PH vagine, gljivice kod spolnog odnosa
Collapse
X
-
Za koji dan ces ugledati komsije na svom prozoru (postavili merdevine i promatraju)
Pokusaj sa cajem od zalfije (isperi se irigatorom ili ako nemas isti, samo toplom zalfijom od spolja i unutra koliko mozes (izvadi sekret prstima) ). Meni to jako pomaze i povremeno vaginalete kantarionovog ulja. Kod nas ih prave u apoteci, onako su meke, jel su na bazi bilja,pa se moraju drzati u frizideru, ali pomazu zaista.👍 6Comment
-
čitala sam na nekom forumu da ženske stavljaju dole tablete češnjaka, neke garlic oil od KAL-a, uljne su pa kao preko noći puknu i iscure, jedini problem je što navodno strašno smrdi u okolici 10 m
a onda sam čitala na str neke ginekologinje gdje je objašnjavala ovaj problem kod žena, i neka cura joj je postavila pitanje i napisala da je stvaljala češnjak u gazu dole a ova joj je odgovorila velikim slovima da je to čista glupost i da ne bude blesava i da to nikada više ne radi
Je je čula sam i ja za tablete sa češnjakom... a ovo mi je još bolje rješenje- čisti garlik! Brijem si ja- kaj ćeš bolje. A i fakat rješava problem.
A znaš kakvi su doktori... sve što je izvan okvira onoga kaj su im rekli na faksu ne dolazi u obzir.👍 1Comment
-
BTW jedna kolegica mi je rekla da se sunčala....mislim da ne moram biti slikovita u opisu dijelova koje je sunčala [/quote]
Aha! Poznate su mi neke taoističke vježbe 'obožavanje sunca' ili 'poklon suncu' gdje se pažnja daje anusu i spolni organi izlažu suncu zbog čišćenja , povećavanja vitalnosti, obnavljanja energije..
Jedva čekam ljeto pa da se na plaži raširim!👍 2Comment
-
ste cule za gospino ulje ili kantarionovo ulje??probajte...ja sam muško i koristim ga sad tj dana,zbog tih gljivica koje nazalost i mi imamo... ja sam doma napravio to ulje po receptu sa neta i nakon tj dana se vidi pomak,mali pomak ali vrijedan... sad je vec kasno za pravit to ulje ali da se kupiti u biljnim...makar domače je sve bolje...👍 1Comment
-
Iz mog dugogodišnjeg iskustva sa dosadnim gljivicama:
kantarion+čajevac
češnjak u obliku tampona (probije ga se sa koncem)
promjena prehrane
funkcionira 100%
prije sam bila SVAKI mjesec kod ginekologa zbog gljivica, zadnje 3 godine gljivica više NEMAM od kada koristim ovo gore spomenuto👍 2Comment
-
Iz mog dugogodišnjeg iskustva sa dosadnim gljivicama:
kantarion+čajevac
češnjak u obliku tampona (probije ga se sa koncem)
promjena prehrane
funkcionira 100%
prije sam bila SVAKI mjesec kod ginekologa zbog gljivica, zadnje 3 godine gljivica više NEMAM od kada koristim ovo gore spomenuto
A koliko često/dugo si stavljala tampone?Comment
-
Svaku večer, cijelu noć. Sve dok mi nije bilo dobro.
Ponekad sam kombinirala 1 noć tampon umočen u kantarion + 2,3 kapi čajevca, drugu noć češnjak. Češnjak obavezno domaći! Ne kineski!!👍 2Comment
-
jesi li vidjela ovaj topic http://www.alternativa-forum.com/can...rovjereno.html
ili bilo koji na temi http://www.alternativa-forum.com/candida/
Ček malo, zašto mislimo da je u pitanju Candida?Comment
Comment