Danas primećujem...
Collapse
X
-
Opasne ste cure, nema šta! ;)"Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)👍 2Comment
-
i meni su pobrisali postove vezano uz cybermikana no nisam nis takvoga rekao, osim da je on takav kakav je otpocetka otkad ga pratim pasivno vezano uz sungazing, a to je od 2mj. od prosle god i to ti je sve !
Bez obzira da li mislis da mozes ili da ne mozes,
u svakom slucaju si u pravu.
- Henry Ford👍 3Comment
-
cenzurirano je, nije ona poznata opcija nije mlade od 18godina, vec se vodi kao vojna tajna !
i meni su pobrisali postove vezano uz cybermikana no nisam nis takvoga rekao, osim da je on takav kakav je otpocetka otkad ga pratim pasivno vezano uz sungazing, a to je od 2mj. od prosle god i to ti je sve !
hmm..tako znaci...veoma cudno..
morat cemo iz nekoga izvuci informacije👍 1Comment
-
Comment
-
-
Comment
-
Mene prati glas alternativca agnostika (ima nešto u alternativi, ali ne mogu baš puno spoznati o tome ), pa mi nitko nije do sada ni jedan jedini post izbrisao....
Došli smo u vrijeme kada čovjek postaje odgovoran za svaku svoju izgovorenu riječ..(negdje se odgovara i za onu promišljenu, a ne izrečenu) pa bi bilo dobro ostati pribran dok se nešto iznosi...
To je zato što riječ ima strašnu moć i snagu, gotovo do smrti.
Bilo bi dobro što više pričati o zadanoj temi, a što manje o ljudima i njihovoj osobnosti.....jer, u stanju dok osjećamo da ne poznajemo ni sebe, kako možemo poznavati druge, a pogotovo davati neke kvalifikacije o drugoj osobi?!
Netko može nešto loše reći, napisati ili učiniti....o samom činu se može raspravljati..Ali--OSOBA I NJEN UNUTARNJI ŽIVOT, ovdje na forumu bi trebao biti nedodirljiv, zar ne?
npr.osoba ta i ta je rekla nešto s čim se ne slažem iz razloga toga i toga....
Ali, osoba ta i ta je živčana, selektivna, bezobrazna, pati od kompleksa,egoistična ili isključiva......da ne nabrajam dalje, ovo treba maksimalno izbjegavati...I to ne samo ovdje nego i inače u životu.(ovo je primjer-svaka sličnost sa stvarnim osobama je isključena)
Smijemo li zaključivati o osobnosti neke osobe na temelju nekoliko postova???
Život je kratak....dajmo sebe u onome što nam je važno.
p.s.kritizirati znači razlikovati, a ne negativno nekoga kvalificirati...V.C.R.
👍 3Comment
-
Mene zanima šta ti tražim na ovom forumu?
Ovo nije sudnica i ne razumem zašto misliš da bilo šta skrivam. A nemam potrebu da ti obrazlažem više ništa jer ti imaš svoju teoriju i kao takvu jedino ispravnu! Ponavljam, za ispunjenje tvojih potreba, mislim da si na skroz pogrešnom mestu.
Dušo...nisam znala da imam tu čast da me TI posmatraš!? I ponovo si sve shvatila onako kako hoćeš tako da je gubljenje vremena ti bilo šta objašnjavati.
Oooooo imam i psihoanalizu, besplatnu
ma kakva enerdjija to ti je samo placebo efekat👍 1Comment
-
-
l0l
sasvim je normalno razlikovati...uostalom tako radiš i sa donjim vešom razlikuješ kad su ti gaće ili čarape prljave...ili ti ne razlikuješ niša kritika je sastavni deo svakog ljudskog bića ....samo su neki svesni a drugi nesvesni iste...Comment
Comment