Danas primećujem...
Collapse
X
-
A inače čitao sam neke postove i shvatio da imam problema u pokušaju da razumijem zašto ljudi sebe ne vole, i odmah mi pale na pamet rečenice jednog od mojih omiljenih pisaca:
A žena koja stajaše s čedom na prsima reče: Govori nam o Djeci.
I on reče:
Vaša djeca nisu vaša djeca.
Ona su sinovi i kćeri čežnje života za samim sobom.
Ona dolaze kroz vas, ali ne od vas,
I premda su s vama, ne pripadaju vama.
Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli,
Jer, ona imaju vlastite misli.
Možete okućiti njihova tijela, ali ne njihove duše,
Jer, njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posjetiti, čak ni u svojim snima.
Možete se upinjati da budete kao oni, ali ne tražite od njih da budu poput vas.
Jer, život ne ide unatrag niti ostaje na prekjučer.
Vi ste lukovi s kojih su vaša djeca odapeta kao žive strijele.
Strijelac vidi metu na putu beskonačnosti, i On vas napinje svojom snagom da bi njegove strijele poletjele brzo i daleko.
Neka vaša napetost u Strijelčevoj ruci bude za sreću;
Jer, kao što On ljubi strijelu koja leti, isto tako ljubi i luk koji miruje.👍 4Comment
-
Ili barem "neoubičajena majka s upitnošću ljubavi"....V.C.R.
👍 2Comment
-
-
To ti je kroulijeva vanbracna cera ista kao tatica iz mladosti...ih koliko je vanbracnih vragova taj posejao...sve za onoga koji mu je teleso bacakao kako je zeleo nije ni cudo sto je bio glas kako je ni braca ni sestre nisu bas "mirisali" (":👍 2Comment
-
Frak ti i taj zagorski, kulike apostrofov i vsega...
Sam' me nemojte ispravljati, važne da ja imam volju učiti strane jezike!"Kuda koracam hoću da bacam
snopove zlatne svjetlosti."
👍 5Comment
-
Kad bu'š Tam', onda morti više ne bu'š ni vid'la ni čula, nego samo Bu'š. Zato sad i gledi i posluhni, i sve kaj ti dojde, da se ne predomisliš kad već bu'š u vlaku.
Frak ti i taj zagorski, kulike apostrofov i vsega...
Sam' me nemojte ispravljati, važne da ja imam volju učiti strane jezike!
Talenat je talenatBudućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!👍 3Comment
Comment