Danas primećujem...
Collapse
X
-
-
❁⊱╮
Pretesko je svima nama gledajuci ovu katastrofu ali najlepsi i najjaci smo kada smo slozni👍 5Comment
-
Izvini KloKan,ja sam suvise ishitreno reagovala,trenutno mi je takvo mentalno stanje,nadam se da neces zameriti. U sustini stoji sve sto sam rekla u postu, sam nikako nije trebalo da bude upuceno tebi.👍 3Comment
-
Može se zemljom i bolje gospodariti, pa bi se izbjegle ovakve stvari. Evo, zašto je NOVI nasip kod Gunje popustio? Zato što se s njega kopao šljunak za autoceste?! Pa sad vi recite ... nepotrebno stradavanje ljudi.
Da se manje pljačka i krade i trpa u švicarske banke i podzemne bunkere, bilo bi više novaca za brane, nasipe i obranu od poplava. Kao npr. u Nizozemskoj - oni su cijeli metar i po ispod površine mora a sve funkcionira besprijekorno. Bave se inteligentnim rješenjima, grade plutajuće nastambe, prilagođavaju poljoprivredu ... sve se može. Samo treba prije svega biti - čovjek! sa veliko Č.slobodni.net za slobodni svijet👍 3Comment
-
I tvrdim V.
Prvotno sam htio staviti "k", no, neki bi mozda krivo shvatili.
U nedjelju sam razgovarao sa susjedom koji je Makedonac i kaze kako je kao mali dozivio tri poplave Vardara.
Kaze dalje kako su Japanci tamo napravili mjere zastite koje Vardar i danas ne dize znatno, a nekada je poplavljivao.
Iz toga je ocito kako se danas gleda sve kroz profit.
Profiteri su i na zescim nevoljama (ratovima) zaradjivali, hoce li itko i na ovim?...ako tvoj brod ne pristaje u luci ti doplivaj do njega...👍 2Comment
-
👍 3Comment
-
A uostalom nekako mi sumnjive te poplave, kao da je netko namjerno dopustio jer se nije odobravala privatizacija Hrvatskih voda, pa da se ljudi odluce ipak za privatizaciju, kako bi nam svabo i nasu vodu prodavo i da si sirota vlast ubere proviziju...eto tako mi izgleda kad god se neko srnje dogodu
preko Tapa👍 2Comment
-
Vec zaradjuju idu lazovi naokolo toboz pare skupljaju za potopljena mijesta, a ustvari sebi beru pare, tako da ne uplacujete na nepoznate i neprovjerene racune niti ikome izravno davat novac, vec na racun crvenog kriza koji kruzi po TV medijima i na stranicama crvenog kriza
preko Tapaslobodni.net za slobodni svijet👍 3Comment
-
to govore i za obrenovac, da ne bi potopio beograd... a kažu da je i potopljeno i još jedno naše selo kako ne bi bio potopljen slavonski brod... aj ga znaj, ima nešto u tome, bolje nek potopi selo nego velike gradove... ko će ga znati, znam samo da je strašno ovo što se događa i iskreno se bojim da će se manipulirati sa dobrotvornim prilozima jer sve se to brzo skuplja, pakira, šalje, ne stigne se to ni upisivati negdje, ko zna dio će to otići.
ja sam odnijela robu i higijenske potrepštine i sve se to dogodilo u sekundi, uzmu, strpaju odmah u kutiju, pakira se, šalje se... nadam se samo da mi roba ne završi u prodaji u nekom second hand shopu u zagrebu.
razumijem ja da nema tu vremena za neke administrativne poslove, ali poučeni lošim prijašnjim iskustvima, možemo očekivati svašta.Jesus is coming - Look busy!👍 3Comment
Comment