Danas primećujem...
Collapse
X
-
A razumeti drugoga, stvarno jeste velikiiii talenat....pa čak i obrnuto
p.s. Znaš li ti još neki stranjski jezik? Da nam bude čast što se družimo sa poliglotomBudućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!👍 2Comment
-
Osim zagorskog, i srpski mi ide skroz naskroz dobro! U Sloveniji bih se vjerujem snašla, i oni kuže nas.
Što se slovačkog tiče, tu pomaže gestikulacija.
Ruski sam kao krenula, ali brate nije da je jednostavan uopće.
Od švedskog znam kako se kaže "češnjak".
Od francuskog "nema na čemu" i još par izraza.
Od španjolskog mi je ostalo prilično iz vremena sapunica, i tamo bih se snašla.
A od ovih drugih mi idu njemački, engleski i talijanski. Nije baš da znam za 10, al znam sasvim solidno.
I samo da znaš, tražim kabel za prištekat se da ubacim onu fotku, da me ne odoftopičariš s one teme slučajno!
Đe kabel..?"Kuda koracam hoću da bacam
snopove zlatne svjetlosti."
👍 3Comment
-
Je, narafski da znam!
Osim zagorskog, i srpski mi ide skroz naskroz dobro! U Sloveniji bih se vjerujem snašla, i oni kuže nas.
A od ovih drugih mi idu njemački, engleski i talijanski. Nije baš da znam za 10, al znam sasvim solidno.
I samo da znaš, tražim kabel za prištekat se da ubacim onu fotku, da me ne odoftopičariš s one teme slučajno!
Đe kabel..?👍 4Comment
-
Je, narafski da znam!
Đe kabel..?
A za sliku nemoj da te sanjam!
Zvaćemo na svim jezicima u pomoć da nadjemo kabelBudućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!👍 3Comment
-
"Kuda koracam hoću da bacam
snopove zlatne svjetlosti."
👍 3Comment
-
Kad bu'š Tam', onda morti više ne bu'š ni vid'la ni čula, nego samo Bu'š. Zato sad i gledi i posluhni, i sve kaj ti dojde, da se ne predomisliš kad već bu'š u vlaku.
Frak ti i taj zagorski, kulike apostrofov i vsega...
Sam' me nemojte ispravljati, važne da ja imam volju učiti strane jezike!Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 3Comment
-
A što se tiče onih koji čitaju forum, toliko jezika znaš da ti neće biti problem da se kamufliraš
I nema više izvlačenja!Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!👍 4Comment
Comment