Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • lucy

Uooiču kako napreduješ, ima li kakvih daljnjih poboljšanja vezanih za vodoispičuturijanstvo?

Comment

• Uoo
      OOn
      • Oct 2009
      • 12425

po meni napredujem fantasticno..

cijelo tijelo mi je puno cisce sto je i vise nego ocigledno cak i pri tusiranjima.. fizicki sam postao gipkiji, jaci i izdrzljiviji.. (valjda jer sam bolje hidriran i oksigeniziran).. vrucine uopce ne osjecam i ni najmanje me ne smetaju za razliku od proslih godina.. imam osjecaj da bih mogao pojesti i probaviti bager, ali dobijem dovoljno energije i satisfakcije samo iz orgonizirane vode, ili voca..

opcenito mi je u tijelu razvezana jedna velika energetska blokada i cvor koji mi je prije bio prisutan kao onaj suptilan osjecaj gladi, ali u isto vrijeme i blage odbojnosti prema svemu sto ti padne napamet da bi mogao pojesti.. to je bilo radi nepotpunog i neadekvatnog ciscenja od prijasnjih kuhanih obroka.. ti prethistorijski ostatci hrane stvaranjem sluzi blokiraju apsorpciju novih nutrijenata.. pa je tijelo zbunjeno.. treba hranu, ali u isto vrijeme treba i ciscenje jer nesto je unutra vec.. odatle taj energetski "grc" u utrobi.. iliti catch 22 situacija

ukratko sve sto sam vec do sada napisao u ranijim postovima samo se je poboljsalo ili ostalo isto.. sad sam u fazi suptilnijeg ciscenja na energetskoj i stanicnoj razini, a tu su promjene sporije vidljive pa treba i biti strpljiv i uporan..
      posto osobno nemam cilja.. vec mi je sam put cilj.. ili kako mi pise kraj avatara lokacija=destinacija zbilja nije tesko uzivati svakim korakom puta

ps.. gore sam opisao samo neke fizicke promjene.. a ove suptilnije nema smisla pisat vec ostavljam svima da sami otkriju
      Last edited by alison; 25-06-11, 11:16.
      Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
      Ivan 3:16

Comment

• neznamnista
        New member
        • Jun 2011
        • 16

Opet sam se vratio na isto, tj na pocetak, kad voda uopste nije izlazila gdje treba da izadje, vec se zadrzala u tijelu i punila mjehur cijeli dan, nebitno kakvu ishranu koristio. Popijem inace izmedju 2,5 i 3l vode i ciscenje krene, ali danas mi je palo na pamet da bi moglo biti da mi treba jos vode, tj jos malo pritiska koji ce pogurati ostalu vodu prema debelom crijevu. Testirat cu to prekosutra, nista od ispijanja danas i sutra, previse posla imam.

Uoo, drago mi je da osjetis tolika poboljsanja, ja radim ovu tehniku ne toliko dugo i jedino sto sam osjetio zasad je poboljsana probava, bolja kondicija (naime redovno treniram 2 vjestine i osjetim i najmanju promjenu na tijelu, u ovom slucaju, definitivno je primjetno) i koza je puno bolje hidratizirana.

Promjene na emocionalnom planu su intenzivne, sva ta voda nekako uzburka najdublje negativnosti u meni, s kojima se moram suociti u tihoj meditaciji svaki put kad postane preintenzivno, kako bi ih integrirao.

Comment

• alison
          back to basic
          • Mar 2010
          • 9616

Moj Muž, plemeniti popije i po 4L iviše (pive) dnevno i isto

Promjene na emocionalnom planu su intenzivne, sva ta voda nekako uzburka najdublje negativnosti u meni, s kojima se moram suociti u tihoj meditaciji svaki put kad postane preintenzivno
          TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
          KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
          DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
          (H. FORD).
          pridruži nam se u bblj

Comment

• Uoo
            OOn
            • Oct 2009
            • 12425

neznamnista ne brini se.. ne mora voda svaki put izaci skroz vani.. ni meni to vise ne radi.. samo se desavalo u pocetku dok sluz nije izbacena..

naime poanta je ispiranje tankog crijeva gdje se desava apsorpcija nutrijenata i hiperhidratacija organizma koja strahovito ubrzava izmjenu tvari.. tako svi procesi u tijelu imaju priliku za uravnotezenje i ciscenje od naslaga koje su uzrokovane dugom dehidracijom te PH neravnotezom na stanicnoj razini.. i naravno laksu i fluidniju konacnu eliminaciju kroz organe koji ciste tijelo i krv..

dakle nije nuzno da moras povecavati kolicinu vode i da ima nesto specificno oku vidljivo sto trebas izbacit.. sad je sve na stanicnoj i koloidnoj razini.. zapravo pravi posao tek sada pocinje :)
            Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.

Comment

• neznamnista
              New member
              • Jun 2011
              • 16

Originally posted by alison

Ja kad popijem 4l piva uglavnom slusam svoje reakcije od prijatelja dan poslije

@Uoo Svejedno cu probati ono sto si napisao o gutanju zraka. Ja kako nagnem iz flase od 2l gutam i flasu i zrak i vodu Sutra cu paziti da ne progutam zrak, ako bude isto, ovaj put cu bez brige, kao sto ti rece, a sto sam i ja na nekoj razini znao, samo mi je trebalo da opet to cujem s vana ...

Ovo mi je drugi dan bez jutarnjeg vodoispicutirijanstva i moram reci da mi tijelo trazi vodu vise nego inace, sto naravno mogu osjetiti kad sam na pauzi sa ovom tehnikom.

Sutra nastavljam po starom

Comment

• mdomba
                light
                • Jun 2009
                • 428

Ja sam isto tako imao pauzu... dva dana neispijanja radi puta na kojem sam bio... po povratku nastavio sam piti... ali trebalo je 2-3 dana da se ponovno pokrene ciscenje tj. prva dva dana nakon pauze... uopce me nije tjeralo na wc...

Comment

• Malina
                  Guru
                  • Feb 2011
                  • 3984

Originally posted by alison

draga sori možda i nije smješno al meni je skoro pao laptop koliko sam se počela smijati

budi mi dobro mila

Comment

• neznamnista
                    New member
                    • Jun 2011
                    • 16

Evo javljam se poslije jutarnjeg praznjenja, bilo ja najbolje dosad

Sve je teklo kako i treba, popio sam 2,5l vode i 15 minuta poslije imao prvo, ubrzo i drugo praznjenje. Osjecao sam se tako cisto poslije, da je tesko opisati osim ako se ne iskusi.

Comment

• Uoo
                      OOn
                      • Oct 2009
                      • 12425

ja bez beda strusim 2 kriglice.. u 15min.. 1,75L kapacitet..

nevjerovatni dani.. odlazim usred dana po najvecoj vrucini autom u grad i osjecam se fantasticno.. ni zedan.. ni gladan.. ni vruce.. ni hladno.. jednostavno generalan osjecaj ugodnosti u vlastitu tijelu postaje sve izrazeniji i izrazeniji..

danas sam na zaprepastenje otkrio da se mogu podizati stojeci na rukama.. osjecam da mi je citava kicma energetski duplo jaca nego prije.. pogotovo donji dio ledja i noge..

neke stvari i navike koje su me prije ostavljale u slomeljenom i iscrpljenom stanju sada kao da prolaze kroz mene.. ili ja kroz njih.. a ipak osjecam da je ovo sve tek pocetak pogotovo jer sam danas po prvi put osjetio dan tien kako treba.. strahoviti kapacitet.. prsa tj srcana i solar su mi bili upaljeni od energije.. i samo sam ju poslao u dan tien.. energetski kao kap da sam stavio u more.. a nista izgubljeno

trolitarski tank energija je postojana..

otkrio sam jos neke stvari u vezi vida, sluha, treceg oka i srcane cakre.. te reduciranja dualnosti putem tih osjetila da bi se doslo do direktnog iskustva al neznam dal to pisat uopce i gdje bi to pisao..

Comment

• Chante
                        New member
                        • Jun 2011
                        • 3

+++++

Comment

• Uoo
                          OOn
                          • Oct 2009
                          • 12425

drago mi je da djelujem inspirativno..

sad kad ces imat podlozak nema razloga zasto ne posto ce ti voda biti energizirana.. ako ne ide odmah puna kolicina postupno do toga dodji.. vjerujem da neces pozaliti.. ja svakako nisam

prosao bih i puno teze stvari za imat ovakve rezultate kakve imam ovom tehnikom

Comment

• neznamnista
                            New member
                            • Jun 2011
                            • 16

Ovako, imam jedan problem, tj tek sam postao svjestan problema koristenjem ove tehnike, a problem imam vec duugo...

Naime, imam parazite u crijevima! Koristenjem ove tehnike ocistio sam dosta otpada iz crijeva, i kao rezultat tog OSJETIM parazite svaku vecer kad legnem da spavam. Nema uopste sumnje, paraziti su u pitanju, bacio sam se na istrazivanje i saznao kako se nocu krecu, kad domacin zaspi. Uostalom, imam sve simptome - akne na licu, alergije, nemogucnost dobijanja tjelesne tezine iako jedem kao slon, cesti umori bez ocitog razloga (ovo je pogotovo izrazeno jer radim tibetance svako jutro, u ishranu sam uveo zelene kasaste sokove, radim ovu tehniku), ali opet poslije podne osjetim neki pad, da mi je da se izlezevam, iako nisam radio nesto sto bi izazvalo umor. Umori su puuno slabiji nego kad ne radim tibetance ili se ne hranim zdravo, ali su opet prisutni i rado bi da ih nemam!

@Uoo, negdje si u ovoj temi naveo da si radio ciscenje bijelim lukom i vodom i da si uspjesno ubijao parazite u procesu, molim te da samo malo detaljnije to opises, kako bi i to uveo u svoj ''izbaci gamad'' rezim koji planiram da odradim za par dana.

Btw, nisam u mogucnosti da se ocistim od parazita metodom Hude Clark, tako da, otvoren sam za sve alternative... Vec znam nekoliko tehnika koje ukljucuju sjeme bundeve, konjak, ricinusovo ulje. Enema mi se nikako ne koristi, ali ako sve ostalo propadne, ozbiljno cu razmisliti o tome.

Comment

• alison
                              back to basic
                              • Mar 2010
                              • 9616

Dragiči!? može lji ovdje dalje...? PO IZBORU MIJENJAMO NAZIV TEME...

TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
                              KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
                              DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
                              (H. FORD).
                              pridruži nam se u bblj

Comment

• Uoo
                                OOn
                                • Oct 2009
                                • 12425

ja sam pauzirao 2 dana i uzas.. stolica se vratila na staro.. polovicno izbacivanje..
                                doduse zadrzao sam do sada ostvarene benefite ciscenja ali izostala je beskompromisna razina energije i vitaliteta koja me prati kroz dane kada vodu popijem.. poletnost i opcenit osjecaj blagostanja koji donosi hidrirano tijelo..

takodjer sam primjetio da sam dobio nekoliko kila misicne mase otkad vodoispicuturijanim bez da sam nesto drugo mjenjao.. sjetih se posto sam nekad trenirao u teretani prvog i najbitnijeg pravila za sportase i bodybuildere.. dehidriran misic nece ni jacati ni rasti.. i iz ovog iskustva vidim da je to ziva istina.. posto sad postizem bolje rezultate samo na vodi nego prije na raznoraznim suplementima..

u svakom slucaju sutra se vracam cuturici

neznamnista morat ces sam pronaci rjesenje za parazite.. i da za sebe trazim opet bih ispocetka poceo istrazivanje posto ima dosta novih znanja i opcija sada dostupnih.. lokalna rjesenja su cesto najbolja.. vidi ima li kakav travar u blizini.. :)

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎