Kvržica ispod pazuha

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • sanci986
    Prosječno dobro
    • Apr 2012
    • 317

Kvržica ispod pazuha

Ne znam gdje da smjestim ovu temu pa neka bude ovdje

Jučer navečer sam se obrijala ispod pazuha i nakon tuširanja me je nešto počelo bolit ispod pazuha, a onda sam napipala malu kvržicu. preko dana nisam ništa primjetila da me boli, bol sam baš primjetila nakon tuširanja. Kvržica je onak čvrsta, okrugla, kad zabacim ruku skroz do kraja vidi se malo ispupčenje, boli me kad je taknem ( bol kao kod modrice ili otoka ), na površini kože oko tog mjesta i natom mjestu nema crvenila.
    Što bi to moglo biti? da li mi se možda folikul dlake upalio ili neznam nešto tog tipa? Ne usudim se da razmišljam da je nešto gore?
    Inače svaki mjesec ( nekoliko dana nakom menstruacije - tako su barem rekli da treba ) radim sebi pregled dojki i pazuha, ništa nije bilo do sada, tako da ova kvržica može bit stara najviše šest dana.
    With arms wide open
  • Maxx
    Alternativa addict
    • Dec 2011
    • 155

Imao sam sličnu stvar prije par godina,prodje samo od sebe nakon nekoliko dana..
    http://www.mooji.org/index.html

Comment

• sanci986
      Prosječno dobro
      • Apr 2012
      • 317

Šta da? samo da bude tako i kod mene
      With arms wide open

Comment

• sanci986
        Prosječno dobro
        • Apr 2012
        • 317

Jutros sam si skuhala kamilicu i premazala to par puta preko dana. možda se malo smanjila( ili samo ja tako želim da mislim ) ali dosta je čvrsta idalje.
        With arms wide open

Comment

• Tree
          <3
          • Aug 2010
          • 4217

Moguće je da je to gnojna upala žljezde, a to se može riješiti sa listom kupusa koji se malo naglječi i stavi kao obloga, ili kriška paradajiza ili šljiva, mesni dio. Od ovakvih obloga bi se upala trebala smiriti, a gnoj izaći van.
          …a o zmajevom biseru ni rijeci!

Comment

• Moldercuker
            Nisam guru
            • May 2011
            • 27146

Ja ti preporučam da prvo vidiš sa lječnikom, pa da onda lječiš...kada saznaš što je to, a ne ovako na blef

Comment

• sanci986
              Prosječno dobro
              • Apr 2012
              • 317

Originally posted by Moldercuker
              Ja ti preporučam da prvo vidiš sa lječnikom, pa da onda lječiš...kada saznaš što je to, a ne ovako na blef
              Ma znam Molderu, razmišljala sam, ali s obzirom da je friško tek čekat ću još par dana da vidim kako to ide, možda se povuče, pokušat ću i sa ovim što je tree navela. Znaš kako ti je to odeš kod svog lječnika pa ni on nezna što je, pa te pošalje specijalisti, možda dermatologu, možda endokrinologu pa tam čekaš na red da dođeš pa on traži dodatne pretrage sve skupa 3 mjeseca jahanja.
              Ali hvala što brineš za mene
              With arms wide open

Comment

• Moldercuker
                Nisam guru
                • May 2011
                • 27146

Originally posted by sanci986
                Ma znam Molderu, razmišljala sam, ali s obzirom da je friško tek čekat ću još par dana da vidim kako to ide, možda se povuče, pokušat ću i sa ovim što je tree navela. Znaš kako ti je to odeš kod svog lječnika pa ni on nezna što je, pa te pošalje specijalisti, možda dermatologu, možda endokrinologu pa tam čekaš na red da dođeš pa on traži dodatne pretrage sve skupa 3 mjeseca jahanja.
                A što ako to što je tree rekla može još iziritirati to??

Ma ja se za sve brinem...pogotovo kada naletim na ovakvu situaciju gdje mogu kontrirati

Comment

• naftali
                  čovjek na način žene
                  • Oct 2010
                  • 9045

Originally posted by sanci986
                  ako imaš mačku u kući ili oko kuće, trebala bi se malo distancirati od nje.........limfne žlijezde znaju nateći...ja vidila na svoje oči...

i naravno, poslušat Moldera....
                  V.C.R.

Comment

• lucy

Sanci, znaju se te žljezdice upaliti pod djelovanjem antiperspiranata ili ti se je upalio folikul dlačice. Pričekaj par dana, vjerojatno će ti proći samo od sebe, a ako ne, otiđi liječniku.

Comment

• sanci986
                      Prosječno dobro
                      • Apr 2012
                      • 317

Primjećujem da je malo splasnula, više me ne boli na dodir i osjetno je manja, nisam stavljala dezodorans ispod tog pazuha zadnja 3 dana a nisam se ni brijala pričekat ću još 2 dana možda prođe samo od sebe kako je Max rekao
                      With arms wide open

Comment

• sanci986
                        Prosječno dobro
                        • Apr 2012
                        • 317

Originally posted by naftali
                        ako imaš mačku u kući ili oko kuće, trebala bi se malo distancirati od nje.........limfne žlijezde znaju nateći...ja vidila na svoje oči...

i naravno, poslušat Moldera....
                        znam čula sam za to isprva nisam vjerovala ali ispada da je tako, ovdje nemam mačku ( s obzirom da ne studiram u istom mjestu gdje živim) ali hvala
                        With arms wide open

Comment

• medvjed
                          New member
                          • Aug 2012
                          • 56

to su limfni čvorovi koji svi imamo... na vratu, ispod pazuha i prepona

Comment

• Lucia
                            Be the Light
                            • Jan 2012
                            • 15

Dogodila mi se kvržica ispod pazuha 2-3 puta do sada. Ne vjerujem da je bila urasla dlačica jer je kvržica bila baš velika i tvrda i pazuh me bolio pri naglim pokretima ruke. Tako da sam zaključila da se radi o upali žlijezde.

U međuvremenu nisam koristila dezodorans kako kemija ne bi iziritirala pazuh, a kvržica bi splasnula za tjedan- dva. Ne znam ima li to kakve veze sa dezodoransima, ali kada bi mi se to dogodilo jedno vrijeme bih koristila "kamen" koji se namoči i namaže ispod pazuha te služi kao dezodorans ( zaboravila sam kako se zove, ima ga u dm-u, potpuno je prirodan i neagresivan).
                            You may say that I'm a dreamer. But I'm not the only one...

Comment

• Diana
                              <3
                              • Oct 2009
                              • 7086

Inace pogotovo zene trebaju biti opreznije sa kvrzicama , oteklinama ispod pazuha i u blizini prsa

Meni se stalno pojavljuje jedan limfni na vratu , a onda nekoliko mjeseci nista, pa opet iskoci . Znam da je upala
                              Ali ako netko primjeti bezbolnu tvrdu nepomicnu kvrzicu koja ne nestaje vec raste ( neke se znaju smanjiti pa opet narasti) neka posjeti doktora bez odgadjanja.
                              :)

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                              😀
                              😂
                              🥰
                              😘
                              🤢
                              😎
                              😞
                              😡
                              👍
                              👎