Candida: test, simptomi i načini liječenja

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • bukowski
    New member
    • Apr 2015
    • 48

Zašto neki liječnici ( moja dr.op. prakse i dermavenerolog) tvrde da se pri liječenju ove beštije gdje god izbila ne treba nešto posebno prilagođavati ishrana?

Comment

• Jesam
      Supermoderator
      • Mar 2011
      • 14488

Originally posted by bukowski
      Zašto neki liječnici ( moja dr.op. prakse i dermavenerolog) tvrde da se pri liječenju ove beštije gdje god izbila ne treba nešto posebno prilagođavati ishrana?
      Zato što nemaju pojma ... ni o čemu.
      slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• bukowski
        New member
        • Apr 2015
        • 48

Slažem se i ja. Meni je osobno pomoglo minimaliziranje na najmanju mjeru slatkiša, grickalica i alkohola uz dosta povrća, limunova soka, bijelog luka i maslinova ulja. Nije baš da sam se strogo držao neke dijete, ali neke stvari sam morao eliminirati i odmah sam se osjećao bolje.

P.S. Kao izbaci gazirano malo haha

Dobro, nisu ni svi liječnici isti.

Comment

• Adamina
          Super Moderator
          • Mar 2014
          • 4621

Zato jer moraju hrpu tog bubati na faksu pa im se ne da još i s ishranom zamarati.
          Let me heal you

Comment

• bukowski
            New member
            • Apr 2015
            • 48

Eto meni je Rojazol napravio čuda za dva dana. Ne peče mi više dolje, vraća se osjećaj ugode, a crvenilo je neznatno. Prošao sam groznih 10 dana i to sve zbog krive dijagnoze.

Znam da je tema za žene, ali ako neki muškarac bude imao sličan problem kao ja, odmah kod dermatovenerologa.

Uz prirodne metode i savjete od ekipe sa alternative jer kod candide treba liječiti uzrok a ne samo lokalne simptome.

Zdravi i veseli bili !

Comment

• bukowski
              New member
              • Apr 2015
              • 48

Ljudi pliz savjet.

Pošto je bris pokazao da nemam candidu na spolovilu da li da se i dalje mažem Rojazolom i Tridermom( s tim sam gotov)? Počele se me lagano iritrati dolje te kreme.

Jučer sam bio kod lječnice i ona kaže da se mažem i dalje iako to meni nema smisla. Idem u utorak kod dermatovenerologa na kontrolu.

P.S. Sorry što možda pišem na krivoj temi.

Comment

• Jesam
                Supermoderator
                • Mar 2011
                • 14488

Jako teško ti mi možemo odgovoriti na to. To moraš sam odlučiti i vidjeti s dermatovenerologom. Ja se osobno ne bih uopće s tim mazala jer ima i prirodnih sredstava, ali svakom na izbor ...
                slobodni.net za slobodni svijet

Comment

• bukowski
                  New member
                  • Apr 2015
                  • 48

Pretpostavljam da misliš na ulje gospine trave ?

Mislim da ću danas odustati od mazanja sa kremema, ne vidim što će mi se loše desiti.

Comment

• Adamina
                    Super Moderator
                    • Mar 2014
                    • 4621

Kantarion ili gospina trava, ista biljka.
                    Let me heal you

Comment

• whatlolawants
                      New member
                      • Dec 2014
                      • 8

Jutros sam ustanovila da imam candidu (radeći kućni test naravno) a u zadnjih nekoliko dana mi se pojavio gusti sekret i svrab koji je svakako neprijatan...Nikada prije nisam imala ovakve simptome pa sam brže bolje ušla na ovaj forum da pročitam i vaša iskustva...:) Već sam počela sinoć sa stavljanjem bijelog luka (provukla sam i končić da bih da lakše izvadila) i već osjećam poboljšanje, danas ću se naoružati nekim citrusnim voćem, povrćem, smanjiću upotrebu b.brašna i izbaciću slatkiše, gazirano, grickalice pa javim rezultate...Zanima me treba li i partner provoditi terapiju i da li je moguće da sam "zakačila" candidu na zatvorenom bazenu??? Kako da koristim sodu bikarbonu takođe (čitala sam forum otpočetka ali izgleda da mi je slabo pamćenje jedan od simptoma ahhahaa :/)

Hvalaaaa unaprijed

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                      😀
                      😂
                      🥰
                      😘
                      🤢
                      😎
                      😞
                      😡
                      👍
                      👎