Danas primećujem...

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • DeteSvetla6
    .
    • May 2009
    • 8604

LOL

Originally posted by Molderfcuker
    Pih smarački nastup lol
    /quote]

Što bi to trebalo znaciti?
    jesi siguran da želiš znati...to je samo za odabrane...

Comment

• Moldercuker
      Nisam guru
      • May 2011
      • 27146

Originally posted by DeteSvetla6
      jesi siguran da želiš znati...to je samo za odabrane...
      Misliš za one koji nisu diskriminirani

Malo si bezobrazna

Baš ti

Comment

• DeteSvetla6
        .
        • May 2009
        • 8604

....

noup...moraš uneti sunčevu svetlost u sebe...inače ćeš biti smarač...

Comment

• Moldercuker
          Nisam guru
          • May 2011
          • 27146

noup...moraš uneti sunčevu svetlost u sebe...inače ćeš biti smarač...
          Jel to iz mjesečeve ratnice???

Comment

• naftali
            čovjek na način žene
            • Oct 2010
            • 9045

sasvim je normalno razlikovati...uostalom tako radiš i sa donjim vešom razlikuješ kad su ti gaće ili čarape prljave...ili ti ne razlikuješ niša kritika je sastavni deo svakog ljudskog bića ....samo su neki svesni a drugi nesvesni iste...
            kad sam rekla "razlikovati" onda sam mislila na etimologiju riječi...(ali nisam htjela opterećivati time čitatelje ).
            Kritika dolazi od grčke riječi krino, krinein, a znači razlikovati...Znači, razlikovati smisao i značenje unutar teme koju se diskutira, a ne negativno lijepiti etikete..
            Danas je riječ "kritika", poprimila samo negativno značenje..

Razlikovati nije lako, da jest-bili bismo "bolji" u govoru, mišljenju i procjenjivanju....

Dakle, kritizira se sadržaj, a ne autora sadržaja....

p.s.Inače, da budem malo offtopic, sviđaju mi se slike koje stavljaš dolje na temu "slike"..........pozdrav!
            V.C.R.

Comment

• DeteSvetla6
              .
              • May 2009
              • 8604

lol

Jel to iz mjesečeve ratnice???

noup kriva maštarija LOL
              ma znaš šta je sunce.. i joga od solara....ima i tema o tome...

Comment

• DeteSvetla6
                .
                • May 2009
                • 8604

=D

Originally posted by naftali
                kad sam rekla "razlikovati" onda sam mislila na etimologiju riječi...(ali nisam htjela opterećivati time čitatelje ).
                Kritika dolazi od grčke riječi krino, krinein, a znači razlikovati...Znači, razlikovati smisao i značenje unutar teme koju se diskutira, a ne negativno lijepiti etikete..
                Danas je riječ "kritika", poprimila samo negativno značenje..

Razlikovati nije lako, da jest-bili bismo "bolji" u govoru, mišljenju i procjenjivanju....

Dakle, kritizira se sadržaj, a ne autora sadržaja....

p.s.Inače, da budem malo offtopic, sviđaju mi se slike koje stavljaš dolje na temu "slike"..........pozdrav!
                ne se brigaš nisi me opteretila...daleko od toga....jeste znam i grčku reč za kritiku ...nego da li si znala da je i pozitivno i negativno u oku posmatrača... ...kao i etikete,...neko insinuira na etikete dok i sam uvek nosi jednu jer živi u takvom svetu i nema mu druge

Comment

• Blue_Knight
                  Ohm
                  • Apr 2009
                  • 2394

NOSILAC ETIKETA
                  "Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)

Comment

• Moldercuker
                    Nisam guru
                    • May 2011
                    • 27146

noup kriva maštarija LOL
                    ma znaš šta je sunce.. i joga od solara....ima i tema o tome...
                    Znam što je solarna joga

To je piljenje u sunce dok je UV zračenje ispod 2 (ujutro i navecer)

Gledo sam emisiju s onim indijcem(bar mislim da je indijac ili često boravi u indiji)

Nemoj ovo "piljenje" shvatit kao ruganje.
                    Moje mišljenje o tome je pozitivno

Comment

• DeteSvetla6
                      .
                      • May 2009
                      • 8604

.....

Niste shvatili temu "glup/a" jer ste(ne svi na forumu) programirani da su svi u krivu samo vi u pravu, Dobio sam i neke konkretne i razumne i realne odgovore s kojima sam zadovoljan (znaci dobio sam "savjete" po kojima mogu zakljuciti da ta osoba mozda i nije glupa) umjesto napada

I za takve razgovore(tračeve) o nekome postoji tema za to, a ne da uništavate tuđe teme

Stvarno me čudi da zoka nije pukla i banala te jer samo ulaziš u rasprave koje nisu povezane s temom i jako si bezobrazna
                      Ma kako da nisam shvatila došao si na ovaj forum tako što si blatio drugi forum jer si na tom drugom bio "neshvaćen"...odnosno sam si bio bezobrazan onda si krenuo da se dodvoravaš moderatoru to ti je klasičan nezreli program mentalno atrofirane osobe,traženje virtualne podrške jer sama ne poseduje jasnu mogućnost zrelog komuniciranja
                      Sad sam pokušavaš da kreiraš svoj vr klan protiv mene gde neumesno lažeš o meni i rado zoricu uvodiš u celu priču jer je po tebi strašno ako se nekome postavi direktno pitanje...
                      i još odlaziš toliko daleko u svom nezrelom nastupu da bi da me banuješ...
                      I sad strašno brineš o tome šta ja radim i još kažeš kako ja tamo nešto uništavam(strašno gruba reč) a onda nastavljaš da me nazivaš i bezobraznom iako sam radiš triput gore stvari od mene .....jedina osoba koja je otvorila tonu nekorisnih i neproduktivnih tema na ovom forumu si ti u roku od 5dana i sve tvoje neumesne izjave o meni su samo čiste projekcije tvog programiranog uma,svako ko ima zrelost čitajući tvoje postove unazad može videti sva ta lica koja meni besavesno pripisuješ...zaista svakakva deca pišu po forumima....
                      p.s.vidiš kako sam svesna čak sam te pomerila i na odgovarajuću temu...i čak ti poklanjam pažnju u razgovoru...

Comment

• Blue_Knight
                        Ohm
                        • Apr 2009
                        • 2394

Iskreno mislim, da se i i bonbončić i dete cijelo vrijeme zezaju!
                        "Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)

Comment

• Moldercuker
                          Nisam guru
                          • May 2011
                          • 27146

Ma kako da nisam shvatila došao si na ovaj forum tako što si blatio drugi forum jer si na tom drugom bio "neshvaćen"...odnosno sam si bio bezobrazan onda si krenuo da se dodvoravaš moderatoru to ti je klasičan nezreli program mentalno atrofirane osobe,traženje virtualne podrške jer sama ne poseduje jasnu mogućnost zrelog komuniciranja
                          Sad sam pokušavaš da kreiraš svoj vr klan protiv mene gde neumesno lažeš o meni i rado zoricu uvodiš u celu priču jer je po tebi strašno ako se nekome postavi direktno pitanje...
                          i još odlaziš toliko daleko u svom nezrelom nastupu da bi da me banuješ...
                          I sad strašno brineš o tome šta ja radim i još kažeš kako ja tamo nešto uništavam(strašno gruba reč) a onda nastavljaš da me nazivaš i bezobraznom iako sam radiš triput gore stvari od mene .....jedina osoba koja je otvorila tonu nekorisnih i neproduktivnih tema na ovom forumu si ti u roku od 5dana i sve tvoje neumesne izjave o meni su samo čiste projekcije tvog programiranog uma,svako ko ima zrelost čitajući tvoje postove unazad može videti sva ta lica koja meni besavesno pripisuješ...zaista svakakva deca pišu po forumima....
                          p.s.vidiš kako sam svesna čak sam te pomerila i na odgovarajuću temu...i čak ti poklanjam pažnju u razgovoru...
                          Objasni mi na koji sam ja to nacin bio bezobrazan!(na tom drugom forumu) ja sam tamo samo iznio svoje misljenje

Nitko mi nemoze reci da sam tamo bio u krivu jer sam napisao zivu istinu NAPISAO SAM: bad blue boysi samo rade stetu klubu, otkad bojkotiraju utakmice nema nereda na dinamovim utakmicama

Što je živa istina

A što se tiće zorice i tebe ja uopče nisam navijao ni za tebe ni za nju
                          več sam samo bio duhovit(ako misliš na onu temu koju sam otvorio pa ju je zoka izbrisala bez objašnjenja)

I što se tiče bananja tebe s foruma ja da sam moderator nebi te nikad izbacio

Comment

• naftali
                            čovjek na način žene
                            • Oct 2010
                            • 9045

ne se brigaš nisi me opteretila...daleko od toga....jeste znam i grčku reč za kritiku ...nego da li si znala da je i pozitivno i negativno u oku posmatrača... ...kao i etikete,...neko insinuira na etikete dok i sam uvek nosi jednu jer živi u takvom svetu i nema mu druge
                            shvaćam što govoriš, ali se ne slažem sa dijelom napisanog komentara.Vjerujem i mislim da dobro i ono manje dobro, ne ovisi o oku promatrača već da objektivno postoji....
                            Pa i onda kad uzmemo sve olakotne okolnosti....

To se reflektira na čovjekov život tako što čovjek to materijalizira svojim ponašanjem i pokazuje da nema potpuno ostvarenog čovjeka..ovdje i sad.

Relativizacija dobra i "zla"(manjka dobra) je opasna.
                            V.C.R.

Comment

• DeteSvetla6
                              .
                              • May 2009
                              • 8604

lol

Originally posted by Blue_Knight
                              Iskreno mislim, da se i i bonbončić i dete cijelo vrijeme zezaju!
                              da takva je naša love,,,malo se gadjamo i s pesak u oći

Comment

• Moldercuker
                                Nisam guru
                                • May 2011
                                • 27146

da takva je naša love,,,malo se gadjamo i s pesak u oći

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                😀
                                😂
                                🥰
                                😘
                                🤢
                                😎
                                😞
                                😡
                                👍
                                👎