

Originally posted by Tree
                                Ovih dana uviđam da pravim greške radi žurbe. Tako mi je i podložak pukao i svašta sam još zeznula
                                Strpljenje...
                                Aferim na uvidjanju nove baustele.
                                Uf, nedostatak vremena, necu stici a toliko toga,... da sam prije,... e tako ti i treba...
                                ...umnozi l`se blago ,
                                nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎