Urasla dlačica?

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Bambina
    Jednostavna
    • Feb 2013
    • 303

Urasla dlačica?

Naime, muči me na bikini zoni nešto između ranice-ožilljka-čirića šta već ne mogu točno definirati šta je ali pretpostavljam da je od depilacije koju uvijek radim na brzaka i nekako "na suho" pa se izranjavam. Prvo je bilo poput potkožnog prištića na dodir, kasnije je u nekoliko navrata izašlo malo gnoja i krvi što također nije ništa neobično ali nikako da prođe, taman kad se malo kao smiri, zapne mi za to rub gaćica ili krivo sjednem-ustanem i opet sve ispočetka. Jedno vrijeme sam rezala rubove gaćica jer nigdje nisam mogla nać obične pamućne bez gume, a da nisu xxl, bilo je ljeto tako da sam uglavnom bila u suknjama međutim eto .. Uglavnom, otišla sam danas kod ginekologice i kaže da je ćirić uzrokovan vjerojatno uraslom dlačicom i prepiše mi neki antibiotik Cefalin (čiji mi se sastav uopće ne sviđa) u kombinaciji sa vaginaletama jer kao uzrokuje gljivice plus još bi kao trebala kupit neku Multi gyn kremu-gel da mažem s njom izvana. Uglavnom, sve mi je to nekako preveć. Kakva alternativa?
  • Zmaj
    New member
    • Feb 2013
    • 3

Bambina,
    trebala bi iskopati tu uraslu dlačicu medicinskom iglom, pa je počupati pincetom, to bi bilo najbolje.
    Nekada se za čiriće koristila crna mast, takozvani " Ihtiol ", mislim da ga ima u veterinarskim apotekama, ne znam da li ga ima za humanu upotrebu, bio je veoma dobar.

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
    😀
    😂
    🥰
    😘
    🤢
    😎
    😞
    😡
    👍
    👎