Danas primećujem...
Collapse
X
-
👍 1Comment
-
-
👍 1Comment
-
👍 2Comment
-
👍 4Comment
-
jučer mi je ženska u dućanu isto rekla da lažem kad sam joj rekao koliko godina imam
dijete sam...priznajem
a pazi sad kako tek ovo zbunjuje
imam čak i sijedih dlaka koje se mogu vidjeti u kosi a izgledam barem 10 godina mlađe a i ponašam se tako "ponekad"
žena iz dućana me vidjela prije dok sam imao full kratku crnu kosu pa nije primjetila sijede
i nakon dužeg vremena kad me ugledala, mislila je da sam doživio neki gadni šok pa da su se pojavile sijede
i onda sam joj objasnio da imam 37 godina i pogodi šta mi je rekla.....LAŽEŠ👍 5Comment
-
jučer mi je ženska u dućanu isto rekla da lažem kad sam joj rekao koliko godina imam
dijete sam...priznajem
a pazi sad kako tek ovo zbunjuje
imam čak i sijedih dlaka koje se mogu vidjeti u kosi a izgledam barem 10 godina mlađe a i ponašam se tako "ponekad"
žena iz dućana me vidjela prije dok sam imao full kratku crnu kosu pa nije primjetila sijede
i nakon dužeg vremena kad me ugledala, mislila je da sam doživio neki gadni šok pa da su se pojavile sijede
i onda sam joj objasnio da imam 37 godina i pogodi šta mi je rekla.....LAŽEŠ👍 3Comment
-
Cam, koga briga za pokoju sedu, uzgred i ja sam mislio da si "mlađi" zbog "ponašanja" he he, ali su u najboljim godinama. Moldere, uživaj u dvadesetim, to ti kaže onaj koji ih je odavno prošao. (mada se nikako ne žalim)
Još će mi cam reći da je krenuo u školu pre mene, jer ja sam bio najmlađi u razredu (krenuh sa šest i neki mesec, tada je moglo)👍 2Comment
-
-
👍 1
Comment
Comment