Što vam se (ne) sviđa na forumu?

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • sunčica
    :)
    • Dec 2009
    • 8629

Što vam se (ne) sviđa na forumu?

Zbog čega svoje dragoceno vreme trošite upravo na ovom forumu?
    Šta vam se ovde dopada, a šta ne?
    Mene je ovde privukao osećaj da svi funkcionišu kao mala, složna porodica. Međusobno se savetuju i pomažu. Sviđa mi se i mogućnost da se zahvalimo nekom na korisnom postu. U svakodnevnom životu ljudi skoro i zaboravljaju da kažu hvala, a ovde imamo mogućnost da svakodnevno izrazimo zahvalnost. Da širimo ljubav ,razmenjujemo iskustva. Da pomognemo onima koji traže pomoć.
    Da zajedno napredujemo.
    Super su mi i poruke dobrodošlice za nove članove. Kad sam se ja tek registrovala, sećam se slatkog iščekivanja hoće li mi neko poželeti dobrodošlicu.
    Medeni su mi i smajlići.
    Dopadaju mi se i duhoviti komentari pojedinih članova. Ne znam da li duhovnost ima veze sa duhovitošću, ali život je svakako lepši sa pozitivnim razmišljanjem.
    Sad ispade da mi se sve dopada. A šta mi se ne dopada...uh, pa malo je toga. Volela bih da možda za nijansu više opisujemo svoja iskustva u vezi tehnika koje primenjujemo jer sam sigurna da će mnogima značitii koji čitaju ovaj forum i ohrabriti ih da možda i oni svoje probleme reše na taj način.
    Gledaj dalje nego što vidiš.
  • Spring
    Administrator
    • Feb 2009
    • 5817

Sunčice, puno ti hvala.

Što mi se sviđa na našem forumu?
    1. naša zajednica
    2. naša zajednica
    3. naša zajednica

Zaista osjećam da smo jedna obitelj. Na žalost, ponekad (zbog administratorskih dužnosti) ne stignem sudjelovati u svim raspravama, nadam se da mi ne zamjerate.

Sad ispade da mi se sve dopada. A šta mi se ne dopada...uh, pa malo je toga. Volela bih da možda za nijansu više opisujemo svoja iskustva u vezi tehnika koje primenjujemo jer sam sigurna da će mnogima značitii koji čitaju ovaj forum i ohrabriti ih da možda i oni svoje probleme reše na taj način.
    Slažem se, ovdje ima prostora za poboljšanje.
    www.alternativa-za-vas.com
    www.alternativa-webshop.com

Comment

• dklikic
      Alternativa addict
      • Dec 2009
      • 351

doba tema,od dana kada sam (slučajno)naišlana forum ne prestajem se mjenjati,upijam kao spužva vaša javljanja ,novosti,saznanja i dalje me vuče sve više i više...ne nema to veze sa ovisnošću ta mi je riječ negativna ovo je za moje dobro i ja širim ruke nebi li što više ugrabila svega i nahranila svoj duh.Imala sam i odgovor na konkrtno pitanje upućeno Acary,zahvaljujem puno, njemu i svima Vama,trebate mi i neću to kriti i svaki moj slobodan trenutak podijeliti ću uz i sa Vama.....želim puno toga naučiti i znam da sam sa Vama sigurna....Hoćete li u detalje podijeliti svoja znanja i tehnike,ovisi o Vamai vašoj nutrini-ja sam zahvalna i za ovu pozitivnu,pokretačku energiju koju mi dajete.

Svoju ljubav,mir i dobro dijelim i dajem svima vama.
      TAMO SAM, GDJE JE SVJETLO,TAMO ME POTRAŽITE,DOĐITE

Comment

• sunčica
        • Dec 2009
        • 8629

Originally posted by dklikic
        od dana kada sam (slučajno)naišlana forum ne prestajem se mjenjati,upijam kao spužva vaša javljanja ,novosti,saznanja i dalje me vuče sve više i više...
        Tako je i kod mene. Čim se vratim s posla, prvo što uradim je palim računar, šta li ima novo, ko je šta napisao, da li mi je neko odgovorio na post, da li ima novih članova...Onda tek primetim i ukućane da su i oni tu, ajde ako baš moraju neka ispričaju šta ima novo, ali brzo - možda je nešto u međuvremenu napisano na forumu.
        Gledaj dalje nego što vidiš.

Comment

• Acarya
          Okupan svjetlošću
          • Jul 2009
          • 2191

Meni se svida sve,i nadam se da i vama svima!
          Ostanite dobro!

Comment

• nara
            Alternativa addict
            • Aug 2009
            • 390

ovoliko korisnih savjeta i korisnih ljudi na jednom mjestu eto to me je definitivno privuklo na ovaj forum..ma nekad se zna "raspravljati" nadugo o nekim temama ali ja se trudim da iz svega izvučem nešto što meni odgovara..i da.. pozitivne vibracije to je ono što ja mogu osjetiti ovdje

Comment

• matko
              Guru
              • Jun 2009
              • 553

Originally posted by nara
              ovoliko korisnih savjeta i korisnih ljudi na jednom mjestu eto to me je definitivno privuklo na ovaj forum..ma nekad se zna "raspravljati" nadugo o nekim temama ali ja se trudim da iz svega izvučem nešto što meni odgovara..i da.. pozitivne vibracije to je ono što ja mogu osjetiti ovdje
              Ljubav uvijek pronađe put!!!

Comment

• minjabg
                osmeh
                • Jul 2009
                • 2774

Originally posted by nara

Comment

• Siouxi
                  Alternativa addict
                  • Jan 2010
                  • 180

Sviđa mi se ekipa, lijepi su mi smajlići, ima puno savjeta i svi se čine dragi i spremni za pomoć...

Možda nije vrijeme da kažem što mi se ne sviđa jer se nadam da sam pogriješila.....

Comment

• angela
                    ona koja jest
                    • Jan 2010
                    • 1514

Generalno - osjećam dobre vibracije.
                    Detaljnije - tek se upoznajemo, pa još sve vidim kroz ružičaste naočale, tako da mi je SVE naj-super.

Comment

• Diana
                      <3
                      • Oct 2009
                      • 7086

Originally posted by Siouxi
                      Sviđa mi se ekipa, lijepi su mi smajlići, ima puno savjeta i svi se čine dragi i spremni za pomoć...

Možda nije vrijeme da kažem što mi se ne sviđa jer se nadam da sam pogriješila.....

slobodno reci,svaka kritika je jednako dobrodošla kao i pohvala...od kritika sazrijevamo

Comment

• Siouxi
                        Alternativa addict
                        • Jan 2010
                        • 180

Ma ne znam kako reći a da se netko ne osjeti povrijeđen...Možda je više do mojih očekivanja.
                        Naime, od alternativaca sam očekivala otvoreniji duh i prihvaćanje svega ljudskog, a nekad mi se čini da se mora biti prvenstveno vegetarijanac , a potom radikalni borac za prava životinja . To mi djeluje kao osnova za alternativno poimanje svijeta.
                        Da pojasnim, ja sam otvorena prema svemu i svima a nisam uvjerena da je radikalan stav nuždan kao baza alternativnom prihvaćanju okoline....

Ne bih rado da se ovo shvati bukvalno i doslovno, a posebno ne kao neka neugodna kritika ili napad...Jednostavno, nekad se osjećam kao da sam niža vrsta jer jedem meso, kao da sam opsovala ako spomenem neku proteinsku namirnicu...Čak se bojim postaviti neka pitanja ....
                        Pokušala sam i otkriti tj naći motivaciju za postati vegetarijanac, ali eto, nisam za sad ni u čemu pronašla dovoljno dobar i čvrst argument osim što sam našla nove neobične tj drugačije recepte za pripremu povrća....
                        I , da ...izbacila sam šećer iz svega...
                        Svakako, ne krivim forum za to, štoviše, svaki dan pročitam nešto korisno...
                        Ponavljam, vrlo sam zadovoljna svojim sudjelovanjem, ali sam neke primjedbe morala izreći (primjedbe u smislu primjetila neke sitnice koje me mrvicu zbunjuju )
                        i

Comment

• lucero
                          svjetlo
                          • Nov 2009
                          • 4471

Nitko ne bi trebao prosuđivati bilo koga zato jer,recimo,nije vegeterijanac,ili misli drugačije,ili živi onako kako mi nikad ne bi,ili bilo što.Svatko je odgovoran samo za sebe,a kad prosuđujemo bilo koga,radimo sami sebi štetu,jer na taj način odašiljamo negativnu energiju koja u konačnici šteti nama.Naravno da je u redu imati mišljenje o nečemu,to je naše pravo,ali samo mišljenje,bez slanja negativne energije prema nekome.Svatko ima slobodnu volju i bira.Svatko treba poštovati tuđu slobodnu volju kao što poštuje i svoju.Bog svih prihvaća jednako.Mislim da sam ovo već negdje napisala,Bog te voli zbog onoga što Bog je,a ne zbog onoga što jesi ili nisi učinio.A određene zakonitosti reguliraju kakve su posljedice naših misli,riječi i djela.
                          "Kuda koracam hoću da bacam
                          snopove zlatne svjetlosti."

Comment

• Siouxi
                            Alternativa addict
                            • Jan 2010
                            • 180

Originally posted by lucero
                            Bog svih prihvaća jednako.Mislim da sam ovo već negdje napisala,Bog te voli zbog onoga što Bog je,a ne zbog onoga što jesi ili nisi učinio.A određene zakonitosti reguliraju kakve su posljedice naših misli,riječi i djela.
                            Znam to, ali znam za sebe ..Više me muči što ne znam kolika je razina tolerancije kod drugih jer bi to uvelike olakšalo komunikaciju...

Znam i to da me ne treba mučiti nešto što je van mojih moći, no energija koju ulažem u sebe i zdrave međuljudske odnose može stvoriti prosudbu koja mi šteti upravo zbog toga jer nemam točnu povratnu informaciju...

OK, ajmo ko da ništa nisam rekla....

Comment

• Diana
                              <3
                              • Oct 2009
                              • 7086

zašto ?...baš lijepo da si to podjelila s nama,sad čemo te razuvjeriti da je tako...većina na forumu jede meso,koliko sam pohvatala

kažem moj muž doma jede samo svinjetinu i s tim sam ok...bolje da je jede ako nije spreman prestati i ja mu to ne zamjeram...dapače,upoznala sam i neke vegetarijance kojima bi bilo bolje da jedu meso,koliko su nervozni jer im to fali...sve u svoje vrijeme...

znam da pojednina plemena blagoslove svoj plijen prije nego ga pojedu,odnose se prema životinjama s poštovanjem...recimo,to bi bilo ok kad bi svi napravili

vegetarijanstvo/veganstvo dolazi spontano kad si spreman na to...

ne zamaraj se s tim stvarima

i pazi na šečer...mi smo ga skroz izbacili ali sam ga nakon 2 god vratila(u puno manjim količinama)jer kad počne faliti tražiš zamjenu,a kad niš ne može biti nadomjestak,onda kreče prežderavanje...

sve u umjerenim količinama+toliko ima sakrivenih šečera,da je to i stvarno teško za pratiti

moram reći da mi je sad olakšanje kad mogu pojest npr.kisele krastavce ili neke kekse,a ujedno kombiniram i sirup agave...zakon!

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                              😀
                              😂
                              🥰
                              😘
                              🤢
                              😎
                              😞
                              😡
                              👍
                              👎