Naime, muči me na bikini zoni nešto između ranice-ožilljka-čirića šta već ne mogu točno definirati šta je ali pretpostavljam da je od depilacije koju uvijek radim na brzaka i nekako "na suho" pa se izranjavam. Prvo je bilo poput potkožnog prištića na dodir, kasnije je u nekoliko navrata izašlo malo gnoja i krvi što također nije ništa neobično ali nikako da prođe, taman kad se malo kao smiri, zapne mi za to rub gaćica ili krivo sjednem-ustanem i opet sve ispočetka. Jedno vrijeme sam rezala rubove gaćica jer nigdje nisam mogla nać obične pamućne bez gume, a da nisu xxl, bilo je ljeto tako da sam uglavnom bila u suknjama međutim eto .. Uglavnom, otišla sam danas kod ginekologice i kaže da je ćirić uzrokovan vjerojatno uraslom dlačicom i prepiše mi neki antibiotik Cefalin (čiji mi se sastav uopće ne sviđa) u kombinaciji sa vaginaletama jer kao uzrokuje gljivice plus još bi kao trebala kupit neku Multi gyn kremu-gel da mažem s njom izvana. Uglavnom, sve mi je to nekako preveć. Kakva alternativa?
Comment