Danas primećujem...

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • DeteSvetla6
    .
    • May 2009
    • 8604

Danas primećujem...

Da su mi obrisani postovi bez obrazlozenja...
    Volela bi da cujem zasto su mi obrisani postovi sa teme moc sadasnjeg trenutka...
  • alison
    back to basic
    • Mar 2010
    • 9616

Originally posted by alison
    postovi su za sad na čekingu. diskusiju off topic možete nastaviti kad ih nadam se premjestimo.
    Ne primečuješ dobro ovo piše na kraju....
    TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
    KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
    DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
    (H. FORD).
    pridruži nam se u bblj

Comment

• DeteSvetla6
      .
      • May 2009
      • 8604

Originally posted by alison
      Ne primečuješ dobro ovo piše na kraju....
      Alison nema potrebe za omalovazavanjem...reci zasto si nervozna?

I reci mi zasto su na cekingu kada je mnogo drugih postova bilo off topic a nisu sklanjani...?

Comment

• DeteSvetla6
        .
        • May 2009
        • 8604

Primecujem da mi je bez objasnjenja obrisan post sa teme na kojoj me jedna moderatorica neosnovano optuzuje da sam agresivna....

Sta treba da predstavlja brisanje mog posta?
        Alison da li sam manji covek ako nisam meditirala kad i ti?

Comment

• Uoo
          OOn
          • Oct 2009
          • 12425

sve je u redu
          nista nam ne fali
          osjecamo zivotnost ovoga trenutka
          zahvalnost i zadovoljstvo proizlaze iz nas samih
          Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
          Ivan 3:16

Comment

• DeteSvetla6
            .
            • May 2009
            • 8604

tebi ne fali no zasto i meni pripisujes isto?
            elem ponovo primecujem slicno ponasanje...imam utisak kao da pisem na neodgovornom mestu i kao da su pojedini toliko u oblacima da ne vide sopstveni talog a jos manje da se menjaju...Nego zasto mi je PONOVO bez obrazlozenja obrisan odgovor na ovoj http://www.alternativa-forum.com/sve...html#post69316 temi?

Comment

• Blue_Knight
              Ohm
              • Apr 2009
              • 2394

Trebao bih ja pomnije pratiti postove.

Više sile djeluju na ovom forumu...
              "Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)

Comment

• DeteSvetla6
                .
                • May 2009
                • 8604

ali dokle i chemu brisanje gdi je tu duhovnost ;)

evo ponovo ista priča...pre par dana sam imala 889 postova,a onda odjednom 886...

Comment

• simona
                  Guru
                  • Jan 2010
                  • 6596

Originally posted by DeteSvetla6
                  evo ponovo ista priča...pre par dana sam imala 889 postova,a onda odjednom 886...
                  Detesvetla, pisanje na forumima je slobodno, ali pod uslovima vlasnika i sponzora. Svi forumi su na neki način izvori informacija. Neznam što za tebe znači 'duhovnost'?
                  Ovime ne opravdavam brisanje postova, već iznosim svoj stav.

Comment

• DeteSvetla6
                    .
                    • May 2009
                    • 8604

....

http://www.alternativa-forum.com/yog...a-yoga-61.html

Originally posted by zoricab
                    Molim Vas, sve lične razgovore, posebno kad nemaju veze sa temom, prosledjujte jedni drugima na PP! Vredjanje bilo kog člana foruma je strogo zabranjen na forumu!!!

Zašto iznosiš krive informacije i još zabranjuješ sopstvenim izvrtanjem stanja stvari da se vidi i druga strana medalje???

Dotična pojava je stravično licemerna i prosta što se i vidi na onom linku jer su sve ono njegove izjave...i zašto tebi smeta da se to iznese?

Zašto nazivaš vređanjem iznošenje informacija koje je sam dotični kreirao i gde je sam sebe ponizio?

Comment

• Moldercuker
                      Nisam guru
                      • May 2011
                      • 27146

detesvetla je opasna cura i jos k tome razumje se u pravo

Svaka cast na borbenosti detesvetla

Comment

• zoricab
                        Super Moderator
                        • Mar 2009
                        • 22098

http://www.alternativa-forum.com/yog...a-yoga-61.html

Zašto iznosiš krive informacije i još zabranjuješ sopstvenim izvrtanjem stanja stvari da se vidi i druga strana medalje???

Dotična pojava je stravično licemerna i prosta što se i vidi na onom linku jer su sve ono njegove izjave...i zašto tebi smeta da se to iznese?

Zašto nazivaš vređanjem iznošenje informacija koje je sam dotični kreirao i gde je sam sebe ponizio?
                        Tema je solarna joga, a ne iznošenje informacija o dotičnoj osobi, kako kažeš. Zato su postovi izbrisani jer su off topic.
                        Na forumu si dovoljno dugo, da odlično znaš koja mu je svrha, a to nije svakako vređanje bilo kog člana foruma, već pomoć ljudima savetima i razumevanjem!
                        Ako imaš potrebu da iznosiš informacije tipa
                        koje je sam dotični kreirao i gde je sam sebe ponizio
                        moraćeš da potražiš neki drugi forum gde je to dozvoljeno, ovde sigurno nećeš!
                        Ne zato to samo meni lično smeta, kako ti kažeš, već zato što se to kosi sa pravilima i svrhom foruma, a posao moderatora je da to spreči.
                        Nadam se da sam bila jasna!
                        Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!

Comment

• DeteSvetla6
                          .
                          • May 2009
                          • 8604

............

Originally posted by zoricab
                          Tema je solarna joga, a ne iznošenje informacija o dotičnoj osobi, kako kažeš. Zato su postovi izbrisani jer su off topic.
                          Na forumu si dovoljno dugo, da odlično znaš koja mu je svrha, a to nije svakako vređanje bilo kog člana foruma, već pomoć ljudima savetima i razumevanjem!
                          Ako imaš potrebu da iznosiš informacije tipa moraćeš da potražiš neki drugi forum gde je to dozvoljeno, ovde sigurno nećeš!
                          Ne zato to samo meni lično smeta, kako ti kažeš, već zato što se to kosi sa pravilima i svrhom foruma, a posao moderatora je da to spreči.
                          Nadam se da sam bila jasna!
                          To je tačno trebala bi se otvoriti nova tema o iznošenju tako psihotičnih i sramotnih informacija kojima je dotični sebe ponizio.
                          I samim ti pokazao da nije iskren a ni adekvatan predstavnik jedne plemenite prakse
                          Pojasni mi da li zaista misliš da ti,ja ili bilo ko nekome pomaže virtuelno....što se mene tiče svako sam sebi pomaže a ne ja ili ti i to preko foruma i to kažem baš zato što dugo gledam ovaj vr život.
                          Želiš li ti meni da kažeš da si kao moderator spremna i skrivati neke informacije?
                          Ili da pojednostavimo postala si moderator i dovoljno dugo te posmatram i vidim da si po svaku cenu spremna da održavaš takvu funkciju...elem kao neko ko je na takvoj virtuelnoj funkciji da li si spremna skrivati informacije (čak i ako te informacije otkrivaju drugu stranu medalje i iznose stvarne činjenice)ako ti neko iznad tebe naloži?
                          p.s. I nemoj tako puno sa tim uzvičnicima oni odaju jednu vrstu nesigurnosti i nemira

Comment

• Moldercuker
                            Nisam guru
                            • May 2011
                            • 27146

To je tačno trebala bi se otvoriti nova tema o iznošenju tako psihotičnih i sramotnih informacija kojima je dotični sebe ponizio.
                            I samim ti pokazao da nije iskren a ni adekvatan predstavnik jedne plemenite prakse
                            Pojasni mi da li zaista misliš da ti,ja ili bilo ko nekome pomaže virtuelno....što se mene tiče svako sam sebi pomaže a ne ja ili ti i to preko foruma i to kažem baš zato što dugo gledam ovaj vr život.
                            Želiš li ti meni da kažeš da si kao moderator spremna i skrivati neke informacije?
                            Ili da pojednostavimo postala si moderator i dovoljno dugo te posmatram i vidim da si po svaku cenu spremna da održavaš takvu funkciju...elem kao neko ko je na takvoj virtuelnoj funkciji da li si spremna skrivati informacije (čak i ako te informacije otkrivaju drugu stranu medalje i iznose stvarne činjenice)ako ti neko iznad tebe naloži?
                            p.s. I nemoj tako puno sa tim uzvičnicima oni odaju jednu vrstu nesigurnosti i nemira
                            Malo ohladi jer ako ovako nastavite pocet ce se stvarat klanovi na forumu

Comment

• zoricab
                              Super Moderator
                              • Mar 2009
                              • 22098

Mene zanima šta ti tražim na ovom forumu?

Ovo nije sudnica i ne razumem zašto misliš da bilo šta skrivam. A nemam potrebu da ti obrazlažem više ništa jer ti imaš svoju teoriju i kao takvu jedino ispravnu! Ponavljam, za ispunjenje tvojih potreba, mislim da si na skroz pogrešnom mestu.
                              Ili da pojednostavimo postala si moderator i dovoljno dugo te posmatram i vidim da si po svaku cenu spremna da održavaš takvu funkciju...
                              Dušo...nisam znala da imam tu čast da me TI posmatraš!? I ponovo si sve shvatila onako kako hoćeš tako da je gubljenje vremena ti bilo šta objašnjavati.
                              elem kao neko ko je na takvoj virtuelnoj funkciji da li si spremna skrivati informacije (čak i ako te informacije otkrivaju drugu stranu medalje i iznose stvarne činjenice)ako ti neko iznad tebe naloži?

Oooooo imam i psihoanalizu, besplatnu
                              Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                              😀
                              😂
                              🥰
                              😘
                              🤢
                              😎
                              😞
                              😡
                              👍
                              👎