Candida: test, simptomi i načini liječenja

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Uoo
    OOn
    • Oct 2009
    • 12425

Originally posted by Anita
    I kod mene se namnožila kandida...prije oko mjesec dana sam je skužila i napravila test sa pljuvačkom samo da potvrdim svoje sumnje.
    Otišla kod ginekologice, dala mi vaginalete, 10 komada....al osim toga sam počela i detoksikaciju zelenom glinom, citrofit i nekoliko večeri sam stavljala češnjakov "tamopon".
    Mislim da je sad ok stanje...ujutro ću opet napravit test s vodom i javit vam rezultat.
    Baš me zanima!
    samo da kazem ovo za test sa vodom..

kandida je duboko ukorijenjena u organizam.. trebaju mjeseci, a ponekad i godine da ju se uravnotezi.. u ovako kratkom roku tesko da ces imati rezultate.. ali ne zelim te obeshrabriti posto je sve moguce.. samo sam realan.

ja sam isto imao sa kandidom muke. pa sam to djelomicno rjesio prehranom i zapperom.. a u zadnje vrijeme posao u potpunosti dovrsavam hraneci se u najvecoj mjeri sirovom hranom..

koliko god pazio sa ostalim stvarima dok god smo na krivom gorivu bit ce kandide i slicnih neravnoteza u organizmu.. ljudi zaboravljaju cinjenicu da covjek nakon dvadesete godine porestaje luciti obilato enzime!

jedini obilati izvor enzima mu postaje sirova hrana.. pa ako zeli jesti obilato mora i jesti hranu koja vec sadrzi enzime.. dakle sirovu.. ako ju ne uzima sirovu, organizam se radi manjka enzima kalcificira (betonira) iznutra i strahovito ubrzano propada, obolijeva i stari..
    Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
    Ivan 3:16

Comment

• Anita
      Alternativa addict
      • Aug 2009
      • 305

NAžalost, uuO, bio si u pravu...i dalje pozitivna na testu s vodom. :(
      Nastavljam dalje s češnjakom i zelenom glinom, a idem i kod Ayurvedskog liječnika uskoro....
      Svijest je prvi korak ka slobodi i njen prvi preduvjet.

Comment

• teemo
        Guru
        • May 2009
        • 3140

googlajuci o Kineziologiji nasla sam
        dobar opis nastanka kandide i nacin lijecenja :

...umnozi l`se blago ,
        nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

• bojamunje
          Išpricavam se :)
          • Jul 2011
          • 662

Citajuci u nekoj hknjizi procitao sam nesto o kandidi i to mi je bilo kliknulo. Zbog masti poremecuje nam se ravnoteza u krvi inzulina i jos kojesta cega. Inace mozete jesti voca koliko zelite i secer kako usje tako izadje iz organizma. Inace bi svi majmuni pocrkavali od dijabetesa. E sad je problem u tim mastima. Kako si rasklimamo organizam sa time secer nema vise navin za izaci iz krvi i tu u spas dolazi kandida. Da nema nje mnogi bi bili mrtvi, ona nas spasi zapravo jer pojede sav visak nakupljemog secera. A posto ljudi roje po seceru i mastima naravno da kandida podivlja.

Zato je rijesenje po toj knjizi jesti samo 10 posto kalorija iz masti. 10 iz proteina a ostatak ugljikohidrati. Bilo mi je sve cudno o toj kandidi al sad mi je kliknulo sve :)
          sjedi mirno zatvorenih ociju i ravne kicme bar 20 minuta

Comment

• Uoo
            OOn
            • Oct 2009
            • 12425

Originally posted by bojamunje
            Citajuci u nekoj hknjizi procitao sam nesto o kandidi i to mi je bilo kliknulo. Zbog masti poremecuje nam se ravnoteza u krvi inzulina i jos kojesta cega. Inace mozete jesti voca koliko zelite i secer kako usje tako izadje iz organizma. Inace bi svi majmuni pocrkavali od dijabetesa. E sad je problem u tim mastima. Kako si rasklimamo organizam sa time secer nema vise navin za izaci iz krvi i tu u spas dolazi kandida. Da nema nje mnogi bi bili mrtvi, ona nas spasi zapravo jer pojede sav visak nakupljemog secera. A posto ljudi roje po seceru i mastima naravno da kandida podivlja.

Zato je rijesenje po toj knjizi jesti samo 10 posto kalorija iz masti. 10 iz proteina a ostatak ugljikohidrati. Bilo mi je sve cudno o toj kandidi al sad mi je kliknulo sve :)
            hehhe.. a kakva hrana ima takav omjer?

naravno nama prirodno namjenjena kojom smo se hranili tisucljecima!! voce!! orasidi.. i ostala sirova..

imaj na umu da masti iz orasida nisu iste i ne cine isto sto i masti zivotinjskog podrijetla.. kao sto ni seceri iz voca nisu isti i ne cine isto kao rafinirani secer..

back to basics..
            Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.

Comment

• Ryuujin
              ...
              • Nov 2010
              • 2359

ja imam problema s candidom i nikakvo voce ne dolazi u obzir.
              candidu nije briga kakav je secer,dobar joj je bilo koji i prezivjet ce i na vocu.
              sve ovisi u kolikoj se mjeri prosirilo po tijelu i kako reagirate na odredenu hranu. prvih par tjedana je najbolje jesti samo sirovo zeleno povrce,unutra stavite recimo sol i ekst. djev. maslinovo ulje da se moze pojesti i da omeksa. sve sa sto manje skroba,bez mrkvi,krumpira i sl.

pijte zlicicu sode bikarbone u casi vode nekoliko puta na dan pol sata- sat nakon il prije jela da ne kvari probavu,nabavite citrofit,app,origano ulje,pau d arco caj,il sto vam se vec svida od ljekovitih biljaka i ima slican efekt,moze i caj od pelina iako oprezno s time i ne piti duze. kako vam bude postajalo bolje polako se mogu uvoditi kompleksniji ugljikohidrati jedno po jedno i vidjet dal je stanje tad dobro s tom hranom,ako se opet stanje pogorsa prestane se to jesti i krene se natrag na prijasnje dok vam ne bude bolje.

ima jos hrane uokolo koja bi se mogla jesti al mislim da je ovo najucinkovitije al time i najteze pa se pripremite na prvi tjedan jer ce bit najtezi. dal cete jesti neko meso,ribu,jaja itd sto se vec smije ovisi o vama i kako cete reagirati na tu hranu.

ponovno uvodenje voca je kraj svih krajeva sto se mene tice i nikako ga nebi stavio u anti-candida dijetu. eto mojih par recenica.

Comment

• Uoo
                OOn
                • Oct 2009
                • 12425

sry ryuine al neznas o cemu pricas sto se voca tice.. voce ne sadrzi samo secere.. nego brojne druge supstance koje su antifungalne.. zato po vocu ne rastu gljivice i zato pomaze u borbi protiv candide..

ima puno dezinformacija o vocu na internetu jer se voce gleda kroz primitivnu prizmu voce = secer.. a to nemoze bit dalje od istine..

Comment

• imagine
                  pčela na dlanu...
                  • Oct 2010
                  • 4667

Voda,češnjak,sirova hrana sve 5 puno se zaista može isfurati... i dovesti u red.
                  Moram priznati da nisam baš pročitala sve postove na ovu temu pa mi nemojte zamjeriti ako je već bilo govora o slijedećem

Naime, izvor candide po mom iskustvu leži u strahu od moguće trudnoće...
                  Just imagine and do it...

Comment

• Uoo
                    OOn
                    • Oct 2009
                    • 12425

ma da.. smijesno je pricati o vocu kao necemu sto pogorsava stanje sa kandidom kada postoje ljudi koji zive samo na vocu.. nemaju naravno nikakvih problema sa kandidom a ni bilo kakvim drugim bolestima..

ti ljudi jednostavno ne obolijevaju.. tijelo im je toliko cisto i nutritivno bogato da je imunitet prekojak..

Comment

• fantazy
                      Guru
                      • Jan 2010
                      • 4613

Strah od trudnoće??????

Stvarno???

De nemoj me zafrkavati

......al možda ipak....

Comment

• Uoo
                        OOn
                        • Oct 2009
                        • 12425

imagine.. morat cemo nekim muskarcima dakle pojasnit da su poprilicno zbunjeni..

Comment

• egzorcist
                          ca' ari
                          • Jun 2011
                          • 1913

Haug!
                          Neka me netko ispravi ako nije točno.
                          Candidu ubija ionsko srebro brzinom munje.
                          ...ako tvoj brod ne pristaje u luci ti doplivaj do njega...

Comment

• Gabi
                            Alternativa addict
                            • Apr 2012
                            • 341

Meni nije pomogla srebrna voda, teoretski je trebala :)

Comment

• Ryuujin
                              ...
                              • Nov 2010
                              • 2359

Originally posted by Uoo
                              sry ryuine al neznas o cemu pricas sto se voca tice.. voce ne sadrzi samo secere.. nego brojne druge supstance koje su antifungalne.. zato po vocu ne rastu gljivice i zato pomaze u borbi protiv candide..

ima puno dezinformacija o vocu na internetu jer se voce gleda kroz primitivnu prizmu voce = secer.. a to nemoze bit dalje od istine..

nitko nije rekao da je voce samo secer. vec sam te zamolio da mi ne izvrces rijeci.
                              mislim da ti ne shvacas koliko drugih problema i bolesti sirenje candide po tijelu moze uzrokovati ili kakvu drugu bolest vec neka osoba ima i zato sto neki mogu podnijeti neko voce ne znaci da mogu svi.
                              moj prijedlog je preventive radi da se ljudi ne vrte u krug i na kraju ne naprave nista.
                              nemozes usporedivati reakciju tijela vec bolesne osobe i one koja je zdrava.
                              ljudi ce sami probati kako zele i vidjeti ce kolko im pase sto sam rekao i kakvi su rezultati u roku dva tjedna i bez da se ja tu raspravljam oko voca.

Comment

• Uoo
                                OOn
                                • Oct 2009
                                • 12425

Originally posted by Ryuujin
                                nitko nije rekao da je voce samo secer. vec sam te zamolio da mi ne izvrces rijeci.
                                mislim da ti ne shvacas koliko drugih problema i bolesti sirenje candide po tijelu moze uzrokovati ili kakvu drugu bolest vec neka osoba ima i zato sto neki mogu podnijeti neko voce ne znaci da mogu svi.
                                moj prijedlog je preventive radi da se ljudi ne vrte u krug i na kraju ne naprave nista.
                                nemozes usporedivati reakciju tijela vec bolesne osobe i one koja je zdrava.
                                ljudi ce sami probati kako zele i vidjeti ce kolko im pase sto sam rekao i kakvi su rezultati u roku dva tjedna i bez da se ja tu raspravljam oko voca.
                                rekao si da voce ne dolazi u obzir u slucaju kandide i obrazlozio to time sto je voce secer.. a ja nisam napomenuo da ne sadrzi samo secere radi toga jer si ti to rekao.. vec jer sam htio reci poantu da voce ne "obolijeva" od gljivica iako je secer i zasto je to slucaj.. dakle procitaj pazljivije prije nego se zaletis u zakljucak o izvrtanju :)

al ok.. slozit cemo se da se ne slazemo u ovome slucaju

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎